kako šljaka to sa fan slicicama? imam njemca duplogBelminM23 je napisao/la:Brazil, Meksiko, Kamerun, Urugvaj, Kosta Rika, Čile, Engleska, Italija, Švicarska , Njemačka, Portugal, Francuska, Belgija, Alžir, Koreja.
Ajmo pola je gotovo, još pola i da se riješim ovih fan i da krenem skupljati ove "jače".
@jozinho imaš pp, pročitaj ga
Panini Online Sticker Album
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_,doci
Re: Panini Online Sticker Album
Eto objasnio sam ti u pp.Rafael30 je napisao/la:kako šljaka to sa fan slicicama? imam njemca duplogBelminM23 je napisao/la:Brazil, Meksiko, Kamerun, Urugvaj, Kosta Rika, Čile, Engleska, Italija, Švicarska , Njemačka, Portugal, Francuska, Belgija, Alžir, Koreja.
Ajmo pola je gotovo, još pola i da se riješim ovih fan i da krenem skupljati ove "jače".
@jozinho imaš pp, pročitaj ga
Kako ces popunit za 10 dana ako dnevno mozes otvoriti 5 paketica. Sto je 25 slicica. 25*10 = 250 slicica i nek dobijes na razmjenama one fan slike nek bude 280. Fali jos 200 
A jakog im servera, brze nalijepim slicicu u ovaj svoj papirni album, nego online
100% sportski i krajnje opušten potpis
-
Janowicz1x2
- Kontakt:
Ima li neko jedan ovaj kod
Jesil kucao onaj sto dobije svako FREE? Cini mi se da ide FREE-PANINI-PACK il je FIFA-PANINI-PACKJanowicz1x2 je napisao/la:Ima li neko jedan ovaj kod
-
Janowicz1x2
- Kontakt:
jesam taj odmah na pocetkusoxx je napisao/la:Jesil kucao onaj sto dobije svako FREE? Cini mi se da ide FREE-PANINI-PACK il je FIFA-PANINI-PACKJanowicz1x2 je napisao/la:Ima li neko jedan ovaj kod
kupio bih kolu al kazu svaka treca ima taj kod a kakve sam srece morao bi uzeti kamion da dobijem jedan kod
Bolje uzeti slicice ako vec hoces kod. A kolu kad ti se pijeJanowicz1x2 je napisao/la:jesam taj odmah na pocetkusoxx je napisao/la:Jesil kucao onaj sto dobije svako FREE? Cini mi se da ide FREE-PANINI-PACK il je FIFA-PANINI-PACKJanowicz1x2 je napisao/la:Ima li neko jedan ovaj kod![]()
kupio bih kolu al kazu svaka treca ima taj kod a kakve sam srece morao bi uzeti kamion da dobijem jedan kod
-
Janowicz1x2
- Kontakt:
sta ce mi kad ne skupljam slicicesoxx je napisao/la: Bolje uzeti slicice ako vec hoces kod. A kolu kad ti se pije

nije lose a inace ako neko hoce De Bruynea imam 2
od naših imam zlatnu, begovica, vrsajevica, sunjica, bicakcica, lulica, dzeku i fan slicicu 
1921 💙
ma kakvi deset dana to onako bubnuo ...soxx je napisao/la:Kako ces popunit za 10 dana ako dnevno mozes otvoriti 5 paketica. Sto je 25 slicica. 25*10 = 250 slicica i nek dobijes na razmjenama one fan slike nek bude 280. Fali jos 200
Hvala soxx nisam znao evo dobio sam jos jedan paketsoxx je napisao/la:Jesil kucao onaj sto dobije svako FREE? Cini mi se da ide FREE-PANINI-PACK il je FIFA-PANINI-PACKJanowicz1x2 je napisao/la:Ima li neko jedan ovaj kod
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
Ima li ko da napravimo jacu grupu, u mojoj samo dvoje-troje aktivno...
Duple:
Guarin
Itandje
Teymourian
Duple:
Guarin
Itandje
Teymourian
Duple Echijeile i Donovan, ako hoce neko da mjenjamo.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Dupli Geof Cameron SAD i Sofiane Feghouli Alzir, mijenjam. 

Ako nekome trebaju moje duple a ima nekog od ovih što tražim, neka mi se javi u PP.
Jos ove 2 ostale, de neko na PP da se dogovorimoRiNo je napisao/la: Duple:
Itandje
Teymourian
Ako postavimo obojica isti zahtjev,zasto neće da nas spoji,sta trebam jos uraditi,ajde vi strucnjaci 
Sent from Lumia 920 using Tapatalk
ma ono te spoji s bilo kim tko ima odabir kao tibazeni je napisao/la:Ako postavimo obojica isti zahtjev,zasto neće da nas spoji,sta trebam jos uraditi,ajde vi strucnjaci
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.