FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

hz033
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la hz033 » 16 apr 2014, 21:38

terabajt je napisao/la:
Sarajlijc@ je napisao/la:
monsen je napisao/la:Jao Stanica ljudskog sljama majko draga :sick: :sick:
Bile ste ko misevi u rupica dok niste prosli. Sto to nisi ranije komentarisao, bilo prpa haa ? Sad se ufatio Stanica, slavi prolaz, mani se gluposti ...

Tek sam sada vidio. Stanic od covjeka koji je prosao skolu Sarajeva, isao na sjevernu tribinu do smrada koji ljubi grb zeljeznicara i izjavljuje ovakve stvari protiv svoje prve ljubavi.
Vas glavni na toj tribini je bio na jugu i sta sad.
NIšta, ponudite guze jedan drugom ! :opaopa:
U novi boj ...

Dzakmic
Kontakt:

Post Postao/la Dzakmic » 16 apr 2014, 21:39

aleksandar_veliki je napisao/la:Boban nije više član ove naše lijepe zajednice.
Regulisi onda i ovog @Aldina ,Donu, Grokoka, Monsena itd. , klasicni provokator !

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 16 apr 2014, 21:40

Cestitke na prolazu u finale. Sta je Stanic rekao ili izjavio i gdje?
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 16 apr 2014, 21:42

Crni gavran je napisao/la:Cestitam vam ulazak u finale :thumbup: ;)
Brate nije moglo bolje neka bolji pobjedi čestitke i vama. :clap:
Sarajevo ljubavi moja!

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 16 apr 2014, 21:42

Vidim terabajt teška noć za tebe, a i teško vrijeme vani, a i teško podnosiš prolaz Sarajeva u finale kupa, baš svega i svačega nakupilo se u tebi. Ništa evo ti prijedlog 22:45 BHT TV i relaksirati ćeš se.
SRETAN BROJ - 1725

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 16 apr 2014, 21:44

pitic je napisao/la:Vidim terabajt teška noć za tebe, a i teško vrijeme vani, a i teško podnosiš prolaz Sarajeva u finale kupa, baš svega i svačega nakupilo se u tebi. Ništa evo ti prijedlog 22:45 BHT TV i relaksirati ćeš se.
kako sam mogao upratiti tvoj prvi post poslije prolaza u finale je bio na temi zeljeznicara haha.

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 16 apr 2014, 21:47

Sad akb.u finalu protiv Celika bez nekog potcjenjivanja protivnika uci maksimalno oprezno.Uz borbenu igru i kvalitet koji sigurno posjedujemo, sve osim naseg prolaza bi bilo ravno senzaciji.
Ovo priliku ne smijemo ispustiti. :nene:

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 16 apr 2014, 21:47

terabajt je napisao/la:
pitic je napisao/la:Vidim terabajt teška noć za tebe, a i teško vrijeme vani, a i teško podnosiš prolaz Sarajeva u finale kupa, baš svega i svačega nakupilo se u tebi. Ništa evo ti prijedlog 22:45 BHT TV i relaksirati ćeš se.
kako sam mogao upratiti tvoj prvi post poslije prolaza u finale je bio na temi zeljeznicara haha.
Griješiš, griješiš fino opet prelistaj temu Sarajeva ako ti nije mrsko ;). Gorkog je ukusa ova noć ha :lol:
SRETAN BROJ - 1725

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 16 apr 2014, 21:48

Dzeno nece dopustiti nikakvo opustanje ;)
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

ultrahell24
Kontakt:

Post Postao/la ultrahell24 » 16 apr 2014, 21:54

http://****.ba/novost/148447/f ... kvog-duga#
samo gdje su tacke upisite **** :thumbup: :thumbup:

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 16 apr 2014, 21:55

Danas se vidjelo ono sto sam ja zelio, ozbiljnost u igri i zalaganje. Ovo treba da bude i recept za finale, vjerujem, nisam 100% siguran, da mozemo do trofeja.
Sad se malo odmoriti i najozbiljnije shvatiti gostovanje u Travniku.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 16 apr 2014, 21:58

svaka cast na porlazu po meni najbolja vasa utakmica u drugom dijelu sezonu ;) sto se tice nekih prica nadam se da ste konacno shvatili izreku PRVO SKOCI PA RECI HOP ;) sto se tice ovih nekih sto zelju spominju... dobro iskreno zelio sam da zrinjski prodje i radi toga sto je nama konkurent,ali i radi toga sto bi vi navijali za FK CETNIK da igra protiv nas ko kaze da nije tako laze shodno tome nema potrebe da idemo u neke rasprave. Ovi sto spominju ljubomoru ili komplekse navedite od cega? vi imate priliku da osovjite prvi trofej u 8 godina ,a ja sam u svom kratkom zivotu od 23 godine proslavio, ne dozivio NEGO PROSLAVIO vise titula nego svi vasi navijaci ukljucii najstarije pa cak i ove nedavno preminule ;) pozdrav
=\_1921_/=

krmak
Kontakt:

Post Postao/la krmak » 16 apr 2014, 22:00

Cestitke na prolazu, lijepo ste odigrali. Vidi se da imate kvalitetu. Sretno u finalu

ultrahell24
Kontakt:

Post Postao/la ultrahell24 » 16 apr 2014, 22:03

monsen je napisao/la:
Sarajlijc@ je napisao/la:Jao Stanica ljudskog sljama majko draga :sick: :sick:
Bile ste ko misevi u rupica dok niste prosli. Sto to nisi ranije komentarisao, bilo prpa haa ? Sad se ufatio Stanica, slavi prolaz, mani se gluposti ...
kad pricamo o nasem timu onda se sjate vidi pitara sto pricaju,hvale se itd kad cutimo usrali smo se ko grlice e dusmani jadni

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 16 apr 2014, 22:09

krmak je napisao/la:Cestitke na prolazu, lijepo ste odigrali. Vidi se da imate kvalitetu. Sretno u finalu
Hvala pasa, sretno vama na putu do titule.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 16 apr 2014, 22:10

invincible1921 je napisao/la:svaka cast na porlazu po meni najbolja vasa utakmica u drugom dijelu sezonu ;) sto se tice nekih prica nadam se da ste konacno shvatili izreku PRVO SKOCI PA RECI HOP ;) sto se tice ovih nekih sto zelju spominju... dobro iskreno zelio sam da zrinjski prodje i radi toga sto je nama konkurent,ali i radi toga sto bi vi navijali za FK CETNIK da igra protiv nas ko kaze da nije tako laze shodno tome nema potrebe da idemo u neke rasprave. Ovi sto spominju ljubomoru ili komplekse navedite od cega? vi imate priliku da osovjite prvi trofej u 8 godina ,a ja sam u svom kratkom zivotu od 23 godine proslavio, ne dozivio NEGO PROSLAVIO vise titula nego svi vasi navijaci ukljucii najstarije pa cak i ove nedavno preminule ;) pozdrav
Jesi li bio uz svoj klub kad se boroio za opstanak, jesi li bio na Grbavici kad je tvoj klub u 29 kolu prije nekoliko godina tek tad obezbjedjivao opstanak ?

Ili samo odes na zadnje kolo ako je titula u pitanju ?

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 16 apr 2014, 22:14

aS_Roma je napisao/la:
invincible1921 je napisao/la:svaka cast na porlazu po meni najbolja vasa utakmica u drugom dijelu sezonu ;) sto se tice nekih prica nadam se da ste konacno shvatili izreku PRVO SKOCI PA RECI HOP ;) sto se tice ovih nekih sto zelju spominju... dobro iskreno zelio sam da zrinjski prodje i radi toga sto je nama konkurent,ali i radi toga sto bi vi navijali za FK CETNIK da igra protiv nas ko kaze da nije tako laze shodno tome nema potrebe da idemo u neke rasprave. Ovi sto spominju ljubomoru ili komplekse navedite od cega? vi imate priliku da osovjite prvi trofej u 8 godina ,a ja sam u svom kratkom zivotu od 23 godine proslavio, ne dozivio NEGO PROSLAVIO vise titula nego svi vasi navijaci ukljucii najstarije pa cak i ove nedavno preminule ;) pozdrav
Jesi li bio uz svoj klub kad se boroio za opstanak, jesi li bio na Grbavici kad je tvoj klub u 29 kolu prije nekoliko godina tek tad obezbjedjivao opstanak ?

Ili samo odes na zadnje kolo ako je titula u pitanju ?
Lažeš.

mikimaus
Kontakt:

Post Postao/la mikimaus » 16 apr 2014, 22:18

Mi ako pobjedimo travnika uz poklapanje nekoliko rezultata do kraja komotno mozemo uzeti i titulu vjerujte mi
SAMO TI I NIKO VISE SARAJ' VO ... ZA TOBOM LUDI SMO SVI

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 16 apr 2014, 22:20

mikimaus je napisao/la:Mi ako pobjedimo travnika uz poklapanje nekoliko rezultata do kraja komotno mozemo uzeti i titulu vjerujte mi
Treba ovo sasijeci u korjenu.
1946

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 16 apr 2014, 22:23

Head je napisao/la:
mikimaus je napisao/la:Mi ako pobjedimo travnika uz poklapanje nekoliko rezultata do kraja komotno mozemo uzeti i titulu vjerujte mi
Treba ovo sasijeci u korjenu.
mi osim derbija nemamo teske utakmice ;) tako da nije nerealno

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 14 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []