Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Ima Barca posjed
Casillas nezaposlen, sutra ce se prjavit na biro 
- tyler durden
- Kontakt:
Koliko su samo Benzema i Bale losi.
Treba im dat do znanja da nema setanja po terenu, jeb€m im mater nesposobnu.
Treba im dat do znanja da nema setanja po terenu, jeb€m im mater nesposobnu.
Treba stalno s ovom četvorkom u sredini
Koja dominacija
Pepe i Coentrao

Pepe i Coentrao
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Benzema igra odlicno.(jos je agresivan vise nego obicno)
Onaj pas iz poluokreta je cisto magican.
Onaj pas iz poluokreta je cisto magican.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Po meni Benzema i nije bio tako los ako uzmemo u obzir kakav zna biti. Dosta je duela i naleta izdrzao i pravilno se rjesavao lopte. Al onaj glumac Bartra
, cak mu i sudija ocita bukvicu...
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
S Iscom kraj Modrica puno bolje kontrolirate igru , lopta ide brzo i tecno , Di Maria , Bale i Benzema konstantno trce kontru i prijete , djelujete cvrsto , al sam siguran da je to samo zato jer ovi nasi dodju na 30 pa samo kruze ili Alves prebaci sve zivo
eto kako Madrid ima lošu ekipu kad razbija hobite bez tvog idolaLenBias je napisao/la:dobro je, nema ronalda da daje vise golova nego sto odigra utakmica
Eto sad možeš nastavit plakat.
U nastavku se ne treba povuć nego ih pritisnut i zabiti još jedan, jer su katastrofa pozadi, a oni nama ne mogu ništa zatvorili smo skoro sve(carvahal) prilaze.
Deri hobite
takticki odlicno stojimo na terenu,Bale opet sa lijeve strane nije opasan u onom obimu u kojem bi mi zeljeli.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
treba prodati ronalda, sta ce nam igrac koji je dao vise golova nego sto ima nastupa, zna stokton 
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- BavaracZenica
- Kontakt:
Takticki je to odlicno kak Real radi, opasne ce kontre ove bit i protiv Bayerna
Mi bavarci posmatramo i analiziramo sta kako
siguran sam da ce ronaldo bit spreman za duele sa Bayom...
Opasan mi ovaj Di Mariaa
Mi bavarci posmatramo i analiziramo sta kako
Opasan mi ovaj Di Mariaa
FC Bayern !!!!!
-
samosarajvo
- Kontakt:
Odavno sam misljenja kako je ovaj Real prestrašna ekipa, al baš prestrašna.Ronaldo je svjetska klasa, najbolji na svjetu trenutno.Bale vrijedi svakog miliona i uklopio se strašno u ovu taktiku Reala.Di Maria nije konstantan ali kad ufati formu i kad mu se igra je uz Riberija i Robena najbolje krilo na svijetu.Marcelo je, po mom misljenju, strašan igrač i ofanzivno najbolji bek na svijetu ukljucujuci i desno i ljevo, malo zasotaje defanzivom ali ne moze sve jbg.Modrićeva igra u posljednje vrijeme me fascinira, drzi sredinu haman pa sam.
Da ne zaboravim meni mozda i najdrazeg igrača trenutno, Benzemu.Glavu dajem da je trenutno top 4-5 špiceva na svijetu(izuzimajuci Ronalda i Mesija).Ibra,Suarez mozda Kavani pa Benz.Ja boljeg ne vidim i ne bih ga prodavao nikad.
Ono što Realu treba,ako zadrze ovu ekipu, je jako dobar desni bek (i sa Arbelom i bez njega) i jedan zadnji vezni (Sa Khedirom i bez) jer i pored svih ofanzivnih sposobnosti, najbolje kontre koju sam ja za 10 godina gledanja fudbala vidio, oni primaju dosta golova i nemaju puno posjeda lopte i zato se teško nose sa Barcelonom i slično će biti sa Bayernom.Sve ostale pozicije su jako dobro popunjene i nema zime.
Ono što mi se sviđa je to što Isco,Jese,Morata i Casemiro zaista obećavaju.Doduše ne mogu slično reći za Illaru i Carvajala koji mi se baš i nisu svidjeli, ovaj prvo navedeni pogotovo.
Da ne zaboravim meni mozda i najdrazeg igrača trenutno, Benzemu.Glavu dajem da je trenutno top 4-5 špiceva na svijetu(izuzimajuci Ronalda i Mesija).Ibra,Suarez mozda Kavani pa Benz.Ja boljeg ne vidim i ne bih ga prodavao nikad.
Ono što Realu treba,ako zadrze ovu ekipu, je jako dobar desni bek (i sa Arbelom i bez njega) i jedan zadnji vezni (Sa Khedirom i bez) jer i pored svih ofanzivnih sposobnosti, najbolje kontre koju sam ja za 10 godina gledanja fudbala vidio, oni primaju dosta golova i nemaju puno posjeda lopte i zato se teško nose sa Barcelonom i slično će biti sa Bayernom.Sve ostale pozicije su jako dobro popunjene i nema zime.
Ono što mi se sviđa je to što Isco,Jese,Morata i Casemiro zaista obećavaju.Doduše ne mogu slično reći za Illaru i Carvajala koji mi se baš i nisu svidjeli, ovaj prvo navedeni pogotovo.
Pa ono Lenny pokazuje da je jedan od ovih 100milijunaša višak.Meni ne smeta da se rotiraju srijeda-subota.Koja je perverzija ova četvorka u sredini,još Benzo s njima radi sve 
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Samo vi analizirajte, badava se trudite...BavaracZenica je napisao/la:Takticki je to odlicno kak Real radi, opasne ce kontre ove bit i protiv Bayerna![]()
Mi bavarci posmatramo i analiziramo sta kakosiguran sam da ce ronaldo bit spreman za duele sa Bayom...
Opasan mi ovaj Di Mariaa
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Ti moliš boga da ih ne dobijemo, jer tvoj idol ne igra. Koji kvazinavijačLenBias je napisao/la:treba prodati ronalda, sta ce nam igrac koji je dao vise golova nego sto ima nastupa, zna stokton
Fakat prelosa Barca, nikad zrelija za hendikepa. Ovo se mora dobiti, druge nema. Dok se Messi ovako seta i dok Iniesta nije na nivou , i nemam neke brige.
Zadnja izmjena: geoxx, dana/u 16 apr 2014, 22:31, ukupno mijenjano 1 put.
to si tako dobro skontao isto kao i onu situaciju i cijelu pricu u kojoj ronaldo previse zabijastokton je napisao/la:Ti moliš boga da ih ne dobijemo, jer tvoj idol ne igra. Koji kvazinavijačLenBias je napisao/la:treba prodati ronalda, sta ce nam igrac koji je dao vise golova nego sto ima nastupa, zna stokton
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- BavaracZenica
- Kontakt:
Harrison je napisao/la:Samo vi analizirajte, badava se trudite...BavaracZenica je napisao/la:Takticki je to odlicno kak Real radi, opasne ce kontre ove bit i protiv Bayerna![]()
Mi bavarci posmatramo i analiziramo sta kakosiguran sam da ce ronaldo bit spreman za duele sa Bayom...
Opasan mi ovaj Di Mariaa
DaBogda vi osvojili i kup i Primeru, nista necu reci lose
FC Bayern !!!!!
Ma **** ti Benzema matet svoju,ha ja.
Jednostavno sam znao da se ovo mora desit,cim sam vidio ono postavljanje prije kornera bio sam ubjedjen da cemo primit gol.

- tyler durden
- Kontakt:
Benzema i Bale, laganim korakom. Isto ko da je pripremna utakmica, a ne jbeno finale.
izgubljeno je ovo.
izgubljeno je ovo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.