Ma Neymar je bio 1p. desno, drugo lijevo....totalna nulaOzil10 je napisao/la:Amar Dzeko je napisao/la:Zaboravih pohvaliti Carvajala. Strpao je Neymara u dzep nocas![]()
Coentrao
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Samo da trofej ostane citav Ramos
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: Real Madrid C.F.
Hvala bejlu 

Koji je ovo trofej Ikera jos samo nije LP podigao kao kapiten a i to ce ove godine 
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
14 KM ? Pa treb'o si vise uplatiti
I kako to G.Bale X
I kako to G.Bale X
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
L-Train je napisao/la:Bartrario_Ferdy88 je napisao/la:![]()
![]()
![]()
Hajmo reci da se Nejmar umjesto Bejla nasao u ovoj situaciji pa vjerujem da bi nakon ovog duela zavrsio u reklamama...
Možeš se kofrčiti svakome na terenu, ali pred luđakom se kenjaju troje gaće. Ja kako se dijete us'ra hahahahahastokton je napisao/la:https://mtc.cdn.vine.co/r/videos/9D1F0B ... gqZ6lyfg9V
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: Real Madrid C.F.
Ma vjeruj bzvz odigrao na marku haj reko da uz tekmu pratim hahaaAmar Dzeko je napisao/la:14 KM ? Pa treb'o si vise uplatiti![]()
I kako to G.Bale X
Ma x da ce zabit go a ono kec je da ce zabit prvi go
još nisam mnogo kombinovat dvojku reala, čudna kladiobica pravo...
Ma sutra za cigara i kafe
http://www.telemadrid.es/?q=emision_en_directo" onclick="window.open(this.href);return false;
Docek u Madridu.
Docek u Madridu.
Joj djece lude šta rade 
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Ludilo, ne mogu ni zamisliti kakav bi haos nastao kad bi stigla Decima u Madrid 
Ronaldo - Isco - Bale
- Consigliere
- Kontakt:
Cestitke svima itd
Kad se igra slijedeca u Ligi? Nema nas za vikend...
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
-
samolukavac
- Kontakt:
Utakmica sa Valladolidom igra se 7 maja, zašto ???Consigliere je napisao/la:Cestitke svima itd
Bayern, Osasuna, Bayern, Valencia pa onda taj meč sa Valladolidom, Osasuna i Valencia su kući obje
PS Bar sad je pauza da igrači malo odmore do naredne sedmice i polufinala LP
Di Maria najbolji igrac na svijetu!, Carlo najbolji trener ikad, ako sad ne isvojite LP necete nikad!
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
http://www.telemadrid.es/?q=emision_en_directo" onclick="window.open(this.href);return false;
Evo izjave igrača live...
Bale: Dream come true
Evo izjave igrača live...
Bale: Dream come true
Joj ovih curica, izašle vani, kaže ovaj komentator koji ti je najdraži igrač kad će ti ona Pinto whahahaha
Ukratko sa Cibelesa... Marcelo, Pepe i Morata najluđi i najglasniji, Arbeloa jedini pjeva sve navijačke, Ronaldo miran, Bale se ne miče od Luke, Xabi i Isco se fatili alkohola čim su se popeli na bus, Carlo mrtav hladan, canterani očigledno presretni, Ikera nigdje ni u priči, i evo ga sad ludilo, svi skaču...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.