Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
dajte onaj ramosov gif sa proslave na stadionu, oleeeeeeeeeeeee 
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
[youtube][/youtube]
hvala stari
i eto sad, ja znam da je on moron, budala, usijana glava, osoba upitne inteligencije i sve moguce sto ne zelis da bude jedan igrac na kojeg se oslanjas maksimalno ali kako ga ne gotiviti nakon ovakvih sitnica, car najveci i malo je reci atrakcija kad je kapiten 
[youtube][/youtube]
oleeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
[youtube][/youtube]
oleeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Sto Messi nije igrao vcrs bas je i on ko cr7 ozlijeđen.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Lako je bilo protiv Barce,sta cemo protiv Bayerna ? 
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
Protiv Bayerna idemo aBd sa najjačom postavom da se pokrkamo muški pa šta bude,samo fer i pošteno,to je clasico medjunarodnog fudbala i treba pokušati uživati u prazniku fudbala koji slijedi.suhi je napisao/la:Lako je bilo protiv Barce,sta cemo protiv Bayerna ?
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Budimo realni Barca je bila prelosa sinoc,bezidejna,bez pravog presinga,spora ,nikakva, betis bi pruzio bolji otpor.
A opet na kraju bilo neizvjesno.
Carlo je barcu trebao rijesiti u prvom poluvremenu s par komada,povukao se nakon 10 -15 min dobrog nogometa na pocetku sto me jako nervira.
Kontre su price za sebe,kao da su se svi pretvorili u ronalda u provoj sezoni kad je dosao,ili zadnji pas ocajan ili sebicnost prevelika,sreca pa je ona jedna prosla,al protiv bayerna te sebicnosti nesmije biti jer sigurno necemo imati ovoliko prilika ko sinoc.
A opet na kraju bilo neizvjesno.
Carlo je barcu trebao rijesiti u prvom poluvremenu s par komada,povukao se nakon 10 -15 min dobrog nogometa na pocetku sto me jako nervira.
Kontre su price za sebe,kao da su se svi pretvorili u ronalda u provoj sezoni kad je dosao,ili zadnji pas ocajan ili sebicnost prevelika,sreca pa je ona jedna prosla,al protiv bayerna te sebicnosti nesmije biti jer sigurno necemo imati ovoliko prilika ko sinoc.
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
Sa malo manje sebičnosti naših sinoć je Pinto mogao bit napunjen u prvom poluvremenu i to će Carlo garant spomenut naročito Garethu,inače kažu sinoć Bale dotrčao iz Valencije u Madrid.
Ništa lošiji nisu oni bili nego u primeri samo nije bilo malenca,sa poštenim sudjenjem gazili smo ih i sa Pepom na klupi i u tekmama koje su prvenstva odlučivala,zato priča o bezidejnom i slične gluposti treba okačiti mačku o rep,na kraju dana mi smo bili bez najboljeg igrača na svijetu.
Ništa lošiji nisu oni bili nego u primeri samo nije bilo malenca,sa poštenim sudjenjem gazili smo ih i sa Pepom na klupi i u tekmama koje su prvenstva odlučivala,zato priča o bezidejnom i slične gluposti treba okačiti mačku o rep,na kraju dana mi smo bili bez najboljeg igrača na svijetu.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Gazili smo mi ,samo ta barca i ova su nebo i zemlja,onu smo dobivali i B sastavom
Ma bili su losiji,nisu osutali 2 put kako treba na gol .
Dobro je sto nam je tekma pomjerena,sad imaju odmora dovoljno i bit ce svi spremni 100% .
Za Bayernov presing ce svi morati dati 120% i iskoristiti svaku polukontru i kontru koju budemo imali,bez pobjede u prvoj nemamo sta traziti u gostima.
Ma bili su losiji,nisu osutali 2 put kako treba na gol .
Dobro je sto nam je tekma pomjerena,sad imaju odmora dovoljno i bit ce svi spremni 100% .
Za Bayernov presing ce svi morati dati 120% i iskoristiti svaku polukontru i kontru koju budemo imali,bez pobjede u prvoj nemamo sta traziti u gostima.
sta to nema utakmica ovaj vikend ? za onaj sljedeci znam da nema 
CR7 : "YO AQUI, YO AQUI!"
''Želim ući u povijest kao jedan od najboljih svih vremena''
isCo 23
Čarobni Di Maria 22
''Želim ući u povijest kao jedan od najboljih svih vremena''
isCo 23
Čarobni Di Maria 22
Valjda je pomjerena za 7 maj,tako nesto
ima sljedeci samo ovaj nemaOzil10 je napisao/la:sta to nema utakmica ovaj vikend ? za onaj sljedeci znam da nema
- Consigliere
- Kontakt:
Liga nam izasla u susret zbog LP, Atletico sutra navecer igra vjerovatno bi i Real, ali prerano je nakon Kupa.
Kazu Bale pretic'o na punoj pa nije regularan gol

Kazu Bale pretic'o na punoj pa nije regularan gol
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

sta radi messi s rukom
i usput cestitam na rijetkim trofejima koje osvojite u posljednje vrijeme i ako neko bude stavio repliku na ovo znaci da sam ga iznervirao
"My greatest challenge is not what's happening at the moment, my greatest challenge was knocking Liverpool right of their f*****g perch." (On their 2002/03 title and his old rivals.)
L-Train je napisao/la:Bartrario_Ferdy88 je napisao/la:![]()
![]()
![]()
Ne mogu da vjerujem da momak sa 23 g ovako izgleda trmo,Batra kao starac pored Balea.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Malo ot
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

@Saurman sta ne mozes da vjerujes ? To da stoper koji stoji na 50m od svog gola ne moze u sprintu zaustaviti jednog od najbrzih igraca danasnjice ? I to Bartra pod injekcijama.
Ni Lahm ne bi nista bolje prosao .. ovo je svakako Alvesov gol ..
Ni Lahm ne bi nista bolje prosao .. ovo je svakako Alvesov gol ..
Isco je u 3 minuti dobio zuti , a nakon toga oduzeo loptu 10x u raznim duelima(3. vise nego bilo ko drugi)
cista genijalnost
cista genijalnost
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Joj, jes' hvalis Isca stalnoRaul_64 je napisao/la:Isco je u 3 minuti dobio zuti , a nakon toga oduzeo loptu 10x u raznim duelima(3. vise nego bilo ko drugi)
cista genijalnost
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.