Alaaaa
Dzafic iz Veleza?Ala ako nas ne zajebavas...aaa ne znam sta reci
A da nije Mirza Dzafic sto je prosle sezone nastupao za Laktase nema sanse da je Dzafic iz Velezagogineman je napisao/la:Seres
u jbt...ako je Dzafic bicemo NEMAN od ekipe
Alaaaa![]()
Ako je to ovaj Mirza Dzafic sto je igrao u Laktasima, onda i niste dobili neko bas jako pojacanjeFK Sarajevo je napisao/la:A da nije Mirza Dzafic sto je prosle sezone nastupao za Laktase nema sanse da je Dzafic iz Velezagogineman je napisao/la:Seres
u jbt...ako je Dzafic bicemo NEMAN od ekipe
Alaaaa![]()
Ma Mikic ostaje u Laktasima i to je gotova stvarBily Piton je napisao/la:Ljudi zna li iko šta o statusu Mikića???
ha-ha...Schlager je napisao/la:Mislis PL kao Premijer Liga ili PL kao Prva Liga (RS)
hmmm kako nismo duzni savezu 20 000 km....duzni igracima premije i neke plate..ima toga..." ? je napisao/la:& &, ? зато " " " $! ? пара-? ".
Simpatični navijači.rudarprijedor je napisao/la:Grupa od desetak navijača Fudbalskog kluba “Rudar Prijedor” je u centru grada na glavnom gradskom trgu napravila uvijek popularnog Snješka Bijelića. Pripadnici popularnih “Alcohol boys-a” koji su bili 12 igrač na svakoj utakmici “Rudar Prijedora”, naročito na Gradskom stadionu, su iskoristili obilne snježne padavine i veću količinu snijega koja postoji na gradskim ulicama kako bi razveselili i sebe i ostale Prijedorčane
hehe![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Combattente87, misstianopenaldo, Perotti i 25 gostiju.