baltazar1 je napisao/la:lijepo je vidjeti nadahnutu komunikaciju na prethodnih nekoliko postova...trebate vi svi koji se kačite bezzz i pišete gluposti probati jedan moj recept...
naime, i ja sam se u neka doba žestoko palio na neke polemike, rasprave, banovanja, vrijeđanje i sl...a onda uradim sljedeće...isčitam sve te svoje a i tuđe gluposti, npr. nakon 7 ili 10-ak dana, vjerujte bude me stid samog sebe
pokušajte, možda i na vas djeluje kao na mene, pa onda da dobro razmislite prije odvaljivanja gluposti, vrijeđanja i provociranja![]()
da se vratimo na temu...održana je pres konferencije, bez Muse![]()
da ne prepričavam sve, zajednička ocjena svih je da bi bili tamam toliko zadovoljni kada bi se nakon pres konferencije ponovio scenarij kao protiv Slobode![]()
uostalom, više i nije potrebno
a sada još jedna stvar koju sam zapazio...rijetko kada sam igrače Bratstva ranijih sezona vidio onako sigurne, smirene, staložene, spremne, nabrijane na sve ovo što slijedi i u subotu i kasnije
C"mon you Bišćans, let"s take a fight!!!
Imam jedno pitanje mozda si ti baltazare upucen posto vidim bio si na ovim press konfernecijama,pa me zanima otkud isti igraci sve na tim konferncijama npr omerovic,kadija,musa su bili protiv slobode pa evo i sada doduse bez muse,zanima me da li je to stav uprave ili strucnog staba da idu samo igraci i jos nesto interesuje me ako znas zasto tu ne bude kao i u svim klubovima prvo kapiten u nasem slucaju Šuša ili ima jos tu igraca koji igraju dugo poputa Pantica,Kadrica itd ali mi glupo da budu isti ljudi i 2 put,pa vas pitam ko zna da li je to stav uprave ili strucnog staba,sve najbolje u subotu.