Odlican sinoc, pokazao da za razliku od Ozila moze igrati u oba pravca. Jes' da momentalno doprinos u ofanzivi bude dosta manji, ali i to se da popraviti. E'o vam Cesc za njega ..Raul_64 je napisao/la:Isco je u 3 minuti dobio zuti , a nakon toga oduzeo loptu 10x u raznim duelima(3. vise nego bilo ko drugi)
cista genijalnost
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Jok.
Isco ima fine statse. kad pogledas koliko je igrao ove sezone (11 golova , 6 asistencija)
al na pocetku je bio u 4-2-3-1 formaciji aka Ezel sa slobodom i bez neke odgovornosti
al se transformisao i pokazao da moze igrati i u 4-3-3 , 4-4-2 defanzivno kao sinoc
dosta je napredovao za samo par mjeseci
jer onakav zilav kakav jest
oduzeo daleko najvise lopti na terenu i dobio najvise duela !
a tek 21 godina
bit ce od njega , igracina
Isco ima fine statse. kad pogledas koliko je igrao ove sezone (11 golova , 6 asistencija)
al na pocetku je bio u 4-2-3-1 formaciji aka Ezel sa slobodom i bez neke odgovornosti
al se transformisao i pokazao da moze igrati i u 4-3-3 , 4-4-2 defanzivno kao sinoc
dosta je napredovao za samo par mjeseci
jer onakav zilav kakav jest
oduzeo daleko najvise lopti na terenu i dobio najvise duela !
a tek 21 godina
bit ce od njega , igracina
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Sinoc su vam on, Coentrao i Alves donijeli pobjedu
Real je sinoc trebao dobiti prije genijalnosti Baleta.
Defanzivno nije bilo prostora za barcelonu uopste , dok smo ofanzivni imali cesto 2 na 2 , 3 na 3 situacije gdje nije bilo prisebnosti kod zadnjeg pasa.
Individualno je za mene Ihko bio i najbolji vjerovatno , Angel vidi se da jos osjeca posljedice
Coentrao > Marcelo u klasicima vazda bilo
i Ramos odigrao fenomenalnu utakmicu
i Alves dakako
imao 126 dodira sa loptom , daleko vise od bilo koga drugog na terenu
i nije dao jedan dobar pas
Defanzivno nije bilo prostora za barcelonu uopste , dok smo ofanzivni imali cesto 2 na 2 , 3 na 3 situacije gdje nije bilo prisebnosti kod zadnjeg pasa.
Individualno je za mene Ihko bio i najbolji vjerovatno , Angel vidi se da jos osjeca posljedice
Coentrao > Marcelo u klasicima vazda bilo
i Ramos odigrao fenomenalnu utakmicu
i Alves dakako
imao 126 dodira sa loptom , daleko vise od bilo koga drugog na terenu
i nije dao jedan dobar pas
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Cemu izostavljanje Pepa u tim pohvalama ? Jeste kriv za gol, ali sve ostalo je uradio i bolje od Ramosa.
Stvarno vas ne razumijem, kad kiksa onda je zivotinja, k.arina, klaun i sta sve ne, a kad odigra sjajnu utakmicu niko ne moze ni jednu dobru rijec za njega napisati.
Stvarno vas ne razumijem, kad kiksa onda je zivotinja, k.arina, klaun i sta sve ne, a kad odigra sjajnu utakmicu niko ne moze ni jednu dobru rijec za njega napisati.
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
Ne mogu reci da je bio bolji od Ramosa , jer je njegov igrac dao gol.
Odradio je sve ostalo perfektno , kao i sto obicno odradi.
Odradio je sve ostalo perfektno , kao i sto obicno odradi.
Bez provokacije, al' mene Real sinoć nije nimalo "oduševio" igrom. Ona sinoć Barca je bila zrela za petarde, realno.
Ako budu na onom nivou kao sinoć, ako se to nimalo ne popravi u međuvremenu, neće dobro proći sa Bayernom.
Ako budu na onom nivou kao sinoć, ako se to nimalo ne popravi u međuvremenu, neće dobro proći sa Bayernom.
mandraX je napisao/la:Bez provokacije, al' mene Real sinoć nije nimalo "oduševio" igrom. Ona sinoć Barca je bila zrela za petarde, realno.
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
+1mandraX je napisao/la:Bez provokacije, al' mene Real sinoć nije nimalo "oduševio" igrom. Ona sinoć Barca je bila zrela za petarde, realno.
Pa ono , pomaze ako imas Ronalda.
Ne znam baš, u ofanzivi sigurno, al' u defanzivi...? Sinoć su svi defanzivu igrali osim Balea i Benzeme, protiv Bayerna na tu dvojicu slobodno dodaj i Ronalda.Raul_64 je napisao/la:Pa ono , pomaze ako imas Ronalda.
Jah, još nigdje nisam pročitao da će Ronaldo sigurno bit' spreman za Bayern?
Sinoc je vec rekao , da ne osjeca vise bol.
Tako da bit ce spreman.
Tako da bit ce spreman.
ima jos do utakmice,trebao bi igrati:)
CR7 : "YO AQUI, YO AQUI!"
''Želim ući u povijest kao jedan od najboljih svih vremena''
isCo 23
Čarobni Di Maria 22
isCo 23
Čarobni Di Maria 22
gledam sinoc komentare kako Barci nedostaje "citava" odbrana i kako je oslabljena u odnosu na Real i kontam stani malo zar se izostanak Pique i Valdesa smatra citavom odbranom Barce i kako je moguce da su vise oslabljeni u odnosu na Real kojem je sinoc nedostajalo cak 5 igraca (Ronaldo,Marcelo,Jese,Arbeloa i Khedira),shvatam ja da je Barcina odbrana kanta i ovako i onako ali jbm ti logiku 
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
stručnjaci sa SKL-Train je napisao/la:gledam sinoc komentare kako Barci nedostaje "citava" odbrana i kako je oslabljena u odnosu na Real i kontam stani malo zar se izostanak Pique i Valdesa smatra citavom odbranom Barce i kako je moguce da su vise oslabljeni u odnosu na Real kojem je sinoc nedostajalo cak 5 igraca (Ronaldo,Marcelo,Jese,Arbeloa i Khedira),shvatam ja da je Barcina odbrana kanta i ovako i onako ali jbm ti logiku
CR7 : "YO AQUI, YO AQUI!"
isCo 23
Čarobni Di Maria 22
isCo 23
Čarobni Di Maria 22
izmedju ostalog i oni,kao i razni forumski strucnjaciOzil10 je napisao/la:stručnjaci sa SKL-Train je napisao/la:gledam sinoc komentare kako Barci nedostaje "citava" odbrana i kako je oslabljena u odnosu na Real i kontam stani malo zar se izostanak Pique i Valdesa smatra citavom odbranom Barce i kako je moguce da su vise oslabljeni u odnosu na Real kojem je sinoc nedostajalo cak 5 igraca (Ronaldo,Marcelo,Jese,Arbeloa i Khedira),shvatam ja da je Barcina odbrana kanta i ovako i onako ali jbm ti logiku![]()
Okusi strah, bol, mrznju i barut
Ronaldo:

Nesto mi ne djeluje k'o 100% sigurno."I'm really happy. I wanted to play and help the team but my team-mates did a great job. I'm getting better, now I don't feel any pain,".
"I might be back in time for next Wednesday or perhaps the second leg of our Champions League tie.
"Bit by bit I'm feeling better and what I want more than anything is to be able to help the team out as soon as possible."
- maximusdecimus
- Kontakt:
pobjeze mu Bale ko kriminalac zenickoj sudskoj policijirio_Ferdy88 je napisao/la:
ma pusti suplju kulesa, bitniji igraci sinoc falili nama nego njimaL-Train je napisao/la:gledam sinoc komentare kako Barci nedostaje "citava" odbrana i kako je oslabljena u odnosu na Real i kontam stani malo zar se izostanak Pique i Valdesa smatra citavom odbranom Barce i kako je moguce da su vise oslabljeni u odnosu na Real kojem je sinoc nedostajalo cak 5 igraca (Ronaldo,Marcelo,Jese,Arbeloa i Khedira),shvatam ja da je Barcina odbrana kanta i ovako i onako ali jbm ti logiku
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
[youtube][/youtube]
Ovako je pocelo.
Ovako je pocelo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.