To šta bi ti je tvoja stvar. Govorimo o konkretnim stvarima. Svako kolo navijačka grupa iz Pazara pravi problem, vrijeđa države iz koje je, baca bombe, napada policiju i vrijeđa drugo i drugačije. Za slične prekršaje u Italiji, Njemačkoj, Francuskoj klub bi već bio izbačen ili u najboljem slučaju igrao sve utakmice pred praznim tribinama ili na neutralnom terenu.Gorki je napisao/la:ja bi odmah poslije Pazara izbacio Zvezdu,zbog njene navijačke podgrupe ČETNICI SEVER.a još malo kad bi se pročačkalo pola JSL bi trebalo izbaciti.
paGlu ti je post do bola![]()
+ nisam Pazarac
Nije me briga jesi li ili nisi Pazarac, nisam ni ja blizanac, suština je da na ovoj temi se piše jedino kad se pročita jedan neobjektivan tekst sa par portalčića koji pišu subjektivno i staju na jednu stranu... To je već do tih novinarčića. Koji su Pazar vidjeli jedino na geografskoj karti... Al zato sve znaju... Sigurno si pratio utakmicu sa Napredkom? Ko je započeo vrijeđanje? Naravno da znaš, ali to nikada nećeš priznati.
lillard
Spomenuo si Lešinare, spomeni i one koji na svakoj utakmici nose ratne zastave. Kao što reče istina je u sredini. A opet mi smo BiH, kod nas je ustav takav da imaš konstitutivne narode, u Srbiji imaš manjine i jedan narod. Tu je ključ, nije za poređenja.