RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

bezze
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la bezze » 17 apr 2014, 16:19

Kadet91 je napisao/la:
bezze je napisao/la:Ekipa koja želi u europu želi dobrog igrača iz kluba koji je godinama 6,7 i ispod.Kome tu nešto nije jasno onda je lud. :D :D :D :D :D
Idji vrvi nonomo sa ove teme, ovdje se ne prica o svinjsko'N
. Btw, Jel ti tata dao degenek sto si mu zapalio zastavu prosli vikend koju je ponosno cuvao u ormaru svih ovih godina? :lol: :lol:
Gdje piše da navijam za zrinju :D :D :D :D

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 17 apr 2014, 16:27

Ignoriši ga @Kadet91.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 17 apr 2014, 16:29

Joj padobranca... "bezze" ako si došao da pišeš bezze slobodno produži.

edgardavids
Kontakt:

Post Postao/la edgardavids » 17 apr 2014, 19:22

Treba malo prohodat ispod avijatičarskog ne bi li se pastrmka ukazao :D

Kadet91
Kontakt:

Post Postao/la Kadet91 » 17 apr 2014, 19:30

edgardavids je napisao/la:Treba malo prohodat ispod avijatičarskog ne bi li se pastrmka ukazao :D
Da nije dobio ban legenda? :lol:

nonda_83

Post Postao/la nonda_83 » 17 apr 2014, 19:57

JUSUFBEGOVIĆ: U ZENICU PO BODOVE

Dan ranije nego što je to uobičajeno, fudbaleri Veleža i Viteza odigrat će svoj meč 27. kola BHT Premier lige BiH. Razlog je odigravanje kvalifikacione ragbi utakmice BiH – Norveška, na istom stadionu gdje će se i sutra igrati duel Viteza i Veleža.

Iza „Rođenih“ je odlična pozitivna serija. Devet bodova iz tri utakmice, plasman na petu poziciju na tabeli, svima kojima je Veležova boja na srcu pričinili su mnogo zadovoljstva.

- Drago nam je da smo na ovaj način obradovali naše navijače. Nismo loše igrali ni prije toga, ali eto tako je to u fudbalu. Jednostavno nekada vam se „poklope“ stvari i dođete do pobijede, a nekada i pored najvećeg truda i volje, lopta neće u gol , rezimira Nedim Jusufbegović, šef stručnog štaba Veleža.

Uoči Viteza ambicije se nisu promijenile.

- Mnogo puta do sada sam ponovio. Velež u svaku utakmicu ulazi da pobijedi. U nekim utakmicama protivnik bude dovoljno kvalitetan da nas spriječi u tome, a nekada jednostavno nemate sreće. Međutim, ponovit ću opet isto. Mi sutra u Zenici idemo po pobjedu. Tako će biti i u svakoj narednoj utakmici. Želimo da ostvarimo što bolji plasman. Prošlih sezona Velež bi u ovim trenucima bio u donjem dijelu tabele i skupljao bodove za opstanak, a sada smo u poziciji da „lovimo“ četvrto mjesto. Možda ga nećemo uspijeti dosegnuti, ali ćemo pokušati sve da na kraju završimo na četvrtoj poziciji. To će nam biti odličan temelj za narednu sezonu, kada idemo da tako kažem na „sljedeću stepenicu“, naglašava Jusufbegović.

U sutrašnjoj utakmici neće nastupiti zbog tri žuta kartona Asim Škaljić. Duel Viteza i Veleža igra se na Kamberovića polju od 16.30 sati.

izvor: fkvelez.ba

FORZA VELEŽ

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 17 apr 2014, 20:25

Dobro je ovo vrijeme za ribe, lovi 100%. :D
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Kadet91
Kontakt:

Post Postao/la Kadet91 » 17 apr 2014, 20:31

zizu1991 je napisao/la:Dobro je ovo vrijeme za ribe, lovi 100%. :D
:)

Kadet91
Kontakt:

Post Postao/la Kadet91 » 17 apr 2014, 20:48

konjicanin01
Kontakt:

Post Postao/la konjicanin01 » 17 apr 2014, 21:07

Odgledah ovaj dokumentarac na ftv o Mostaru,ratni i poratni snimci sa bb ,kako je samo to sveto mjesto "opoganjeno." :evil: epicentar nacionalizma i fasizma . Bas i pristaje klubu koji trenutno na njemu igra

ultrahell24
Kontakt:

Post Postao/la ultrahell24 » 17 apr 2014, 21:27

Kakve debilizme ovaj lik napisao ovo jos nisam vidio,malo vrijedja grad,malo klub itd al nije nas nivo da mu na ovo uzvratimo istom mjerom,jer mnogo drugova i kolega mi je iz Mostara koji sad zive u tom "planinskom" gradu! Selimovic kao sto svaki normalan klub kaze da ce ponuditi cifru za Hebibovica sta je tu lose? Nemojte misliti da je kraj svijeta ako necemo dovest Hebibovica,ja bi iskreno volio da ostane kod vas jer ga volite i smatrate dobrim igracem,nama ce Duljevic biti dovoljan,plus par odlicnih pojacanja na ljeto,i bek ce odlican doci,tako da mislim da Hebibovic svakako nebi imao mjesta u prvih 11

ultrahell24
Kontakt:

Post Postao/la ultrahell24 » 17 apr 2014, 21:33

kimbo je napisao/la:Nema tu sta da bude iritantno mislim. Ljudi se javno deklarisu da zele igraca cak iako moraju da plate odstetu. Sve posteno transparentno gospodski. Hebibovicu svaka cast na korektnosti, tako se postaje dingospo i raja. Samo se prisjetih onih imena koji su nam okrenuli ledja cim im je neko mahnuo miljom maraka. Nema ih nigdje !!!

Sto se mene licno tice 200 000 KM za Hebibovica i nek mu je sretno u karijeri . I njemu i Sarajevu. Al najopcija je naravno da ostane kod nas i da se nesto ambicioznije pocne graditi.
ma jok brate bolje ga je klepit,tajno pregovarati,raditi razne smicalice da se dovede igrac,nego se javno izjasniti zainteresovani smo duze vrijeme za Duljevica i Hebibovica,dva mlada perspektivna igraca itd po meni sasvim profesionalno,da je srece da smo svi takvi

Tarantino
Kontakt:

Post Postao/la Tarantino » 17 apr 2014, 21:41

za mene ćete uvijek biti viršla bojs. :lol:
ali nema para,sve se rastalilo....

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 17 apr 2014, 21:52

Tarantino je napisao/la:za mene ćete uvijek biti viršla bojs. :lol:
Imas kakve cvike prodat?
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 17 apr 2014, 21:54

konjicanin01 je napisao/la:Odgledah ovaj dokumentarac na ftv o Mostaru,ratni i poratni snimci sa bb ,kako je samo to sveto mjesto "opoganjeno." :evil: epicentar nacionalizma i fasizma . Bas i pristaje klubu koji trenutno na njemu igra
I to tebi kao nešto novo?
Stadion pod Bijelim Brijegom koji je bio poprište velikih sportskih manifestacija...postao je politički poligon,mjesto sa koncerte,starog sevdalije M. Bulića i kralja pronevjernih kuna,TomFSona,vojničkih paravojnih smotri...o ružnijim stvarima ne bih.
Nego,vidio sam da je najpuniji bio kad je onaj poglavnik recitirao Francetića...nikad tako pun nije bio kad je igrao tzv. zrinski.
A meni pravo godra što se brukaju.Mislim,libo me taki za taj hšk,ali mi nekako toplo oko srca kad vidim kako se prosipaju,kako sve izlazi na vidjelo...šta je taj klub ustvari.
Velež je gigant,majke mi!
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

bezze
Kontakt:

Post Postao/la bezze » 17 apr 2014, 22:09

tepsija je napisao/la:
konjicanin01 je napisao/la:Odgledah ovaj dokumentarac na ftv o Mostaru,ratni i poratni snimci sa bb ,kako je samo to sveto mjesto "opoganjeno." :evil: epicentar nacionalizma i fasizma . Bas i pristaje klubu koji trenutno na njemu igra
I to tebi kao nešto novo?
Stadion pod Bijelim Brijegom koji je bio poprište velikih sportskih manifestacija...postao je politički poligon,mjesto sa koncerte,starog sevdalije M. Bulića i kralja pronevjernih kuna,TomFSona,vojničkih paravojnih smotri...o ružnijim stvarima ne bih.
Nego,vidio sam da je najpuniji bio kad je onaj poglavnik recitirao Francetića...nikad tako pun nije bio kad je igrao tzv. zrinski.
A meni pravo godra što se brukaju.Mislim,libo me taki za taj hšk,ali mi nekako toplo oko srca kad vidim kako se prosipaju,kako sve izlazi na vidjelo...šta je taj klub ustvari.
Velež je gigant,majke mi!
Velež je gigant ?
Velež više nikad nece igrati europu.
Velež vise nikad nece imati preko 500 ljudi na domacoj tekmi osim na derbiju kad pokupe cigane sa ceste i plenumaše naravno.
Stalno se pozivate na legende svoga kluba- gdje su vam sad legende- pola ih radi u zrinjskom i okolo zrinjskog, pola ih treniralo zrinju, pola ih dolazi gledat zrinju kad su jače tekme, ljudi jeli vi shvacate da je velez proslost i da za 10 godina njega nece biti,zrinja je tu u europi,svako ljeto nas očekuje neka jaka europska momčad, nekad se prodje,nekad se ispadne sve je nogomet, imamo slatke brige, bas slatke.
Patite za stadionom jeli ? Dodjite i igrajte..kolko bi vas preslo carinski da dodjete na stadion ? 200 ljudi vise nego sto vas je inace na utakmicama osim derbija kazem jer vas tu ima i Husi i Hasi jer kazem kupite po cesti nacionaliste.
U zrinjskom sva tri naroda igraju a mi nacionalisti,fašisti,nacisti.
Kolko hrvata igra u velezu ?
Banajte me radite sta ocete ja sam iznio cinjenice istinu i realno stanje nogometa.
Pola vas priča o europi i velezu, jel vi mislite da ce siroki zrinja sarajevo i zeljo propast ?
Kraj priče. !!!!!!!!!!!

ultrahell24
Kontakt:

Post Postao/la ultrahell24 » 17 apr 2014, 22:10

Tarantino je napisao/la:za mene ćete uvijek biti viršla bojs. :lol:
znas kako nekad ste se smijali,vrijedjali na taj racun,al znas kako ide sve vas stiglo nemate struje,igracima koferi ispred stanova bili itd polako samo,mozes zvati kako hoces kad nemate ni za pola virsle haha sad su vam virsle premije,pa Amar mora na odmor,jer morao je plavog dda mraza da glumi da namakne koji dinar hhaa i rostilj u sred grada da raspali

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 17 apr 2014, 22:14

bezze je napisao/la: ljudi jeli vi shvacate da je velez proslost i da za 10 godina njega nece biti

MOŽETE SAMO SANJATI OVO.
MNOGI SU HTJELI DA GA IZGASE, ALI NEĆE MOĆI, NE, NE, NE.
UŽIVAJTE JOŠ MALO DOK MOŽETE U OVOM NAOPAKOM VAKTU KAD SE POŠTENJE KRITIZIRA A LOPOVLUK POHVALJUJE.
SVE JE TO KRATKOG VIJEKA !!!!!!!

OBRAZ NE MOŽETE UKRASTI !
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

bezze
Kontakt:

Post Postao/la bezze » 17 apr 2014, 22:16

Titova-Juga je napisao/la:
bezze je napisao/la: ljudi jeli vi shvacate da je velez proslost i da za 10 godina njega nece biti

MOŽETE SAMO SANJATI OVO.
MNOGI SU HTJELI DA GA IZGASE, ALI NEĆE MOĆI, NE, NE, NE.
UŽIVAJTE JOŠ MALO DOK MOŽETE U OVOM NAOPAKOM VAKTU KAD SE POŠTENJE KRITIZIRA A LOPOVLUK POHVALJUJE.
SVE JE TO KRATKOG VIJEKA !!!!!!!

OBRAZ NE MOŽETE UKRASTI !
Drago mi je sto samo to mozes kvotat i odgovorit.Ostala pitanja ?

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 17 apr 2014, 22:23

Ni ovo gore nisi zaslužio osim da te prijavim zbog neprekidnih provociranja na ovoj temi.
Bolje malo odlepršaj sa naše teme dok još imam strpljenja da ti uopće išta repliciram na nešto što zaslužuje u najmanju ruku upozorenje pred ban.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.