1-0Titova-Juga je napisao/la:Iako ih ne volim igrati, večeras sam prekršio obećanje jer je počeo playoff.
Dakle Anaheim - Dallas 1x, drugi par koji sam izabrao su Portland TrailBlazersi protiv Clippersa, također 1x.
110-104
Nba: 34/51
Ukupno: 66/94
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
1-0Titova-Juga je napisao/la:Iako ih ne volim igrati, večeras sam prekršio obećanje jer je počeo playoff.
Dakle Anaheim - Dallas 1x, drugi par koji sam izabrao su Portland TrailBlazersi protiv Clippersa, također 1x.
[/color]gonzales je napisao/la:Pozdrav forumasi![]()
Za danas nekoliko parova tenisa
[b]DE LA NAVA-LANGER -1 1,3 20:20h
ARGUELLO-QUINZI-1 1,3 20:00h
*nebi trebali imati problema, sigurnost 90%
(premier)
I jos jedan
CORIA-HERNANDEZ-1 2,25 20:00h[/b] (bet-at-home)
U lokalnim se ne moze singlirati ovaj par, al zato moze na svjetskim pa ako hoce neko moze uplatiti. Duel dva mlada igraca, gdje ja tipujem na Coriu. Coria je jako talentovan igrac,, 92 godiste,, konstantno napreduje na rank ljestvici i ovdje je sa kvotom podcijenjen. Hernandez je tu uvijek od 300-400 na rank ljestvici.
Ako uzmemo u obzir da od posljednja tri meca Coria igrao protiv Andreozzi, Cuevas i Bagnis, gdje je dobio Bagnisa i Andreozzia onda bi bez problema trebao i Hernandeza. Kvota je odlicna,, toliko od mene sto se tice tenisa za danas.
ceze je napisao/la:
Plzen-Brno 3+ 1.50
Plzenu je kup jedina šansa za trofejom ove sezone, budući da je Sparta daleko odmakla u ligi i prilika da poprave dojam nakon dva negativna rezultata.
Brno je solidna ekipa koja je u zadnje vrijeme popravila formu u ligi.
U kupu se igraju dvije utakmice, tako da će i i jedni i drugi pokušati ostvariti dobar rezultat pred uzvrat.
Prijašnje utakmice ovih timova su često završavale sa 3 ili više golova
FlyingDutchman je napisao/la:SINGL: 19:45h Hokej Visp - Biel - 2 1,90 20e
DUBL:
16h Tenis Rola - Duran - 2:0 1,50
13:30h Home - Tanjong - 1 1,55
Q: 2,32
10e
DUBL WIN !!!FlyingDutchman je napisao/la: DUBL:
16h Tenis Rola - Duran - 2:0 1,50
13:30h Home - Tanjong - 1 1,55
Q: 2,32
10e
Oderaće oni njih, ali je pitanje da li sa više od 16 ...bob je napisao/la:mislim da bi Barca. trebala oderati Galatu, kod gostiju nema Arroya koliko sam upratio a vidilo se u prvoj utakmici koliko fali i kad zakaze u sutu lik razigrava i djeli asis. proslu tekmu je bilo guravo dok nije izasao nakon ceka ih je Barca oderala ...
gdje su tvoji brate paroviado899 je napisao/la:St. Liege - Lokeren 2/1 probajte na sitno ja sam isprationikakva dojava i slicno cisto na neki osjecaj.
Sto hehesemica je napisao/la:gdje su tvoji brate paroviado899 je napisao/la:St. Liege - Lokeren 2/1 probajte na sitno ja sam isprationikakva dojava i slicno cisto na neki osjecaj.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.