Jeli vec igrao za mladu ?Besic je napisao/la: ovo će bit Kolašinac na desnoj strani Šteta što se skoro povrijedi
http://www.transfermarkt.de/de/adis-ome ... 56842.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Sead Kolašinac
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- donniedarko
- Kontakt:
Re: Sead Kolašinac
mislim da je igrao za kadete,,za U19 nije se mogao odazvati jer kolko se sjecam imao obaveza u školidonniedarko je napisao/la:Jeli vec igrao za mladu ?Besic je napisao/la: ovo će bit Kolašinac na desnoj strani Šteta što se skoro povrijedi
http://www.transfermarkt.de/de/adis-ome ... 56842.html" onclick="window.open(this.href);return false;
ne znam koliko je ozbiljna povreda i koliko ce mu ugroziti karijeru
- Goalgetter
- Kontakt:
Bice 6 mjeseci van terena.
Bjezi tamo jarane...**** umrlo u meniGoalgetter je napisao/la:Bice 6 mjeseci van terena.

FORZA MARŠAL !!!
Ja se bojim da će kod njega na doping testu pokazat pozitivno
ipak jos niko nije testiro sudžuk koji SEO jede
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
" onclick="window.open(this.href);return false;
Na kojem jeziku?bagrcavi je napisao/la:![]()
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
treba ga pitat' koliko sudžuke i suhovine jede dnevno 
bio bi red i da ga domaći mediji počnu zvati njegovim pravim nadimkom, čak i oni u schalkeu znaju da je momčiluko seo a ne sejo.
- Goalgetter
- Kontakt:
Seo odgovara na pitanja na FB.

Ovaj ga pita da mu posudi para, Seo pita koliko treba.
Odgovorio je i na moje pitanje, da li zna da mu je nadimak u BiH ''Seo Rusilac''

Ovaj ga pita da mu posudi para, Seo pita koliko treba.
Odgovorio je i na moje pitanje, da li zna da mu je nadimak u BiH ''Seo Rusilac''
kakve je to legenda, mislim na Sea 
EDIT: kaže da je kupio 200 pakovanja sličica (Panini album), al' da se nije pronašao
EDIT: kaže da je kupio 200 pakovanja sličica (Panini album), al' da se nije pronašao
@Goalgetter, i šta ti je odgovorio ? Ne pratim tamo.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- Goalgetter
- Kontakt:
Odgovorio je da je upoznat sa tim, i da mu se svidjaju nadimci.zizu1991 je napisao/la:@Goalgetter, i šta ti je odgovorio ? Ne pratim tamo.
Jedan mu je postavio pitanje sto je ovolika mrcina, na to on odgovora: Zato sto su mu benc i tegovi dorucak.
Pitajte za medjeda i ovcavinu, zivo me zanima.
Aferim Seo legendo!!!
Aferim Seo legendo!!!
Luciano Moggi: "E l'Inter non vinceva perché erano pippe e incapaci. Mica li ho comprati io Vampeta, Taribo West e Hakan Sukur".
na ovo sam mu oplakaoGoalgetter je napisao/la:Jedan mu je postavio pitanje sto je ovolika mrcina, na to on odgovora: Zato sto su mu benc i tegovi dorucak.
Kaže da bi od svih gradova u BiH najviše volio posjetiti Mostar. Eto zizu, zovite ga...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Nisam vele aktivan na fb, uglavnom, ima ih sigurno predstavnika mog grada, koji će naći za dolično da ga pozovu. 
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, bavariapivo, CAGarfia, guillermo i 57 gostiju.