HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

ultrahell24
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la ultrahell24 » 17 apr 2014, 21:42

CroUltras je napisao/la:Selimović se **** na pogrešnome mjestu,nešto poput Mamića u Splitu...
zato sto se radovao? pa i kod nas u lozi to rade cesto sve uprave timova koji naprave dobar rezultat,skacu,deru se pa nikome nista

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 17 apr 2014, 22:24

ultrahell24 je napisao/la:
CroUltras je napisao/la:Selimović se **** na pogrešnome mjestu,nešto poput Mamića u Splitu...
zato sto se radovao? pa i kod nas u lozi to rade cesto sve uprave timova koji naprave dobar rezultat,skacu,deru se pa nikome nista
Eto kod nas ne smiju.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

werly
Kontakt:

Post Postao/la werly » 17 apr 2014, 23:59

kao prvo uprava nasa na kosevu je na mjestu gdje malo ljudi,vecina vasih navijaca je na istoku.selimovic i ibrakovic su se derali iznad nasih glava i sasvim je normalno da im je odgovoreno.nasa uprava se sigurno onako ne raduje na kosevu.znali su u 80 minuti kod drugog gola da je gotovo i nasli su se kurcit.da je sam selimovic bio vjerovatno se nista nebi ni desilo,ali ibrakovic i zapadna tribina odavno imaju problema,odkad je on trazio skidanje zastave hvo-a.poslije kada je trenirao celik takodjer je bilo problema.nemojte nam vi pricat o ponasanju kada ste napadali upravu veleza i sirokog,da se uprava zrinjskog onako raduje pred vasim navijacima ja te uvjeravam da bi triput gore prosli.

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 18 apr 2014, 11:45

U okviru 27.kola Premier lige BiH, nogometaši Zrinjskog sutra dočekuju ekipu Čelika. Tom prigodom u prostorijama HŠK Zrinjski održana je konferencija za medije, na kojoj su prisustovali Branko Karačić te Deni Simeunović

"Znamo da nam je svaka utakmica bitna, ako želimo ostvariti ono što svi želimo. Prvenstveno želimo im uzvratiti za sve ono što smo doživili u Zenici. Također želimo ostvariti pobjedu na domaćem terenu, da ne bih došli u probleme. Što se tiče igračkog kadra, Pezo neće konkurirati sutrašnjoj utakmici koji je tek odradio 1 trening, dok su Vranjić i Jozić otišli sa juniorima u Banjaluku gdje juniroi HŠK Zrinjski igraju veoma važnu utakmicu protiv Borca.", kazao je Branko Karačić-

"U prošloj utakmici u Zenici sam dobio crveni karton i nanio štetu sebi i klubu, nadam se da ću pokazati da mi je stalo te da ću ispraviti pogrešku, Kao što je trener rekao puno smo neugodnih stvari doživjeli u Zenici, i ovde ćemo im pokazati gdje su došli te da neće dobiti sutrašnju utakmicu.Idemo iz utakmice u utakmicu, mislim da smo od ove 4 utakmice bolja ekipa. Mislim da do kraja prvewnstva možemo ostvariti sve pobjede.," istakao je Deni Simeunović-

werly
Kontakt:

Post Postao/la werly » 18 apr 2014, 12:13

bekic nece produziti ugovor,ali kaze da ce maksimalno angazovan bit do kraja ugovora sa zrinjom.nesmijemo zaboraviti na ruzne stvari u zenici,ali treba im vratit na terenu,boljom igrom i uvjerljivom pobjedom,da im pokvarimo raspolozenje pred finale kupa :D

krmak
Kontakt:

Post Postao/la krmak » 18 apr 2014, 12:26

ubij ih Deni :)

Free_shooteR
Kontakt:

Post Postao/la Free_shooteR » 18 apr 2014, 12:32

Lillard je napisao/la:
Free_shooteR je napisao/la:
Lillard je napisao/la:Najjaci su mi ti koji dođu jednom godisnje na utakmicu pa pametuju :puke: ..
pa zbog ovih stvari i ne idem na utakmice....... :crazy:
Bravo za tebe.. Sad se ti lafo zgrazas i dajes sebi opravdanja da ne pratis ovu ligu. Haj' bola'... :plac:
ja pratim ovu ligu druze... ali ne idem na utakmice zbog debila koji svoje komplekse lijece na tribinama , jel citas ti sta pisem ja ? uvijek neki pogresan zakljucak donosis ...

zgrazam se na sve nacionaliste i nacionalisticka skandiranja ! i na sve vrste vrijedjanja na bilo kojoj tekmi ! :sick: :sick:
Kraljice Bosno nemoj se vise bojat'
mi smo tvoj stit i necemo te prodat'
ako neko vrijedja necemo okrenut' ledja
ti dani su prosli, sad se sve mijenja!!!

zivinaajkula
Kontakt:

Post Postao/la zivinaajkula » 18 apr 2014, 21:50

Gdje je pastrmka da vam se pohvali za rezultat danas i da vam prognozira tesko stradanje u Vrapcicima u zadnjem kolu,cudi me sto ga nema,on zivi za ovakve pobjede ! :?
sloboda govora i pravda za sve!
Toni Kukoc!Majstor svoga vremena!

zivinaajkula
Kontakt:

Post Postao/la zivinaajkula » 18 apr 2014, 23:50

A sta se desilo u Zenici pa vas trener nesto spominje ,mogli bi se zenicani opasno napalit da vas ometu na putu ka tituli!?
sloboda govora i pravda za sve!
Toni Kukoc!Majstor svoga vremena!

werly
Kontakt:

Post Postao/la werly » 19 apr 2014, 00:16

boli nas **** nek se oni napale,nemogu od nas motiviraniji bit nikako.

primasquadra
Kontakt:

Post Postao/la primasquadra » 19 apr 2014, 11:56

danas samo pobjeda !!! koji sastav očekujete ?

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 19 apr 2014, 14:01

Samo jako danas. Zalim sto nisam dolje, ali nadam se pobjedi pa makar na silu. Zenicani nesto ljuti na Karacica, neka, nakon utakmice ce bit jos ljuci :kafa:

werly
Kontakt:

Post Postao/la werly » 19 apr 2014, 14:15

ajmo svi na stadion danas,prvenstvo se blizi kraju i bilo bi lijepo da se nastavi niz utakmica sa odlicno popunjenim tribinama.ja u pobjednu nimalno nesumnjam.

Pasha
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Pasha » 19 apr 2014, 15:15

Lillard je napisao/la:Samo jako danas. Zalim sto nisam dolje, ali nadam se pobjedi pa makar na silu. Zenicani nesto ljuti na Karacica, neka, nakon utakmice ce bit jos ljuci :kafa:
:nene: :nene: :nene: nismo mi ljuti na njega. on je izgledan nešto ljut na nas. mislim, shvatam ga. dolazi mu ekipa koja je Zrinjski dobila u posljednje 3 utakmice. a njemu je sad biti ili ne biti.

toliko je čovjek ljut i još ga je strah da je počeo nesuvislo da priča. kao neko ga valjda pokrao u Zenici u prošloj utakmici. daj provjerite je li vidi i bijele miševe i ružičaste slonove...
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!

Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 19 apr 2014, 15:18

Vidjet cemo danas ko je zapravo ljut :tralala: ..

Pasha
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Pasha » 19 apr 2014, 15:22

pa mi i nemamo neka očekivanja od današnje utakmice.

nešto kao i utakmica protiv Želje što je bila. najvažnije je da se niko ne povrijedi....
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!

Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!

bosanskidijamant
Kontakt:

Post Postao/la bosanskidijamant » 19 apr 2014, 15:22

aj molim vas link za stream

primasquadra
Kontakt:

Post Postao/la primasquadra » 19 apr 2014, 15:28

samo se ceka kad ce kisa past . nece danas bit neka posjeta . ma samo je pobjeda bitna a ko treba bit ce na stadionu (oni koji su uvijek)

marioo8888
Kontakt:

Post Postao/la marioo8888 » 19 apr 2014, 15:53

primasquadra je napisao/la:samo se ceka kad ce kisa past . nece danas bit neka posjeta . ma samo je pobjeda bitna a ko treba bit ce na stadionu (oni koji su uvijek)
Ma jašta bola,kakva posjeta ako ovakvo trenutno vrijeme ostane 2500-3000,ali izlgeda da će kiša počet padat svake sekunde tako da 1500,pobjeda je bitna samo,biće akobogda protiv Mladosti 7-8 milja ;)

po meni bi moglo ovako danas izgledat.

Dujka
Zlatić Aleksić Radeljić Stojkić
Muminović Barišić
Deni Crnov Stoja
Nikolić

Crnog umjesto Đuke u sredinu i tamo stoju stavit,nije u nekoj formi Đuka muče ga ozljede,pa bi ga ja sa klupe ubacio,uglavnom maksimalno ući u utakmicu i pobjeda ne bi trebala izostati 4:0.

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 19 apr 2014, 16:11

Ponesite kisobrane :kafa: ..

Ja cu se opet mucit sa streamovima, stvarno izmori ovo :mrgreen: ..

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []