Grupa A (Brazil, Hrvatska, Meksiko, Kamerun)
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,doci
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Re: Grupa A (Brazil, Hrvatska, Meksiko, Kamerun)
Šta mislite hoće li Scolari pozvati Ronaldinha na SP? 

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
on je njega davno otpisoUnofficialpage je napisao/la:Šta mislite hoće li Scolari pozvati Ronaldinha na SP?
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Idemo rasturit Meksiko i Kamerun a sa Brazilom x 

- EroHercEro
- Kontakt:
Brazil ćemo dobit 100% iz neke Olićeve kontre, a sa Meksikom i Kamerunom će biti mučenje.Dalam je napisao/la:Idemo rasturit Meksiko i Kamerun a sa Brazilom x

- EroHercEro
- Kontakt:
- EroHercEro
- Kontakt:
Nakon što je FIFA inicijalno Hrvatskoj odredila pričuvni plavi dres za otvaranje Svjetskog prvenstva, diplomacija Hrvatskog nogometnog saveza uspjela se izboriti da u jednom od najgledanijih događaja 2014. godine Hrvatska nastupa u proslavljenom dresu sa šahovnicom.
Hrvatska će i u preostale dvije utakmice u skupini nastupati u "kvadratićima", s tom razlikom da će protiv Kameruna imati plave čarape, a protiv Meksika bijele. Protivnici Hrvatske, Kamerun i Meksiko, nastupit će u svojim zelenim dresovima.
http://hns-cff.hr/news/4618/hns-izborio ... anje-sp-a/
Hrvatska će i u preostale dvije utakmice u skupini nastupati u "kvadratićima", s tom razlikom da će protiv Kameruna imati plave čarape, a protiv Meksika bijele. Protivnici Hrvatske, Kamerun i Meksiko, nastupit će u svojim zelenim dresovima.
http://hns-cff.hr/news/4618/hns-izborio ... anje-sp-a/
Pred vise od milijardu ljudi diljem svijeta u "kockicama"
..

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Lillard je napisao/la:Pred vise od milijardu ljudi diljem svijeta u "kockicama"..

- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Da Bopg da Brazil izgubio svaku utakmicu! Najmrža su mi ekipa a Scolari trener.

Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Spisak je realan, samo je mana sto imaju boljeg 4. stopera Mirandu. Ostalo okej..I vec duze vrijeme igraju u ovom sastavuUnofficialpage je napisao/la:Da Bopg da Brazil izgubio svaku utakmicu! Najmrža su mi ekipa a Scolari trener.![]()
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Fale Felipe Luiz iz Atl. Madrida, Kaka, po meni ovo nije baš neka jaka momčad. Vidim puno bolje ekipe od ovog Brazila. Mislim da je Ronaldinho mogao dobit poziv, mogao im je pomoći svojim iskustvom a i kvalitetom.tuzlak1987 je napisao/la:Spisak je realan, samo je mana sto imaju boljeg 4. stopera Mirandu. Ostalo okej..I vec duze vrijeme igraju u ovom sastavuUnofficialpage je napisao/la:Da Bopg da Brazil izgubio svaku utakmicu! Najmrža su mi ekipa a Scolari trener.![]()
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Bez Lucasa, Mirande, Felipe Luisa, Marquinhosa, Coutinha.Goalkeepers: Julio Cesar (Toronto FC, on loan from QPR), Jefferson (Botafogo), Victor (Atletico Mineiro)
Defenders: Dani Alves (Barcelona), Maicon (Roma), David Luiz (Chelsea), Thiago Silva (PSG), Dante (Bayern Munich), Marcelo (Real Madrid), Henrique (Napoli), Maxwell (PSG).
Midfield: Oscar (Chelsea), Fernandinho (Man City), Willian (Chelsea), Paulinho (Spurs), Ramires (Chelsea), Luis Gustavo (Wolfsburg), Hernanes (Inter Milan).
Attackers: Bernard (Shakhtar Donetsk), Neymar (Barcelona), Fred (Fluminense), Hulk (Zenit St Petersburg), Jo (Atletico Mineiro).
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Nista strasno, da nisu domacini lako bi ih rijesili
. Ovako ce bit' malo teze, ali ne sumnjam u nase momke.

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
I Kake, Ronaldinha, Rafinha (Bayern), po meni je ovaj sastav morao biti bolji.rio_Ferdy88 je napisao/la:Bez Lucasa, Mirande, Felipe Luisa, Marquinhosa, Coutinha.Goalkeepers: Julio Cesar (Toronto FC, on loan from QPR), Jefferson (Botafogo), Victor (Atletico Mineiro)
Defenders: Dani Alves (Barcelona), Maicon (Roma), David Luiz (Chelsea), Thiago Silva (PSG), Dante (Bayern Munich), Marcelo (Real Madrid), Henrique (Napoli), Maxwell (PSG).
Midfield: Oscar (Chelsea), Fernandinho (Man City), Willian (Chelsea), Paulinho (Spurs), Ramires (Chelsea), Luis Gustavo (Wolfsburg), Hernanes (Inter Milan).
Attackers: Bernard (Shakhtar Donetsk), Neymar (Barcelona), Fred (Fluminense), Hulk (Zenit St Petersburg), Jo (Atletico Mineiro).
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Dobro jbg covjek ima neke svoje igrace koje forsira i tesko i kada je neka utakmica koja nije bitna na spisku budu neki igraci drugi..
Felipe nije pozivan ni na prijateljske, kao ni Miranda. A Lucas Leiva je ispao jer nije standardan. Marquinhos odigrao do ovog trenutka samo jednu utakmicu za Brazil. Coutinho nikad nije ni bio u planovima.
Uglavnom 90% ove ekipe je dobro odigralo Kup Konfederacija...
Kaka, Ronaldinho, Pato, Robinho..ne moze se na staroj slavi sve. Kaka je trebao odigrati jedno 4-5 WC ali povrede su odradile svoje.
Felipe nije pozivan ni na prijateljske, kao ni Miranda. A Lucas Leiva je ispao jer nije standardan. Marquinhos odigrao do ovog trenutka samo jednu utakmicu za Brazil. Coutinho nikad nije ni bio u planovima.
Uglavnom 90% ove ekipe je dobro odigralo Kup Konfederacija...
Kaka, Ronaldinho, Pato, Robinho..ne moze se na staroj slavi sve. Kaka je trebao odigrati jedno 4-5 WC ali povrede su odradile svoje.
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 07 maj 2014, 17:52, ukupno mijenjano 1 put.
Paulinho i Jo,zar nemaju boljih
Lukas Moura je zvijer,morao je biti na spisku

Lukas Moura je zvijer,morao je biti na spisku
SLOBODA NAVIJAČIMA
- tuzlak1987
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Postava: Cesar, Alves, Silva, Luiz, Marcelo, Fred, Neymar, Oscar, Luiz Gustavo, Paulinho, Hulk, Hernanes, Jo.
13 od 14 igraca koji su igrali tu je pozvano.
Postava: Cesar, Alves, Silva, Luiz, Marcelo, Fred, Neymar, Oscar, Luiz Gustavo, Paulinho, Hulk, Hernanes, Jo.
13 od 14 igraca koji su igrali tu je pozvano.
Sve je to ocekivano bilo, pogotovo za Coutinha i duo iz Atletica. Scolari je sastavljao ekipu duzi niz i zeli da zadrzi kostur, zato i nije previse menjao igrace.rio_Ferdy88 je napisao/la:
Bez Lucasa, Mirande, Felipe Luisa, Marquinhosa, Coutinha.
Ja sam ocekivao Firmina u ekipi, ali izgleda da ni njegova sezona koja je bila savrsena, nije pomogla mnogo.
Ovako je bilo i 2002. kada je sastavljao ekipu, samo sto si tad imao debelog Ronalda, Rivalda koji je bio mozda i najjaci igrac tad i Zubu u usponu.
Koju nepravdu je ucinio time sto na spisak nije uvrstio Mirandu i Filipe Luisa, fakticki najboljeg stopera i najboljeg beka ne samo Brazila vec i svijeta. Jos ne mogu vjerovat.

Jel normalan ovaj? Na kraju ce Marcelo koji je uzasan ove sezone igrati pored Filipea koji igra sezonu zivota.
Jos Miranda ponajbolji stoper svijeta, zamisli samo tandem sa Silvom, perverzija.
Al igrace kikseri Luiz i Dante...
Uglavnom, komsije mogu biti zadovoljni spiskom.
Jos Miranda ponajbolji stoper svijeta, zamisli samo tandem sa Silvom, perverzija.
Al igrace kikseri Luiz i Dante...

Uglavnom, komsije mogu biti zadovoljni spiskom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.