Bullsi strah i trepetLenBias je napisao/la:ma nisu, svi zele samo bullse izbjeciAmar Dzeko je napisao/la:Oni su htjeli da izbjegnu Brooklyn a ne Bullse.Titova-Juga je napisao/la:Heat mudro izbjegao umaranje protiv Thibsovaca.
NBA Playoffs
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: NBA Playoffs
A.F.C. Bournemouth!
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Mogli ste za te prognoze vala i posebnu temu napraviti
Nešto kao playoff predictor, gdje bi dobijali bodove za pogođenog pobjednika serije, rezultat ili najboljeg igrača u seriji.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- Titova-Juga
- Kontakt:
rambo16 je napisao/la:
Bullsi strah i trepet
Tačno tako.
Klub s kojim niko ne želi igrati bez obzira na sve nedostatke.
Ti ako to ne vidiš ili se samo praviš blesav, ili pojma nemaš o ovom sportu.
Odlična ideja Ferdy
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
- Kobe Bryant
- Kontakt:
mozemorio_Ferdy88 je napisao/la:Mogli ste za te prognoze vala i posebnu temu napravitiNešto kao playoff predictor, gdje bi dobijali bodove za pogođenog pobjednika serije, rezultat ili najboljeg igrača u seriji.
1 bod za pogodjenog pobjednika serije
3 boda za tacan rezultat
ko pobjedi dobije titulu master predictor ss.ba foruma hahahhahaha
salim se , hajde da bude interesantije , nek se postavi nova tema nek svi postave prognoze za 1 seriju do subote , za kasnije zavisno od termina i rezultata
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
I'm in. Bravo Ferdy
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
Kreirajte ligu: http://nbabracketology.com/" onclick="window.open(this.href);return false;rio_Ferdy88 je napisao/la:Mogli ste za te prognoze vala i posebnu temu napravitiNešto kao playoff predictor, gdje bi dobijali bodove za pogođenog pobjednika serije, rezultat ili najboljeg igrača u seriji.
Nego, ako bi neko mogao odgovoriti na moje pitanje
#MFFL!
#COYG!
#COYG!
ne..ti imaš pojma o ovom sportuTitova-Juga je napisao/la:rambo16 je napisao/la:
Bullsi strah i trepet
Tačno tako.
Klub s kojim niko ne želi igrati bez obzira na sve nedostatke.
Ti ako to ne vidiš ili se samo praviš blesav, ili pojma nemaš o ovom sportu.
Odlična ideja Ferdy
A.F.C. Bournemouth!
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Imas poseban paket sad kupiti za PO .Otidji na NBA.com/Leaguepass i sve vidi.Placa se karticom.Hes je napisao/la:Kreirajte ligu: http://nbabracketology.com/" onclick="window.open(this.href);return false;rio_Ferdy88 je napisao/la:Mogli ste za te prognoze vala i posebnu temu napravitiNešto kao playoff predictor, gdje bi dobijali bodove za pogođenog pobjednika serije, rezultat ili najboljeg igrača u seriji.
Nego, ako bi neko mogao odgovoriti na moje pitanje
Na Zapadu sve dobre serije. Baš se radujem, pogotovo Memphisu pa i Houstonu.
NBA fantasy king for 2014/15 (ss.ba, sa-x)
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Preporuka : must see TV
1. GSW - LAC = postoji mrznja izmedju ove dvije ekipe (doduse ko ne mrzi clipperse
) i biti ce zanimljivo , pogotovo ako se Lee vrati
2. Oklahoma - Memphis = trebalo bi super zanimljivo , mislim da ce svaka tekma rjesavati u 4/4 jedni imaju tranziciju i mladost drugi unutrasnju liniju
3, Tor. - Brooklyn = radi Mirze , ali ne samo to trebalo bi da bude napeto jer su tu negdje
Ostale serije su manje vise izvjesne , tako da preporucam da se koncetrisete na ove serije
1. GSW - LAC = postoji mrznja izmedju ove dvije ekipe (doduse ko ne mrzi clipperse
2. Oklahoma - Memphis = trebalo bi super zanimljivo , mislim da ce svaka tekma rjesavati u 4/4 jedni imaju tranziciju i mladost drugi unutrasnju liniju
3, Tor. - Brooklyn = radi Mirze , ali ne samo to trebalo bi da bude napeto jer su tu negdje
Ostale serije su manje vise izvjesne , tako da preporucam da se koncetrisete na ove serije
- Titova-Juga
- Kontakt:
E ovako, pošto se bliži PO, baš me zanima ko gdje prati tekme, kakva su vam iskustva sa stream-ovima, gdje su najbolja sa super slikom bez prekida a da se ne radi o sopcastu jer problem kod njih je što dosta često ne stigneš pogledati II poluvrijeme, kanal ode offline, bude baniran i sl.
Još prošle sezone pred playoff je neko ovdje postavio način kako da se gleda besplatno preko NBA League Pass-a, ne znam da li je više moguće ali ako neko zna, neka kaže kako.
Još prošle sezone pred playoff je neko ovdje postavio način kako da se gleda besplatno preko NBA League Pass-a, ne znam da li je više moguće ali ako neko zna, neka kaže kako.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
- Kobe Bryant
- Kontakt:
ne znam za proslu godinu , ali kada je Dallas bio shampion , neko je hakirao nba.de , pa se moglo gledati ja sam bio postavio , posto ne pratim vise aktivno strane forume , nek neko fakat postavi dobre linkove znaci da ako vec prati tekmu dodje do foruma da postavi link
nisam vise stela pa zadnje dvije godine gledam standarno preko ovih stranica firstrow i sl. 
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Na http://www.rojadirecta.me uvijek bude dobar stream, a posebno kada americke drzavne televizije prenose tekmu, tada bude u HD-u, na Ustream kanalu. A s obzirom da je Playoff ocekujem da ce biti tih HD linkova za svaku tekmu.
Tu najvise pratim, imam i Sopcast ali tamo su najcesce spanski komentatori pa me to zivcira.
Ni preko Sportkluba ne gledam, jer mi draze slusati Amerikance.
Razmisljao sam o League Pass-u, ali nisam nigdje vidio posebnu ponudu za Playoff (sto je @NEZALAGANJE spominjao), nego obicnu ponudu za kompletnu sezonu + Playoff, a to sad nema logike placati..
Tu najvise pratim, imam i Sopcast ali tamo su najcesce spanski komentatori pa me to zivcira.
Ni preko Sportkluba ne gledam, jer mi draze slusati Amerikance.
Razmisljao sam o League Pass-u, ali nisam nigdje vidio posebnu ponudu za Playoff (sto je @NEZALAGANJE spominjao), nego obicnu ponudu za kompletnu sezonu + Playoff, a to sad nema logike placati..
Ronaldo - Isco - Bale
- Titova-Juga
- Kontakt:
@Kobe, ma i ja isto firstrow, sopcast, draculastream i sl. ali ipak dolazi playoff, zahtjevi su sigurno kod sviju veći.
Što kaže Amar, draže mi je pogledati sa američkim komentatorima nego onim našim delikventima.
Kad se samo sjetim nekih izgovora tipa "MIami, SpUrs, HInrich" itd...
Na sopcastu nekada zna biti i sa američkim komentatorima ali rijetko, većinom nogometne utakmice budu ruski, a NBA španjolski.
Što kaže Amar, draže mi je pogledati sa američkim komentatorima nego onim našim delikventima.
Kad se samo sjetim nekih izgovora tipa "MIami, SpUrs, HInrich" itd...
Na sopcastu nekada zna biti i sa američkim komentatorima ali rijetko, većinom nogometne utakmice budu ruski, a NBA španjolski.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Koliko znam, ovaj vikend je free league pass, a zatim placas, ako zelis dalje gledati. Naravno, potrebno se registrovati i imati karticu pri ruci.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
- Titova-Juga
- Kontakt:
Ne daj Bože nikome. Znam ja malo bolje Amere da bi se na taj korak odlučio.
Zna Salt o čemu pričam
Zna Salt o čemu pričam
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Na sta mislis ?Titova-Juga je napisao/la:Ne daj Bože nikome. Znam ja malo bolje Amere da bi se na taj korak odlučio.
Zna Salt o čemu pričam
Ronaldo - Isco - Bale
- Titova-Juga
- Kontakt:
Ma za'ebanti su oko tih plaćanja, pogotovo kartice.
Imao sam loših iskustava, skidanja bez da sam i saM znao. Ne daj Bože zaboraviti odjaviti subscription prije isteka, odmah kamatu udaraju. Znaju isto podvaliti lažne offere...
Imao sam loših iskustava, skidanja bez da sam i saM znao. Ne daj Bože zaboraviti odjaviti subscription prije isteka, odmah kamatu udaraju. Znaju isto podvaliti lažne offere...
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Ja u srijedu picim za Chicago, tako da se sa streamovima moram patiti jos samo 2 utakmice.
Postovanje treba zaraditi.
- Titova-Juga
- Kontakt:
kad_kako je napisao/la:Ja u srijedu picim za Chicago, tako da se sa streamovima moram patiti jos samo 2 utakmice.
Druže pa sretno, ja sam eventualno planirao krajem godine malo do Windy C-a, nisam odavno sestre vidio a njima se baš i ne dolazi u Jugu. ZAVIDIM TI
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.