Naše čudne sitnice

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Donnie Darko
Kontakt:

Re: Naše čudne sitnice

Post Postao/la Donnie Darko » 13 mar 2014, 23:24

Dex je napisao/la:De se ti vrati noktima Donniele :lol:
Ne smijem nokte grickat otkad sam se počeo iživljavat na gitari :lol:

EvoMene
Kontakt:

Post Postao/la EvoMene » 14 mar 2014, 15:24

klasik je napisao/la:
EvoMene je napisao/la:Kao svjež vozač s tek stečenom vozačkom imam ogroman strah od kamiona koji idu u susret. Znači, sve mogu podnijeti, nemam strah od vožnje, al' kad u susret krene kamion odmah me obuzima strah da ću se zapucati u njega. Ali, valjda je to normalno s obzirom na moje vozačko (ne)iskustvo. Takodje, imam lošu orjentaciju za volanom, nikad nisam 100 % siguran gdje se tačno nalazim u svojoj traci, odnosno koliko sam daleko od kraja puta a koliko od bijele linije. Onda malo pogledam u retrovizor pa vidim koliko mi je točak daleko od linije pa mi bude lakše. Uglavnom, u tripu sam da prelazim na lijevu stranu, a zapravo sam skroz desno. :mrgreen:

Druga čudna sitnica je što uvijek spavam na stomaku, s tim da su ruke ispod jastuka. Vjerujem da to baš onako čudno izgleda kad neko vidi. :) Takodje, uvijek tražim hladni dio jastuka i tako pomjeram glavu, nikako ne mogu da zaspim na toplom jastuku.
Trebalo bi prvi mjesec dana najvise da imas taj problem sa orijentacijom ako aktivno vozis a poslije toga bi trebalo to da bude sve manje i manje.
Sta ja znam ja sam to imo problem dok sam polago, ustvari dok sam na casove iso, kasnije mozda je bilo nekad tih situacija, tebi je vise problem sto se ti utripujes da ne znas gdje si pa gledas lijevi desni retrovizor gdje je ivicnjak gdje je linija, opusti se popi sta ljuto prije nego sto sjednes da vozis :lol:
Vozačku imam tek nekih 10 dana, tako da je dobro to, nestaće taj problem uskoro. :)
Smoke Weed Everyday!

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 14 mar 2014, 17:32

Donnie Darko je napisao/la:Ja sam prestao grickat nokte, al sad grickam, ne znam kako da se izrazim, obraze sa unutrasnje strane :lol: :mrgreen: Tacnije oko usana. Jbg nesto moram grickat. Uzasna navika.
Nisi još uvijek prošao oralnu fazu.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

Unica_Liverpool_
Kontakt:

Post Postao/la Unica_Liverpool_ » 15 mar 2014, 15:05

bacim se na kauč u neki xy položaj i ako ostanem duže mogu da zaspim, neplanski.. legnem s ciljem da spavam, namjestim se i tad ide teže :D

DakaZdici
Kontakt:

Post Postao/la DakaZdici » 14 apr 2014, 20:24

Kad mi je dosadno, odem do frizidera, vidim nema ništa i vratim se.
Hala Madrid!

truts
Kontakt:

Post Postao/la truts » 14 apr 2014, 22:01

DakaZdici je napisao/la:Kad mi je dosadno, odem do frizidera, vidim nema ništa i vratim se.
ma Daka, kad ti je dosadno, smiksaj nešto na brzinu :D

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 17 apr 2014, 22:17

EvoMene je napisao/la:Kao svjež vozač s tek stečenom vozačkom imam ogroman strah od kamiona koji idu u susret. Znači, sve mogu podnijeti, nemam strah od vožnje, al' kad u susret krene kamion odmah me obuzima strah da ću se zapucati u njega. Ali, valjda je to normalno s obzirom na moje vozačko (ne)iskustvo. Takodje, imam lošu orjentaciju za volanom, nikad nisam 100 % siguran gdje se tačno nalazim u svojoj traci, odnosno koliko sam daleko od kraja puta a koliko od bijele linije. Onda malo pogledam u retrovizor pa vidim koliko mi je točak daleko od linije pa mi bude lakše. Uglavnom, u tripu sam da prelazim na lijevu stranu, a zapravo sam skroz desno. :mrgreen:

Druga čudna sitnica je što uvijek spavam na stomaku, s tim da su ruke ispod jastuka. Vjerujem da to baš onako čudno izgleda kad neko vidi. :) Takodje, uvijek tražim hladni dio jastuka i tako pomjeram glavu, nikako ne mogu da zaspim na toplom jastuku.
e u vezi te orijentacije, znas kako ces to najbolje rijesiti ? :) dok vozis, nemoj se orijentisati preko bijele linije na sredini ceste, a ni preko trotoara, nego gledaj u sredinu svoje trake, tj zamisli tu sredinu i vidjeces napredak :D
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 17 apr 2014, 22:45

Amar Dzeko je napisao/la:Spavanje na stomaku nije preporucljivo :roll:

Sto se tice spavanja nemam nekakvih cudnih stvari, ali sjećam se da sam se, negdje do 10. godine, uvijek okretao u snu.
Zaspem normalno na jastuku i ujutru se probudim, glava skroz na drugoj strani kreveta, a noge na jastuku :lol:
Jedanput sam se probudio isto tako sa druge strane kreveta samo stu su mi majica i bokserice bile obrnute i naopacke, spavajuci na jorganu... :shock: :shock: Stara me probudila pitala me sta mi je bilo.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 17 apr 2014, 23:00

@EvoMene

vise gledaj kad ti malo auto ide u susret. Auto nikad ne moze drzati liniju ko kamion, ne plasi se nista :thumbup:
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

gojzerica
Kontakt:

Post Postao/la gojzerica » 19 apr 2014, 13:44

I ja tako nekad tripujem da će se u mene zabit kamion.

Janowicz1x2
Kontakt:

Post Postao/la Janowicz1x2 » 19 apr 2014, 16:20

nemate samopouzdanja

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 19 apr 2014, 16:49

Janowicz1x2 je napisao/la:nemate samopouzdanja
Bolje da nemaju, a ne da su početnici pa da misle da su bosanska reinkarnacija Ari Vatanena.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 22 apr 2014, 13:24

zvacem svoje brkove

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 22 apr 2014, 13:38

Bosniacum Lilium je napisao/la:zvacem svoje brkove
:eh:

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 22 apr 2014, 13:58

slika

Janowicz1x2
Kontakt:

Post Postao/la Janowicz1x2 » 22 apr 2014, 14:20

Marsal je napisao/la:
Janowicz1x2 je napisao/la:nemate samopouzdanja
Bolje da nemaju, a ne da su početnici pa da misle da su bosanska reinkarnacija Ari Vatanena.
najbolje ni jedna krajnost, kao i u svim ostalim stvarima.

KEC
Kontakt:

Post Postao/la KEC » 30 apr 2014, 23:03

Dns sam bio kod frizera i desi se jedna cudna stvar koja me malo nervira dakle dok sam na onoj stolici i sa strana kad šiša uvijek se trudim da fino sagnem glavu da namjestim kak treba AL uvijek barem milimetar frizer je mora pomaknuti,znaci uzaludan trud da uvijek nastimam kak treba al mi neidee
Bolje imat jedan nov BMW nego dva polovna Golfa 2

xaves
Kontakt:

Post Postao/la xaves » 01 maj 2014, 00:20

KEC je napisao/la:Dns sam bio kod frizera i desi se jedna cudna stvar koja me malo nervira dakle dok sam na onoj stolici i sa strana kad šiša uvijek se trudim da fino sagnem glavu da namjestim kak treba AL uvijek barem milimetar frizer je mora pomaknuti,znaci uzaludan trud da uvijek nastimam kak treba al mi neidee
Haha kojaa istina brate

Sent from my GT-S7562 using Tapatalk

Carli
Kontakt:

Post Postao/la Carli » 01 maj 2014, 00:26

perfekcionista sam
Allegri je gospodin!

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 01 maj 2014, 00:34

Imam ovu jednu čudnu sitnicu, kada mi neko nešto priča, često odlutam u pm i ne registrujem ništa što mi se govori. Mislim da je to onaj manjak pažnje, ADD ili kako se zove već. U zadnje vrijeme pokušavam da se naučim da to radim namjerno, po potrebi, i ide mi poprilično dobro. Neko mi nešto priča, ja samo govorim "aha, aha, jest jest" ili nešto slično. Da sam superjunak, to bi mi bila moć :rol:

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: BaiMai, denimen99, nerkolfc i 9 gostiju.