SP BRAZIL 2014: Bosna i Hercegovina
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: SP BRAZIL 2014: Bosna i Hercegovina
kažu da je do sad 11.000 naših navijača u Brazilu, do početka SP treba nagurat' na 15.000 

I ja to negdje cuo i ne mogu da vjerujem.Chinaglia je napisao/la:kažu da je do sad 11.000 naših navijača u Brazilu, do početka SP treba nagurat' na 15.000
Daj Boze da je toliko, onaj menadzer za ulaznice iz saveza kaze da je najvece interesovanje za utakmicu protiv Argentine, a za ove ostale utakmice nesto manje, ali to se samo odnosi na ulaznice koje savez prodaju, a za tu kupovinu treba imati naš pasoš.
Znaci to je bez navijaca iz dijaspore koji svoje ulaznice uzimaju na drugi nacin, a za ocekivati je da 80% naših navijača bude iz dijaspore
@jestamaji je mozda vise upoznat o ovome
Znaci to je bez navijaca iz dijaspore koji svoje ulaznice uzimaju na drugi nacin, a za ocekivati je da 80% naših navijača bude iz dijaspore

@jestamaji je mozda vise upoznat o ovome

Jeste li na nekoj temi već stavljali sve emisije? Bilo bi lijepo da se zna gdje su, za kasnije. Evo ovu ovdje:
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Za 2 mjeseca ćemo govorit jos 2 dana i igramo.

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Jarane, ja već odbrojavamUnofficialpage je napisao/la:Za 2 mjeseca ćemo govorit jos 2 dana i igramo.

Kažu mi da sam lud zbog toga.
sad kad skontaš da će nas u Brazilu biti 15.000 najmanje, strah me pomisliti šta će biti u Francuskoj 

" onclick="window.open(this.href);return false;
Do sada najbolja navijačka za mene
Inače volim sve susjede u sportskom smislu
Do sada najbolja navijačka za mene

Inače volim sve susjede u sportskom smislu

Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
- NK/RK Krivaja
- Kontakt:
Ne izlazi pjesma iz glaveeeeeee
UBI!

- Goalgetter
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Ova je vrh !
Ova je vrh !
- EroHercEro
- Kontakt:
Nekoliko je razloga što navijači BiH umjesto o povijesnom nastupu svoje reprezentacije i dvoboju s Messijem, razmišljaju samo o sukobima unutar momčadi.
Index vam, uz pomoć izvora iz bosanske svlačionice, donosi kronologiju uništenja sjajne atmosfere, onog što je godinama krasilo reprezentaciju BiH.
-slučaj Hajrović
-slučaj avion
-slučaj amidžić
-slučaj Džeko
-slučaj intervju
http://www.--- SPAM ---/sport/clanak/sami-s ... 40872.aspx
Index vam, uz pomoć izvora iz bosanske svlačionice, donosi kronologiju uništenja sjajne atmosfere, onog što je godinama krasilo reprezentaciju BiH.
-slučaj Hajrović
-slučaj avion
-slučaj amidžić
-slučaj Džeko
-slučaj intervju
-
- Kontakt:
Danas je delegacija NS BiH boravila u Gradaccu i definitivno je dogovereno da ce u sklopu priprema za SP, reprezentacija 2 dana boraviti u Gradaccu, a 22.maja ce se na stadionu Banja Ilidza odigrati i utakmica izmedju A i U21 reprezentacije BiH.
Svi navijaci kojima je BiH u srcu, doborodosli u zmajevo gnijezdo, grad Zmaja od Bosne 22.maja.
Svi navijaci kojima je BiH u srcu, doborodosli u zmajevo gnijezdo, grad Zmaja od Bosne 22.maja.
Još malo, još malo,,,
svi odbrojavamo!!!
Safet Sušić dobro i odgovorio na pitanje o igračima iz naše Premijer Lige:
"Iskren da budem, male su mogućnosti da na spisku za Mundijal bude igrača iz Premijer lige. Meni je u interesu da u Brazil vodim najbolje i tako će biti. "

Safet Sušić dobro i odgovorio na pitanje o igračima iz naše Premijer Lige:
"Iskren da budem, male su mogućnosti da na spisku za Mundijal bude igrača iz Premijer lige. Meni je u interesu da u Brazil vodim najbolje i tako će biti. "
- sagitarius
- Kontakt:
I ti citas "--- SPAM ---" e moj kralju, nemas pojma kakav ti portal citas, ti obozavaju da pljuju po bh.sportistima, sta njih boli briga sta se desava u bh. reprezentaciji bolje da u svom dvoristu razgledaju maloEroHercEro je napisao/la:Nekoliko je razloga što navijači BiH umjesto o povijesnom nastupu svoje reprezentacije i dvoboju s Messijem, razmišljaju samo o sukobima unutar momčadi.
-slučaj Hajrović
-slučaj avion
-slučaj amidžić
-slučaj Džeko
-slučaj intervju

..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
Utakmice BiH po nasem vremenu na TV-u.
Argentina - BiH 00:00
Nigerija - BiH 00:00
BiH - Itan 18:00
Argentina - BiH 00:00
Nigerija - BiH 00:00
BiH - Itan 18:00
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
-
- Kontakt:
daleko je brazil,tesko da ce biti 15 000 nasih,skupo je to sve i za dijasporu,hiljade eura treba da bi se ispratilo samo grupna faza,ali ocekujem bar tri hiljade protiv argentine,onako,u nekom posebnom sektoru,samo nasi da budu,pa da zagrmi.. 

i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87
Protiv koga sve igramo prijateljske utakmice? Znam da je ona protiv Meksika sigurna, i ona protiv U-21. Dali je to sve ili cemo jos protiv nekog igrati?
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Igramo još protiv Obale Bjelokostiicetea01 je napisao/la:Protiv koga sve igramo prijateljske utakmice? Znam da je ona protiv Meksika sigurna, i ona protiv U-21. Dali je to sve ili cemo jos protiv nekog igrati?

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Trenutno korisnika/ca: 231983, aimar21, bhfanatic14, CAGarfia, Cwirek, Google Adsense [Bot], juka55, Taree, VivaLaLiberta i 55 gostiju.