MULLERA HOCU!Cautinho je napisao/la:Sve mi je ovo duplo,dajte ponude
Imam jos logo japana,kameruna,svicarske.
Mantizeri,slimani,dzemaili,asamoah,ayew,valencia,ambrose pa izaberi
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_,doci
MULLERA HOCU!Cautinho je napisao/la:Sve mi je ovo duplo,dajte ponude
moze,napravi swap request za ove sto tebi trebajusoxx je napisao/la:MULLERA HOCU!Cautinho je napisao/la:Sve mi je ovo duplo,dajte ponude
Hoces li Pedra?
Jesil u nekoj grupi da to brze uradimo? Ako jesi daj ID i pw ako nisi haj napravi pa dajCautinho je napisao/la:moze,napravi swap request za ove sto tebi trebajusoxx je napisao/la:MULLERA HOCU!Cautinho je napisao/la:Sve mi je ovo duplo,dajte ponude
Hoces li Pedra?
ja jesam u nekoj klix grupi,ali nas ima maksimalno,11,ne znam kako to ide,mogu li biti u nekoj drugoj grupi?soxx je napisao/la:Jesil u nekoj grupi da to brze uradimo? Ako jesi daj ID i pw ako nisi haj napravi pa dajCautinho je napisao/la:moze,napravi swap request za ove sto tebi trebajusoxx je napisao/la: MULLERA HOCU!Hoces li Pedra?
U grupi odmah prođe a za onu treba cekati nekad i po nekoliko sati :Sbhsport je napisao/la:Niti jedna izmjena mi nije prosla
Haj nebitno, postavi swap request da dajes Mullera za Pedra. Ili ces neku drugu? Al stavi request za citav svijet ne samo collector team.Cautinho je napisao/la:ja jesam u nekoj klix grupi,ali nas ima maksimalno,11,ne znam kako to ide,mogu li biti u nekoj drugoj grupi?soxx je napisao/la:Jesil u nekoj grupi da to brze uradimo? Ako jesi daj ID i pw ako nisi haj napravi pa dajCautinho je napisao/la: moze,napravi swap request za ove sto tebi trebaju
crvenocrni je napisao/la:Soxx i ennis se prvi javili tako da njima saljem po jedan i to je to za sad
napravio sam request al cemo se nacekati vjerovatno mallo duze.Cautinho je napisao/la:evo pedro za mullera,moze @soxx
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.