FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

harry_90
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la harry_90 » 08 feb 2010, 18:28

Dobro je vodili smo,i to je za neku pohvalo,Ferdinand dao go :D
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 08 feb 2010, 18:31

Prva utakmica. I nije se moglo ocekivati da daju 5 golova. Nadoci ce to sve polako, treba vremena da se uigra ekipa.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 08 feb 2010, 18:33

zabi ovim prijateljskim utakmicama...oni rezultati koji mene inetresuju krecu od 28.februara pa nadalje....znali smo mi odradzivat odlicne pripreme i vratit se bez poraza u TZ...pa onda u nastavku prvenstva propadnemo ko kvacilo...
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 08 feb 2010, 18:37

Ma dobro ovo je vise da se ekipu uigra pred nastavak Championshipa :D znal ko mozda ko je igro za Slobodu u ovom mecu.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 08 feb 2010, 20:54

Olimpik - Sloboda 2:1
U pripremnom susretu Olimpik je svladao Slobodu rezultatom 2:1.
U jednoj dinamičnoj utakmici i jedni i drugi su prikazali dopadljivu igru. Iako su Tuzlaci poveli u prvom poluvremenu, ekipa Olimpika je napravila preokret i u drugom dijelu došla do pogodaka kojima je slavila pobjedu u ovom prijateljskom susretu. Cijeli susret je protekao u fer i sportskom nadmetanju pa su treneri mogli biti zadovoljni vidjenim na terenu.

Golove za Olimpik postigli su Šaranović i Ristić, dok je strijelac za ekipu Slobode bio Crnogorac.

Stareg tuzlanskog tima i pored poraza je bio zadovoljan zalaganjem i igrom svojih izabranika.

Bila je ovo jedna dinamična utakmice, trkačka sa obje strane. U prvom poluvremenu bili smo bolja ekipa na terenu, poveli smo golom Crnogorca. Na poluvremenu sam izvršio nekoliko izmjena i pružio šansu mlađim igračima ali i pored dva primljena gola ne mogu mnogo zamjeriti svojim igračima, nastavili smo istim tempom, nažalost primili gol iz jedanaestreca i na kraju poraženi. Već sada misli su nam usmjerene na sutrašnju utakmicu protiv Sašk Napredka u kojoj ćemo nadam se slaviti pobjedu, rekao je Vlatko Glavaš .

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 09 feb 2010, 12:53

harry_90 je napisao/la:Olimpik - Sloboda 2:1
U jednoj dinamičnoj utakmici i jedni i drugi su prikazali dopadljivu igru. Iako su Tuzlaci poveli u prvom poluvremenu, ekipa Olimpika je napravila preokret i u drugom dijelu došla do pogodaka kojima je slavila pobjedu u ovom prijateljskom susretu. Cijeli susret je protekao u fer i sportskom nadmetanju pa su treneri mogli biti zadovoljni vidjenim na terenu.

Golove za Olimpik postigli su Šaranović i Ristić, dok je strijelac za ekipu Slobode bio Crnogorac.

Stareg tuzlanskog tima i pored poraza je bio zadovoljan zalaganjem i igrom svojih izabranika.

Bila je ovo jedna dinamična utakmice, trkačka sa obje strane. U prvom poluvremenu bili smo bolja ekipa na terenu, poveli smo golom Crnogorca. Na poluvremenu sam izvršio nekoliko izmjena i pružio šansu mlađim igračima ali i pored dva primljena gola ne mogu mnogo zamjeriti svojim igračima, nastavili smo istim tempom, nažalost primili gol iz jedanaestreca i na kraju poraženi. Već sada misli su nam usmjerene na sutrašnju utakmicu protiv Sašk Napredka u kojoj ćemo nadam se slaviti pobjedu, rekao je Vlatko Glavaš .
Crnogorac zabija kao pravi golgeter :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 09 feb 2010, 13:03

FK Sarajevo je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:Olimpik - Sloboda 2:1

U nas bi trebo napad da daje golove,a ne odbrana :D ma haj dobro je nek neko daje golove,valjda danas napadaci prorade
Crnogorac zabija kao pravi golgeter :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

slobodaenid
Kontakt:

Post Postao/la slobodaenid » 09 feb 2010, 14:34

e nek je zabio u inat dusmanima!

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 09 feb 2010, 19:29

Znal ko kako je Sloboda danas igrala sa SASK Napredak ????

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 09 feb 2010, 22:22

Sloboda bolja od Sašk Napredka
Nakon jučerašnjeg poraza od ekipe Olimpika, tuzlanska Sloboda danas je na pripremama u Međugorju bila bolja od Sašk Napredka rezultatom 3-2.
Tuzlaci su od samog početka bili bolja i kvalitetnija momčad, imali su apsolutnu dominaciju na terenu pa su na poluvrijeme otišli sa rezultatom 2-0, strijelcii za crveno-crne bili su Slomić i Smajlović.

U drugom dijelu Vlatko Glavaš zamjenio je svih 11 igrača i šansu pružio nekim mlađim igračima. Na 3-0 u 56. minuti povećao je Almir Bekić nakon čega dolazi do pada u igri Slobode.

Najprije je zbog povrede teren morao napustiti stoper Slobode, Samir Jogunčić a nakon toga je isključenje zaradio Sadiković pa je Sloboda ostala sa devet igrača u polju što su igrači Saška znali iskoristiti i smanjiti na 3-2 ali za izjednačenje ili preokret nisu imali snage.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 09 feb 2010, 22:43

Odlicno, vec su poceli lagano ulaziti u ritam. U vrlo kratkom periodu dvije odigrane utakmice. Eto vec i prva pobjeda. Samo se nadam da nece biti vise povreda.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

AulleTa
Kontakt:

Post Postao/la AulleTa » 10 feb 2010, 09:44

Samo da nas zaobidju povrede i kartoni sve ce biti ok, prva pobjeda, masala. Sada ekipa samo treba malo da se uigra.
Spammer

1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 11 feb 2010, 16:12

Za jučer najavljena utakmica Slobode protiv Sloge iz G. Vakufa nije odigrana zbog kiše. Predstavnici Sloge otkazali su zbog snijega i otežane vožnje, pa su Tuzlaci jučer imali trening u vremenu utakmice.
Za danas u 15 sati najavljena je utakmica Sloboda – Čapljina, na kojoj je neizvjestan nastup ozlijeđenih Jogunčića i Miloševića.

- Prema dosadašnjim analizama, još nismo uigrali varijante za davanje golova i do kraja priprema ćemo na tome najviše raditi. Zadovoljan sam odbranom, posebno Alvinom Karadžom, te veznim redom na čelu sa Stefanom Gavarićem – rekao je Vlatko Glavaš.

Protiv HAŠK-a prekjučer isključen je Džemal Sadiković, koji će biti kažnjen sa 100 maraka, jer drugi žuti karton nijue dobio zbog starta, nego radi – prigovora!

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 11 feb 2010, 19:18

Fudbal: Kasapoviću propao transfer:

Svojedobno je slovio za nogometaša koji igrama podsjeća na legendarnog Dževada Šećerbegovića. S tim u vezi postao je miljenik vjernih tušanjskih navijača, koji su mu aplaudirali, ali i gledali kroz prste kada bi podbacio. Povrede i njegova konstantna težina da se domogne Švicarske, napadača Emira Kasapovića, naveli su na krivi kolosjek, tako da će u proljetnoj poluseoni najvjerovatnije zaigrati u jednom od nižih rangova takmičenja.
Iako će biti onih koji na Kasapovićevoj strani koji će reći kako je on dijete Slobode, nema sumnje kako se odlazak na raznorazne probe u toku pripremnog perioda morao sasjeći. No, problem će biti ako aršini ne budu važili za sve nogometaše koji su trenutno na platnom spisku u Rudarskoj 2. Bilo kako bilo, novi pokušaj Kasapovića da se domogne Švicarske propao je kao i mnogi prethodni, te će taj nogometaš u narednim mjesecima morati krčiti put iz niže lige ka Premijer ligi.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 11 feb 2010, 19:25

Capljina-Sloboda 1:0 :(
dobio sam info za tekmu,ne znam dal je tacna,al ne bi me cudilo da jest

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 11 feb 2010, 21:28

harry_90 je napisao/la:Capljina-Sloboda 1:0 :(
dobio sam info za tekmu,ne znam dal je tacna,al ne bi me cudilo da jest
Tacno :)
Čapljina pobijedila Slobodu

Danas su na terenu Sportskog centra Circle u Međugorju, nogometaši HNK Čapljina svladali premierligaški tim FK Sloboda rezultatom 1:0.

Strijelac jedinog pogotka u 30. minuti je bio Marko Jurić, koji je u minulom prijelaznom roku tim Jusufa Čizmića pojačao prelaskom upravo iz tuzlanske Slobode.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

AulleTa
Kontakt:

Post Postao/la AulleTa » 11 feb 2010, 21:42

Aferim brate kud ces dalje
Spammer

1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 11 feb 2010, 23:38

samo da sad Glavas ne pocne o dobroj igri i kako je zadovoljan prikazanim...mislim,meni licno ove test utakmice su jedna velika NULA i ama bas nista ne znace jer znam da smo mi na ovim pripremnim znali nanizat i po 5-6 pobjeda a onda kad starta prvenstvo TRUBA...zato se i ne primam nesto na ove rezultate..najbitnije je da se niko ne ozljedi...
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 11 feb 2010, 23:41

Pripremne utakmice nisu nikakvo mjerilo. Vjerovatno je i u ovoj utakmici u drugom poluvremenu ubacio juniore, tako da i ne mora da znaci da ne bi stigli zaostatak da smo igrali sa prvim sastavom. Samo se sacuvati povreda i ABD nastavak sezone mora biti uspjesan.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 11 feb 2010, 23:42

Meni je bitno prvenstvo,tu moramo sve bodove kuci uzeti,sto cemo i uradit :D valjda sa gostovanja donesemo bodove,koji ce nam biti znacajni u borbi za opstanak,samo da nas povrede zaobidju i bice sve uredu,tu bi jos dobrodosla podrska navijaca.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.