Zato se zahvali kapitenu.Virtu4l je napisao/la:KOLASINAC je napisao/la:momak je legenda koji ce postati najbolji lijevi bek u historiju reprezentacije bosne i hercegovine objesite me ako se to ne dogodiOčekivano, već je to i ranije govorio. Emir je bio član ekspedicije koja je dovela Kolašinca.Cartman je napisao/la:Momcino, jesi vidio sta je Seo rekao za kapitena?
Sead Kolašinac
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Sead Kolašinac
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Kakav sou [ropustih bem ti posao
Seo kralj svega mi
Pravi momak. Iskren,odgojen,vaspitan,neiskvaren

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Kralja
Definitvno postaje mi jedan od najdražih igrača.
Definitvno postaje mi jedan od najdražih igrača.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
dilema oko toga ciji dres kupiti je upravo zavrsena
"Seo kiropraktičar" ide na djale

"Seo kiropraktičar" ide na djale
Semper Fidelis
- schweinsteiger
- Kontakt:
Ovo sam fakat mislio neka zajebancija,ali sad kad sam procitao nisam mogao da vjerujem.Koja velicinaGoalgetter je napisao/la:Seo odgovara na pitanja na FB.![]()
Jesmo mi "cudan" narod.Malo s nama na naški propricas i to je to
#miasanmia
I niko se nije sjetio da ga pita za majstora10?
- Papastathopoulos
- Kontakt:
nisi nista propustio, samo otidji na schalke-ovu stranicu na fb i procitas sva pitanjasoccerfan je napisao/la:Kakav sou [ropustih bem ti posao![]()
![]()
Seo kralj svega mi
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
joj al kontam sebi aBd uzeti dres nas i pozadi nekako ukomponovati ovo manjim nekim slovima: "kolasinac, momak je legenda, mislim na sea" ..to bi se s ponosom nosilo kroz grad
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Onda bi ljudi skontali ko su forumaši ss.ba. 
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
U školu će se ići s tim dresom.Papastathopoulos je napisao/la:nisi nista propustio, samo otidji na schalke-ovu stranicu na fb i procitas sva pitanjasoccerfan je napisao/la:Kakav sou [ropustih bem ti posao![]()
![]()
Seo kralj svega mi
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
joj al kontam sebi aBd uzeti dres nas i pozadi nekako ukomponovati ovo manjim nekim slovima: "kolasinac, momak je legenda, mislim na sea" ..to bi se s ponosom nosilo kroz grad
Skroman momak, vidi se da je fino odgojen i da posjeduje našu dozu humora.
Opet ponavljam, sreća da je u duši veliki patriota i da Elf nije toliko zapinjao za njega, inače smo ga lako mogli izgubiti. Ovako, zahvaljivati Bogu na ovakvoj igračini i ljudini, koja će nam biti glavna uzdanica narednih desetak godina.
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
@ovaj sto pita jel se ko sjetio za majstota, ja sam postavio pitanje ali nazalost nista nije odgovorio
Anfernee "Penny" Hardaway #1
ko zna, mozda su majstor i seo jedna te ista osoba, ko clark kent i supermanTracy3McGrady je napisao/la:@ovaj sto pita jel se ko sjetio za majstota, ja sam postavio pitanje ali nazalost nista nije odgovorio
Ovaj smajli se nije mogao objaviti uz bolju konstataciju. Hladnokrvno i ispravno.BigDaddy je napisao/la:ko zna, mozda su majstor i seo jedna te ista osoba, ko clark kent i supermanTracy3McGrady je napisao/la:@ovaj sto pita jel se ko sjetio za majstota, ja sam postavio pitanje ali nazalost nista nije odgovorio
A, da je @majstor bio majstorčina, to sigurno. Uostalom, ko i Seo.
(Ubjedljivo najbolji post na forumu je njegov u kojem kaže da je "njegov posao ovdje završen".)
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
Zar možeš izabrati majstorov najbolji post? Ja nikako ne mogu da se odlučim, od onoga kad daje rok Monologu da skine banove, pa do medvjeda, sudžuke i tog' oproštajnog 
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- DonCorleone
- Kontakt:
Jasno je kao dan, nema dileme.....Seo je majstor bivsi
.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
kakva propaganda mladog Sea,onako hladno dođe na forum,zadivi nas sve i dobi poziv u repku..DonCorleone je napisao/la:Jasno je kao dan, nema dileme.....Seo je majstor bivsi.
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
Na ovom forumu su bila dva naša rušioca, Seo, rušilac na travi i Juka, rušilac na parketu.Željooooo je napisao/la:kakva propaganda mladog Sea,onako hladno dođe na forum,zadivi nas sve i dobi poziv u repku..DonCorleone je napisao/la:Jasno je kao dan, nema dileme.....Seo je majstor bivsi.
Koliko god se Seo trudio da sakrije da je on bio majstor10, odao ga je humor.