Senad Lulic
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Re: Senad Lulic
mnogi ovdje zaboravljaju da murinjo zeli lulica ali et ko bi vama ugodio

Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!
- ZgemboAdislic
- Kontakt:
Da ga je Mourinho stvarno htio, ko da ga Mourinho nebi dobio. Ne kosta Lulic 100 miliona.
Principatus je napisao/la:Ma nemojte tako zlobno o Italijanskoj ligi, ekipe im sve u polufinalu CL, ljudi dominiraju.
Braunschweig bi protutnjao Seriom A kao Transrapid voz.
Bundesliga ili EPL majka. Tacka.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Senad Lulic has been persistently linked with a move to Juventus,
and this week it has been reported by respected Bosnian sports website BHDragons
that the Bianconeri have offered the Lazio
player a five-year contract, worth €2.5 million per season.
Ko koga J**+"@BH_Dragons: According to reports from Italy, Senad LULIC is on the verge of signing a 5 year deal with Juventus. Thoughts?
ostalo jos da se dogovore lazio i juve oko obestecenjaLazio trazi oko 3,0 li 3,5 mil.E i onaj Qaqliarela ,a Juve daje oko 1.5mil ,Lulic je inace sve dogovorio sa Juventusom..
Izvor Midhat Dzeko.zgembo89 je napisao/la:ostalo jos da se dogovore lazio i juve oko obestecenjaLazio trazi oko 3,0 li 3,5 mil.E i onaj Qaqliarela ,a Juve daje oko 1.5mil ,Lulic je inace sve dogovorio sa Juventusom..
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Sjajno bi bilo kad bi e ovo finisiralo. Nadam se da će biti u rotaciji, jer ako ne bude vidjet'' će Conte šta znaći kletva bosanca 
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Fino bi bilo da odu u Juve, ipak je to jedan od najboljih svjetskih klubova. Asamoah mu je dobra konkurencija i nebi me cudilo da Lulic na pocetku pocne na klupi jel Asamoah je uigran u ekipu i vrlo dobro igra. Citam i da conte mozda promjeni formaciju sledece sezone tako da mozda i on i Asamoah igraju na ljevoj strani zajedno. Samo naprijed Zmaju! 
ne nego tvoja komsinica sinoc ja bio kod njeSissoko je napisao/la:Izvor Midhat Dzeko.zgembo89 je napisao/la:ostalo jos da se dogovore lazio i juve oko obestecenjaLazio trazi oko 3,0 li 3,5 mil.E i onaj Qaqliarela ,a Juve daje oko 1.5mil ,Lulic je inace sve dogovorio sa Juventusom..
Pa znao sam da je neka mahalska.zgembo89 je napisao/la:ne nego tvoja komsinica sinoc ja bio kod njeSissoko je napisao/la:Izvor Midhat Dzeko.zgembo89 je napisao/la:ostalo jos da se dogovore lazio i juve oko obestecenjaLazio trazi oko 3,0 li 3,5 mil.E i onaj Qaqliarela ,a Juve daje oko 1.5mil ,Lulic je inace sve dogovorio sa Juventusom..
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Covjek izmislja neka nova pravilaCartman je napisao/la: Po igracima i po ucinku Dortmunda u ligi. Juve je dozivio debakl u LP, ali mislim da se nece ponovit. Evo recimo ovako, vjerujem da ce Juve dalje od Dortmunda sljedece sezone. Ne vidim kako ce nadoknadit Lewandowskog.
Tu su negdje naravno, nije velika razlika.
Onda je taj isti Juventus jaci od Manče 7x
Dok je ovaj neandertalac na klupi Uniteda jaci je i Mainz od njega.autogol je napisao/la:Covjek izmislja neka nova pravilaCartman je napisao/la: Po igracima i po ucinku Dortmunda u ligi. Juve je dozivio debakl u LP, ali mislim da se nece ponovit. Evo recimo ovako, vjerujem da ce Juve dalje od Dortmunda sljedece sezone. Ne vidim kako ce nadoknadit Lewandowskog.
Tu su negdje naravno, nije velika razlika.![]()
Onda je taj isti Juventus jaci od Manče 7x
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Ima li ko kakav solidan link za njegovu utakmicu?
Evo, pa biraj
http://gofirstrow.eu/watch/254924/1/wat ... no-fc.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://gofirstrow.eu/watch/254924/1/wat ... no-fc.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Katastrof su jedv izvukose 3:3 Lulic nista znacajno niej uradio kao i ostatak LAzijala
[youtube][/youtube]
Lula i Pjana - BiH u Brazilu
Lula i Pjana - BiH u Brazilu
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Lule upisao asistenciju nakon centaršuta, ko bi rek'o 
auu jes ga prosralo , dobar dobarChinaglia je napisao/la:Lule upisao asistenciju nakon centaršuta, ko bi rek'o
pa, možemo tako reći, s obzirom da čovjek za jedno krilo loše nabacujehroni je napisao/la:auu jes ga prosralo , dobar dobarChinaglia je napisao/la:Lule upisao asistenciju nakon centaršuta, ko bi rek'o![]()
Trenutno korisnika/ca: aqarius, Beduin, bosnas_, Edincapitano, egocentrik, Maverick i 41 gost.