NBA chat/svastara/prepucavanja
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: Svaštara
ja sam priznao bar u slucaju griffin, dok su tebi cavsi i dalje ne tako losi i samo spletom okolnosti nisu u doigravanju a inace su ekstra talentovani svi redom, prsti prosto talenat ali eto ni osmo mjesto da uhvate tugo moja, ne znam zasto ti uopste pokusavam otvoriti oci, ako je tebi kao navijacu cavsa tamo u ekipi sve za desetku onda je i meni jer nije da ce mi nesto faliti cavsi u doigravanju, svjestan sam da mi nemaju sta ponuditi kao ljubitelju prave kosarke

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- adriano_leite
- Kontakt:
Evo da sagledamo stvari pred pocetak drafta: najveci hajp bio oko Bena i Oladipa, kao i oko Portera. Oladipo i Ben su SG, kao sto je i Waiters. Cody Zeller je bio solidan prospect, ali previse je bilo da ga se uzme prvim pickom, pogotovo sto igra PF/C, a nema neku igru van reketa, a reket nam je preokupiran. Len, imao povredu, kao i Nerlens, a zeznuto je kada visoki igraci kubure sa tim teskim povredama nogu, pogotovo kao sto je Nerlensu otislo koljeno, Lenu je otisao clanak (ako se dobro sjecam). PG igraci nisu dolazili u obzir jer je tu Irving. Dalje, najveca rupa u rosteru je SF i Porter je trebao tu doci kao kec na desetku, a i ja sam ga iskreno prizeljkivao (njega ili Nerlensa). Bennett se vrtio u top 5, imao dobru post igru, bio atleta, kucao sve zivo, jako dobar suter je bio, igrao je PF, a smatralo se da moze odigrati neke minute i kao SF. Imamo Tristana koji moze da odgovori na poziciji centra, pa bi Bennett bio najbolji moguci igrac za Tristana, jer bi mogao rasiriti reket svojim sutevima s poludistance, a isto tako i Andy je centar koji u tom momentu nije imao neki aman zaman sut, ove sezone je cini mi se u samom vrhu medju visokim igracima u sutu s poludistance. Najbitnije za ekipu koja zeli iskorak u rebuildingu, tj. PO, Bennett je imao most NBA ready body sto bi rekli Amerikanci. Kao sto vidis, sve je u proslom vremenu, jer pricam o tom periodu prije drafta. Prica oko prvog picka je bila oko vise igraca, ali automatski su otpali Ben i Oladipo, zbog pozicije koju igraju (ruku na srce, Waiters je za njih dvojicu Jordan), a u igri su ostali Bennett, Porter, Len i Nerlens. Dvojicu mucile povrede, smatrano je da je Bennett bolji od Portera i zato je Bennett biran.tuzlak1987 je napisao/la:Vidjet cemo jbg za par godina kakav ce ko biti. Nije presudna prva sezona. Michael Redd je znam u Bucksima prvu godinu samo sjedio i gledao kako drugi igraju, imao 2-3 ppg, a kasnije postao vodja ekipe i imao 25 poena u prosjeku.
Moze svasta biti, samo treba radit jer nije presudan talenat
A za Bennetta se slazem da snosi krivicu oko stvari koje si nabrojao ali isto i oni koji su ga draftovali su mislili da je najbolji moguci koji se moze uzeti kad se sve sabere i oduzme jer su ga uzeli kao prvog igraca na draftu. Znaci ima i njihove krivice jer nije neki kasniji pick pa da ides na lutriju, ono mozda bude dobar uzet cu ga. Kod pocetnih pickova treba biti vise pazljiv..
Drugi par rukavica je taj sto je Bennett nakon povrede prestao da zivi sportski, tj. jeo je k'o konj, a nije trenirao, jer je bila zeznuta povreda koja mu nije dozvoljala trening, a nasa je greska sto ga se nije odmah kontaktiralo i stavilo na zestoke dijete pred pocetak trening kampa. To je najveca greska Clevelanda. Kako je sezona odmicala, on je trenirao i gubio je kile, sto je bilo jako vidljivo negdje na sredini sezone, onda je uvezao par jako dobrih partija, pa ga je stigla povreda i nije igrao. Sam Bennett kaze da nije na parketu mogao raditi stvari koje je inace radio, jer se osjecao da to nije njegovo tijelo, da se nalazi u tijelu nekog drugog covjeka, upravo zbog te fizicke nespremnosti.
Sam draft kao draft je bio jedan od najgorih kojih se ja sjecam. Da se kaze da je neko najveci flop, treba mnogo vise od jedne sezone (rekli bismo mi, obicni smrtnici, koji nemamo vidovnjackih sposobnosti).
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Evo ideja za Zakucavanja na All-Staru
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
- Vasa Ladacki
- Kontakt:
Nije ni trenutno najbolji, a kamoli u historiji.LenBias je napisao/la:[youtube][/youtube]
Nama je Željo svetinja jedina.
Jesi vidio kako ovaj nabraja najbolje bez Kobija?Vasa Ladacki je napisao/la:Nije ni trenutno najbolji, a kamoli u historiji.LenBias je napisao/la:[youtube][/youtube]
Hater obicni. Kobe <3
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
- Vasa Ladacki
- Kontakt:
Greivis je napisao/la:Jesi vidio kako ovaj nabraja najbolje bez Kobija?Vasa Ladacki je napisao/la:Nije ni trenutno najbolji, a kamoli u historiji.LenBias je napisao/la:[youtube][/youtube]
![]()
Hater obicni. Kobe <3
Bubuljičavi, KB nije forward. Ti to znaš, samo ti je malo promaklo kroz sarkastični osvrt.
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Vasa Ladacki bez milosti

Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Lik izgleda izgubljen u vremenu i prostoru.LenBias je napisao/la:de ti prvo pregledaj video
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
- Vasa Ladacki
- Kontakt:
Šta imam gledati video? Vidio naslov koji je u obliku pitanja i odgovorio.
Pogledaj pa ces vidjeti da gluposti pises.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Ali prvi post mu je tacan.
Trenutno James nije bolji Forward od Duranta.
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
nije najbolji na svojoj poziciji ali je najbolji igrac na svijetu, logicno 
Pa to je isto da kazes, trenutno Duncan nije najbolji PF, a kamoli u historiji, nigdje veze.Amar Dzeko je napisao/la:Ali prvi post mu je tacan.
I ko ce imati uspjesniju sezonu, ako LBJ uzme titulu? Mislim da bi KD vise volio titulu ove godine nego MVP, scoring title, i 45 poena prosjek po tekmi zajedno
LBJ je i dalje najbolji, ove sezone je usporio, primjetno je da odbranu uopste ne igra motivisano kao prosle godine, u PO ce opet explodirati. Kad igras konstatno do juna nekoliko godina zaredom, fatigue te ufati, kao i cijelu ekipu
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Sta ti pricas ?
Kazem FORWARD, a ne kompletno kao igrac. Naravno da je James najbolji igrac na svijetu.
To sa Duncanom ti je nigdje veze jer je na kraju karijere, a LBJ u svom prime-u.
Kazem FORWARD, a ne kompletno kao igrac. Naravno da je James najbolji igrac na svijetu.
To sa Duncanom ti je nigdje veze jer je na kraju karijere, a LBJ u svom prime-u.
Ronaldo - Isco - Bale
znaci neko moze biti najbolji na svijetu a ne biti najbolji na svojoj poziciji? 
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Kada je u pitanju samo napad kao mjerilo, nije najbolji na svojoj poziciji.LenBias je napisao/la:znaci neko moze biti najbolji na svijetu a ne biti najbolji na svojoj poziciji?
Ako gledamo sve elemente kosarkaske igre, naravno da je najbolji.
Ronaldo - Isco - Bale
pa to dvoje onda nije isto, pazljivije se malo razbacujte tako nekim izjavama ti, vasa/bishop/stulic/ostalih 500 akaunta istog, pitanje je da li je i to istina sto govoris ali hajde, u tome i nije bila poenta u startu 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.