da bar bude tako,pa na kraju sezone završimo kao 5.da se malo klub zatrese i zamisli kuda sve ovo vodi,da se 4.mjesta slave
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis

Ne znam jesi li primjetio, ali u zadnje vrijeme se konstantno dize frka oko svacega, a nista nije tako crno.Orion87 je napisao/la:Pa Koss ima ugovor do 2017 ne vidim razlog da se diže tolika frka,povečati mu platu na kraju sezone zbog dobre forme i to je to![]()
![]()
![]()
Da je od svakog igrača ovo bar u pola umanjeno mi bi već otvarali šampanjac.....nedim93 je napisao/la:Theo Walcott 75% sezone van terena.
Alex Oxlade-Chamberlain 58% sezone van terena.
Lukas Podolski 47% sezone van terena.
Aaron Ramsey 47% sezone van terena.
Jack Wilshere 39% sezone van terena.
Mesut Ozil 25% sezone van terena.
Tomas Rosicky 22% sezone van terena
Isto ko Vermalenrambo16 je napisao/la:meni je Sagna i dalje dobar defanzivac...
nedim93 je napisao/la:Theo Walcott 75% sezone van terena.
Alex Oxlade-Chamberlain 58% sezone van terena.
Lukas Podolski 47% sezone van terena.
Aaron Ramsey 47% sezone van terena.
Jack Wilshere 39% sezone van terena.
Mesut Ozil 25% sezone van terena.
Tomas Rosicky 22% sezone van terena

ma nije..Verma u 80% situacija kad igra napravi grešku koja nas košta gola...ne sjećam se kad je Sagna napravio neku grešku koja je kumovala golom (recimo Monreal ih ima mali milion kao i Vermalen)...ruku na srce u napadu Sagna ništa ne radi (izuzev tu i tamo ponekog centaršuta) ali defanzivno nije lošRosicky je napisao/la:Isto ko Vermalenrambo16 je napisao/la:meni je Sagna i dalje dobar defanzivac...
Sagna nas ne košta golova ?rambo16 je napisao/la:ma nije..Verma u 80% situacija kad igra napravi grešku koja nas košta gola...ne sjećam se kad je Sagna napravio neku grešku koja je kumovala golom (recimo Monreal ih ima mali milion kao i Vermalen)...ruku na srce u napadu Sagna ništa ne radi (izuzev tu i tamo ponekog centaršuta) ali defanzivno nije lošRosicky je napisao/la:Isto ko Vermalenrambo16 je napisao/la:meni je Sagna i dalje dobar defanzivac...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.