FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

anonimni
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la anonimni » 18 apr 2014, 19:16

Niko nije veći od kluba i ako 4 momka potpišu ugovor, a on neće, trebao se zapitati je li do njega, sad je svakako gotovo s njim i neka je, ko je pametan, potpisao je ugovor i lagano će se progurati u prvi tim, a Gojaku sve najbolje dalje jer može daleko dogurati ako ga pohlepa ne obori...
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

HzSM
Kontakt:

Post Postao/la HzSM » 18 apr 2014, 19:44

bagrcavi je napisao/la:Otišo džaba a dobili više love nego oni za svaki pojedinačni transfer od rata na ovamo. Dabogda nam više igrača odlazili "džaba" ko Ara.

Zajebano je živjeti u Sanskom Mostu a truditi se da budeš veći pitar/hordaš od ovih odavde. Ne ide buraz...
Primjeti se da ste zaradili,bas se razbacivate novcem.

Kako si ovo dobro zapazio,evo marka za sirotinju!

IlProfessore
Kontakt:

Post Postao/la IlProfessore » 18 apr 2014, 19:46

Može li mi neko napisati da li je sutra Željkan na TV-u i ko prenosi (Arena/BHT1/Moja TV) i da li će biti moguće pratiti preko Željo TV-a ako ne bude prenosa na Areni?
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”

Format
Kontakt:

Post Postao/la Format » 18 apr 2014, 19:48

IlProfessore je napisao/la:Može li mi neko napisati da li je sutra Željkan na TV-u i ko prenosi (Arena/BHT1/Moja TV) i da li će biti moguće pratiti preko Željo TV-a ako ne bude prenosa na Areni?
Preko Zeljotv mogu pratit raja van drzave,ove godine je tako uradjeno a za ostalo ti ne znam reci.
Zeljeznicar! 1921 !

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 18 apr 2014, 19:49

Nema prenosa, a možeš gledati ako nisi u regionu, mada pokušaj pred utakmicu upaliti, pa ako uspije, super :mrgreen:
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 18 apr 2014, 20:03

tesko je sijepom pokazivati, tesko je gluhom pricati ali ipak najteze je glupom dokazivati
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 18 apr 2014, 20:39

HzSM je napisao/la:
bagrcavi je napisao/la:Otišo džaba a dobili više love nego oni za svaki pojedinačni transfer od rata na ovamo. Dabogda nam više igrača odlazili "džaba" ko Ara.

Zajebano je živjeti u Sanskom Mostu a truditi se da budeš veći pitar/hordaš od ovih odavde. Ne ide buraz...

Razbacivamo, razbacivamo...

Capt_Billy
Kontakt:

Post Postao/la Capt_Billy » 18 apr 2014, 20:40

Ipak, misljena sam da se nije uopste trebalo izlaziti u javnost sa ovim vezno za SBF. Jednostavno smo trebali drzati u uzem krugu, pa ako sta konkretno ispadne, onda smo trebali izaci sa tim u javnosti. Ovako, bojim se jos jednog velikog razocarenja medu nama samima. Uvijek nekako radimo tu amatersku gresku, mislimo da je sve gotovo, a nismo posao ni poceli...

Sto se tice sutrasnjeg termina, mislim da se moglo ovo komontro igrati u 17.00h, ali uredu. Ako se igraci bolje osjecaju u nocnom terminu, onda ok. Ocekujem jedno 5.000 i pobjedu od 2:0.
VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!

-SanaFCŽ-
Kontakt:

Post Postao/la -SanaFCŽ- » 18 apr 2014, 20:46

voltron30 je napisao/la:
HzSM je napisao/la:

Razbacivamo, razbacivamo...
Pitari u SM se razbacivaju novcem, mi Manijaci razbacujemo..

FKZ1921
Kontakt:

Post Postao/la FKZ1921 » 18 apr 2014, 20:52

Liverpul je Zelji za Hodzica platio 330 000 km.Zeljo ima 10% od prve prodaje iz Liverpula.

FKZ1921
Kontakt:

Post Postao/la FKZ1921 » 18 apr 2014, 21:04

Capt_Billy je napisao/la:Ipak, misljena sam da se nije uopste trebalo izlaziti u javnost sa ovim vezno za SBF. Jednostavno smo trebali drzati u uzem krugu, pa ako sta konkretno ispadne, onda smo trebali izaci sa tim u javnosti. Ovako, bojim se jos jednog velikog razocarenja medu nama samima. Uvijek nekako radimo tu amatersku gresku, mislimo da je sve gotovo, a nismo posao ni poceli...

Sto se tice sutrasnjeg termina, mislim da se moglo ovo komontro igrati u 17.00h, ali uredu. Ako se igraci bolje osjecaju u nocnom terminu, onda ok. Ocekujem jedno 5.000 i pobjedu od 2:0.
O kakvom razočarenju govoriš? Jeli to neko iz kluba govorio o nečemu, osim da ce klub učestvovati na SBF, gdje će se predstaviti neki projekti vezano za omladinski pogon i vezano za stadion.
Ljudi dragi, to je samo dio, od niza aktivnosti koje se pokreću i na kojima se radi. Nema potrebe dizati veliku priču oko toga.
Gledao sam danas Veleza.Realno, Velez jd dobra ekipa, ali ovaj rezultat je apsolutno nerealan.Prva četiri suta prema golu, cetiri gola.
Željo moze pobjediti Veleza u Mostaru, siguran sam.

HzSM
Kontakt:

Post Postao/la HzSM » 18 apr 2014, 21:08

-SanaFCŽ- je napisao/la: Pitari u SM se razbacivaju novcem, mi Manijaci razbacujemo..
Razbacivali biste se da vas ima.

-SanaFCŽ-
Kontakt:

Post Postao/la -SanaFCŽ- » 18 apr 2014, 21:19

HzSM je napisao/la:
-SanaFCŽ- je napisao/la: Pitari u SM se razbacivaju novcem, mi Manijaci razbacujemo..
Razbacivali biste se da vas ima.
Strah me, da ne "naletim" na tebe :mrgreen:

Capt_Billy
Kontakt:

Post Postao/la Capt_Billy » 18 apr 2014, 21:24

FKZ1921 je napisao/la:
Capt_Billy je napisao/la:Ipak, misljena sam da se nije uopste trebalo izlaziti u javnost sa ovim vezno za SBF. Jednostavno smo trebali drzati u uzem krugu, pa ako sta konkretno ispadne, onda smo trebali izaci sa tim u javnosti. Ovako, bojim se jos jednog velikog razocarenja medu nama samima. Uvijek nekako radimo tu amatersku gresku, mislimo da je sve gotovo, a nismo posao ni poceli...

O kakvom razočarenju govoriš? Jeli to neko iz kluba govorio o nečemu, osim da ce klub učestvovati na SBF, gdje će se predstaviti neki projekti vezano za omladinski pogon i vezano za stadion.
Ljudi dragi, to je samo dio, od niza aktivnosti koje se pokreću i na kojima se radi. Nema potrebe dizati veliku priču oko toga.
Gledao sam danas Veleza.Realno, Velez jd dobra ekipa, ali ovaj rezultat je apsolutno nerealan.Prva četiri suta prema golu, cetiri gola.
Željo moze pobjediti Veleza u Mostaru, siguran sam.
O kakvom razocarenju?

Pa svaki put kada se pojavi neki moguci investitor mi letimo pred rudu. Zar se nikada kod ovoga naroda ne moze nesto skroz zavrsiti u tisini i onda izaci u javnost sa konkretnim stvarima a ne o nekim mogucim super investitorima koji bi mogli ovo, mogli ono. O tome ti govorim. To sto cemo biti ucesnici necega je zaista lijepo, ali ne treba sada da svaki medij izlazi sam tim u javnost i da se dize neka euforija u vezi toga ili da lete pojedini pa da na javnim forumima iznosti nase planove i ideje.

Valjda samo naucili lekcije iz proslosti.....

Moje misljenje u vezi gostovanja u Mostaru, jeste da Velez nista nije bolja ekipa od Zelje i ne treba uopste strahovati od bilo koga vise. Svaki mec moramo ici u kost, i tako se trebamo ponasati na terenu a ne strahovati hocemo li moci dobiti Veleza ili ne.

Zrinjski takoder pokao da se nista ne izdvaja od ostalih. Dakle, sve ekipe koje se bora za vrh, su tu negdje u par deka. Ukupan rezultat zavisi od dana, raspolozenja igraca i momenta. Po meni, nasa ekipa ima sve potrebno da prodemo prvi kroz i iskreno se nadam da ce se tako i desiti...
VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 18 apr 2014, 21:33

Gol za finale omladinskog kupa je dao onaj momak sto smo ga doveli iz Viteza,Grebenar!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

batman
Kontakt:

Post Postao/la batman » 18 apr 2014, 22:05

Postoji mogucnost da Kvesic zaigra na Bucanovo mjesto, a Bucan na Vernesovo.
Zrinjski bi mogao kiksati poslije onakve izjave, samo su motivisali ove iz Zenice.

Mladost dolazi rastereceno, to iskoristiti i pribliziti se Zrinjskom sto se tice gol razlike

Adviser
Kontakt:

Post Postao/la Adviser » 18 apr 2014, 22:21

Ne bih se složio da je trebalo kriti ovo za SBF. Dobro je što su izašli u javnost sa tim, u suprotnom bi i dalje mislili i govorili da ništa ne rade (Gredić i kompanija). Polazim prvo od sebe... U svakom slučaju pozdravljam ovo predstavljanje kluba kao moguću inesticiju na SBF-u. Svaka čast ko god je dao ideju za to. Neka probaju, pa šta bog da. Ne možemo ništa izgubiti, možemo samo dobiti! Ostalo je do nas, od osobe do osobe, koliko ćemo od toga očekivati.
Dževad (Džemal) Begić - Đilda 25.09.1966. - 11.07.1992.

adi11
Kontakt:

Post Postao/la adi11 » 18 apr 2014, 22:26

HzSM je napisao/la:
Dzakmic je napisao/la: Nemoj smarati ljude, kukacete kasnije kad dodju oni na nasu temu sa retardiranim clankom iz sporta, kita novine, kita naslov, kita pitanje, nema potrebe raspravljati o ovom jbt.
Navikli ljudi na kitu,ne kaze se dzaba burek pita Zelji kita. :mrgreen:
Ako je iko naviko na kitu to ste vi sve ove godine.

Plavetnilo
Kontakt:

Post Postao/la Plavetnilo » 18 apr 2014, 23:07

SBF je mogućnost da netko iz kluba nekome nešto pokaže, izloži neku ideju, eventualno zainteresira i ništa više. Nitko iz kluba ne spominje nikakve konkretne investitore, nitko iz kluba ne obećaje ništa i zaista nema nikakvog, ali apsolutni nikakvog razloga da se bilo tko zbog vijesti da ćemo biti sudionici-partneri u tom događaju osjeća razočarano, naprotiv. Mene raduje da se u klubu radi, da se pokušavaju pronaći rješenja oko stadiona, omladinskog pogona. Kad nemamo nikakvih vijesti o dešavanjima u klubu kukamo kako nismo informirani ili kako nismo pravodobno informirani, sad kad ljudi nešto konkretno rade i obavještavaju nas putem službene stranice o tome opet ne valja.
Mislim da su neki potpuno pogrešno shvatili SBF.

FKZ1921
Kontakt:

Post Postao/la FKZ1921 » 18 apr 2014, 23:08

Niko ne talasa o učešću na Sarajevo biznis forumu,osim par vas na ss forumu.Bez veze i bez potrebe.
Niti ko sta obećava, niti ko sta o tome priča u medijima; osim puke informacije da se dogovorio partnerski nastup sa bbi bankom, te da ce se prezentirati projekti iz segmenta rada oml.pogona a u suštini se radi o izgradnji kampa, na cemu se inace intenzkvno radi u posljednje vrijeme (rješavanje zemljišta, dozvola...), te projekat izgradnje stadiona.
Ovo h sustini nisu nove stvari, samo je novost način na koji se pokusava doci do.ljudi koji bi u toj priči mogli naći svoj interes.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Hrasno15 i 22 gosta.