New York Knicks
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: New York Knicks
ocekivan poraz Heata, prije nego pobjeda Hawksa ali eto...nisu ni oni ludi, laksa je Atlanta...ha ja 
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Logika ti je bzv,jer tim porazom MIA gubi prvo mjesto,a ono je bilo puno vrijednije.johnnyyK je napisao/la:ocekivan poraz Heata, prije nego pobjeda Hawksa ali eto...nisu ni oni ludi, laksa je Atlanta...ha ja
-
lucif3R666
- Kontakt:
hvala im na 290 km , greskom sam ih odigrao i dobili su
a svi su govorili da ce izgubiti
hvala im jos jednom 
Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!
Ajd bar nekom da Knicksi donesu dobra ove sezone.lucif3R666 je napisao/la:hvala im na 290 km , greskom sam ih odigrao i dobili sua svi su govorili da ce izgubiti
hvala im jos jednom
Blue is the colour, football is the game
We're all together and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
Cos Chelsea, Chelsea is our name. KTBFFH <333
<333 CFC & NYK & CZBG <333
Velibor Dunjic 1985-2014
We're all together and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
Cos Chelsea, Chelsea is our name. KTBFFH <333
<333 CFC & NYK & CZBG <333
Velibor Dunjic 1985-2014
http://www.nbaserbia.com/vesti/8163/taj ... k-iz-niksa" onclick="window.open(this.href);return false;
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Report: Phil Jackson, Knicks close to deal with Lamar Odom
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
[youtube][/youtube]
Đe si krenuo Paul Pierce?

Đe si krenuo Paul Pierce?
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
U playoffCarlo je napisao/la:
Đe si krenuo Paul Pierce?![]()
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Vidjet ćemo dokle će doćiKawhi je napisao/la:U playoffCarlo je napisao/la:
jedno je sigurno, dalje od Iman-aCarlo je napisao/la:Vidjet ćemo dokle će doćiKawhi je napisao/la:U playoffCarlo je napisao/la:
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
http://espn.go.com/new-york/nba/story/_ ... ed-weekend" onclick="window.open(this.href);return false;
Izgleda da će nas Woody napustiti
Odnosno, dobiti nogu. Steve Kerr čeka.
Druga vijest:
Vozi Bargsa nazad u Italiju
Izgleda da će nas Woody napustiti
Druga vijest:
http://sports.yahoo.com/news/pau-gasol- ... 22532.html" onclick="window.open(this.href);return false;The New York Knicks will be interested in Pau Gasol in free agency, according to a ****.
oining the Knicks would likely come with a massive pay cut since the most they can offer – without a sign-and-trade deal – is the taxpayer's midlevel exception, expected to be worth about $3.2 million.
Vozi Bargsa nazad u Italiju
Čitam baš da Woods ne želi sastanak sa Philom dok mu se ne obznani da li je i dalje trener ili ne. Nadam se da neće ostati trener jer se gubi
Što se tiče izbora igrača tu u potpunosti vjerujem da će Phil sklopiti ekipu onako najbolje što se može. Nadam se da će se osloboditi SC tj. mora se učiniti nešto po tom pitanju u vezi trojca Melo-Amare-Chandler (pojedoše sve pare
) i da će se napraviti kombinacija i za kakv pick.
Mislim da ovu ekipu treba totalno restaurirati. Napraviti novi tim oko Mela (ukoliko ostane a vjerujem da hoće).
Ova naredna sezona je i ona najgora jer nakon nje nema opterećenja SC a i dosta igrača (superstarova) postaju FA ukoliko sam dobro upratio.
Da li će se u narednoj sezoni odmah krenuti u napad ili će posluzžiti za razno razne experimente za mogu usjeh godinu poslije, ostaje nam da čekamo i vidimo
Što se tiče izbora igrača tu u potpunosti vjerujem da će Phil sklopiti ekipu onako najbolje što se može. Nadam se da će se osloboditi SC tj. mora se učiniti nešto po tom pitanju u vezi trojca Melo-Amare-Chandler (pojedoše sve pare
Mislim da ovu ekipu treba totalno restaurirati. Napraviti novi tim oko Mela (ukoliko ostane a vjerujem da hoće).
Ova naredna sezona je i ona najgora jer nakon nje nema opterećenja SC a i dosta igrača (superstarova) postaju FA ukoliko sam dobro upratio.
Da li će se u narednoj sezoni odmah krenuti u napad ili će posluzžiti za razno razne experimente za mogu usjeh godinu poslije, ostaje nam da čekamo i vidimo
Frank da hoćeš ubostiFrank Isola @FisolaNYDN Apr 16
With Lamar Odom set to join the Knicks, who wants to bet that Phil Jackson signs Andrew Bynum this summer & trades Tyson Chandler.
Kako bi to dobro ispalo, Chandler se gubi, gubi i samo žali.
Bynam bi bio super izbor, nije zaboravio igrati a ne bi dobio veliki ugovor s tim da bi se Chandler tradeao i oslobodio SC. To stoji na papiru.
Problem je taj što je pitanje u kakvom su stanju koljena Bynama, koliko može igrati,kolika je mogućnost povrede...
Vrlo lako se može desiti da ostaneš cijelu sezonu bez prvog centra (vjerujem da bi bio prvi centar ukoliko bi se trejdao Chandler) taj igrač je na razini Amarea ili čak i još više u crvenom što se tiče mogućnošću povrede.
Sezonu sa +25 minuta nema šanse da odigra
Problem je taj što je pitanje u kakvom su stanju koljena Bynama, koliko može igrati,kolika je mogućnost povrede...
Vrlo lako se može desiti da ostaneš cijelu sezonu bez prvog centra (vjerujem da bi bio prvi centar ukoliko bi se trejdao Chandler) taj igrač je na razini Amarea ili čak i još više u crvenom što se tiče mogućnošću povrede.
Sezonu sa +25 minuta nema šanse da odigra
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Woodson otpusten i zvanicno! 
navodno kerr najblizi ulozi novog trenera
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Mislim da ce Kerr biti veliki bust ako ga imenuju,po meni bi trebalo sacekati sta ce GSW uraditi sa Jacksonom(ukoliko su glasine istinite).Covjek je definitvno jedan od najboljih trenera vec sad,plus ima veze sa Knicksima,pa mozda cak i Hollins (komedija je da covjek ne radi negdje)
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Molim te reci da se salisBABADZO je napisao/la:,po meni bi trebalo sacekati sta ce GSW uraditi sa Jacksonom(ukoliko su glasine istinite).Covjek je definitvno jedan od najboljih trenera vec sad,plus ima veze sa Knicksima,
btw. za Knikse bi bilo najbolje rjesenje da se vrati JVG ili njegov buraz
Onda ce Melo defintivno otic, jer JVG forsira odbranu.Kobe Bryant je napisao/la:Molim te reci da se salisBABADZO je napisao/la:,po meni bi trebalo sacekati sta ce GSW uraditi sa Jacksonom(ukoliko su glasine istinite).Covjek je definitvno jedan od najboljih trenera vec sad,plus ima veze sa Knicksima,![]()
btw. za Knikse bi bilo najbolje rjesenje da se vrati JVG ili njegov buraz
Melo je ove sezone ponajbolji odbrambeni igrac Knicksa.Taj mit o Melo koji ne igra odbranu ne pije vodu vise.A ovom sto kaze da se salim,sta hoces reci da je Jackson los trener ? 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.