U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
- povratakotpisanih
- Kontakt:
Re: U-21, U-19, U-17
Evo večeras mladi Husić večeras na klupi Bayerna u polufinalu kupa.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

omladinci i ruka na srcu
Aferim momciluci.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Čini mi se da to malo po malo postaje praksa u mlađim kategorijama. Nadam se da će uskoro doći i to A selekcije.
DRUG NEBI TI PUNCA
Bila je praksa ranije, ali je zbog pojedinih izdajnika ukinuto. Ako neko nije u stanju stavit ruku na srce za vrijeme himne, onda ne vidim zasto igra za BiH.bagrcavi je napisao/la:Čini mi se da to malo po malo postaje praksa u mlađim kategorijama. Nadam se da će uskoro doći i to A selekcije.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
bagrcavi je napisao/la:jedan je![]()
![]()
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- legenda reala
- Kontakt:
Kakvih ba izdajnika, pa baš dolaskom Spahića za kapitena prestalo se sa stavljanjem ruke na srce kod ostalih igrača, ostali se zagrle a Emir stavi na srce, valjda da raja pomisli da on jedini voli BIH 
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Nemoj i ti k'o Virtual Boga ti. Bilo je vise puta da neko od Hrvata ili Srba ne stavi ruku na srce, ili da bude zajebancija oko toga. Zato je se krenulo sa ovom "taktikom". Da je do Spahe znao bi se neki red.legenda reala je napisao/la:Kakvih ba izdajnika, pa baš dolaskom Spahića za kapitena prestalo se sa stavljanjem ruke na srce kod ostalih igrača, ostali se zagrle a Emir stavi na srce, valjda da raja pomisli da on jedini voli BIH
- Goalgetter
- Kontakt:
Ja koliko se sjecam, kad je Ciro dosao na celo reprezentacije, on je prvi odlucio da igraci ne drze vise ruku na srcu, nego da svi stoje zagrljeni. Nisam siguran, ali cini mi se da je tako.
-
edinjo-bih
- Kontakt:
ako se nevaram (ako da, onda se izvinjavam) to je uveo ciro, tj da se vise nestavlja ruka na srce...Cartman je napisao/la:Bila je praksa ranije, ali je zbog pojedinih izdajnika ukinuto. Ako neko nije u stanju stavit ruku na srce za vrijeme himne, onda ne vidim zasto igra za BiH.bagrcavi je napisao/la:Čini mi se da to malo po malo postaje praksa u mlađim kategorijama. Nadam se da će uskoro doći i to A selekcije.
Upravo tako. Bila je to jedna lijepa tradicija.
asmir begovic treba biti novi C
Raif Husic ponovo silom prilika na klupi bayerna. Zar nije moguce da ga pozovu u prijateljskoj tekmi za u21 tim? Jest da ima 17g al brate za bayern branit nije mala stvar, moras biti jedan od najvecih talenata ionako je koliko znam kapiten njemacke u17 selekcije za koju je igrao, a ne moze nista lose nam se desiti ako ga isprobamo, imam osjecaj da je ogroman talenat i da bi vec sa 19-20g mogao biti nas drugi golman jer su neki veliki golmani vrlo rano poceli biti ogromni talenti eto imate i sad nekoliko slicnih a vjerujem da je i on takva vrsta golmana gdje vrlo mlad pocinje pokazivat kvalitet a ne nesto tipa van der saar i slicno koji su pod starije dane to pokazali.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
IMa neki Damir BEktic igra za NJEmacku U18 inace clan HErthe
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Po meni je bolje kad su zagrljeni. Timski duh , zajednistvo i fazoni.Goalgetter je napisao/la:Ja koliko se sjecam, kad je Ciro dosao na celo reprezentacije, on je prvi odlucio da igraci ne drze vise ruku na srcu, nego da svi stoje zagrljeni. Nisam siguran, ali cini mi se da je tako.
Patriotizam se podrazumjeva, pa igraju za BiH a ne za Zimbabve.
Marko Maletić igra u odličnoj formi,u ovom kolu je pogodio u 90 minuti i svom timu donio sva 3 boda,ovo mu je meni se čini 8 gol u ligi ove sezone,i sve mu više trener vjeruje i uvodi ga u igru,pratio sam ga i u mladoj repki,ima on ono nešto..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
stadion Grbavica
U-17 USA vs. Bosnia-Herzegovina: Highlights - April 6, 2014
[youtube][/youtube]
stadion Otoka
U-17 USA vs. Sarajevo Select: Highlights - April 4, 2014
[youtube][/youtube]
U-17 USA vs. Bosnia-Herzegovina: Highlights - April 6, 2014
[youtube][/youtube]
stadion Otoka
U-17 USA vs. Sarajevo Select: Highlights - April 4, 2014
[youtube][/youtube]
Google Prevodilac - https://translate.google.com/?hl=bs
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Ko je ovaj desni bek u ovoj reprezentaciji ? Gotovo svi golovi su pali preko njegove strane 
Trenutno korisnika/ca: Chevalier, Edincapitano, Muumii i 18 gostiju.