RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
MVB Hvala na izvještaju,i u subotu svi na tribine na derby protiv Želje.Nek ostave srce na terenu pa kako god završi utakmica,a nadam se pobjedi. 

MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
- el-fighter
- Kontakt:
Cestitke momcima na sjajnoj pobjedi danas. Na nekome su se morali vratiti svi oni neshvatljivi kiksevi, i vratili su se bas danas. Do 4. mjesta mozemo samo jos teoretski, ali nema veze. Kada vidim momke kako se bore, manje mi je vazno kakav je ishod.
Treba odigrati i protiv Zelje isto, ostaviti srce na terenu, pa nek bolji pobijedi.
FORZA VELEZ
Treba odigrati i protiv Zelje isto, ostaviti srce na terenu, pa nek bolji pobijedi.
FORZA VELEZ
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Ja u subotu sa sobom na tekmu dovodim jednog pitara, jednog manijaka i jednog Pakistancaemil02in je napisao/la:MVB Hvala na izvještaju,i u subotu svi na tribine na derby protiv Želje.Nek ostave srce na terenu pa kako god završi utakmica,a nadam se pobjedi.

"If you can't support us when we lose, don't support us when we win."
VFC & MUFC
VFC & MUFC
Svim navijačima,simpatizerima F.K Velež ,i članovima RA katoličke i pravoslavne vjeroispovjesti želim sretne uskrsne praznike. 

MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
hahahhaha čujem Zrinjski će dati pare Veležu da dobije Želju, a onda Željo daje pare da se dobije Zrinjski....hahahahah mi obadvije dobivamo,još puni para hahahahhah
Rođeni moji,samo tako i derite guzove i Želji i Zrinjskom,neka selameta traže na drugom mjestu......
Rođeni moji,samo tako i derite guzove i Želji i Zrinjskom,neka selameta traže na drugom mjestu......
- Titova-Juga
- Kontakt:
emil02in je napisao/la:Svim navijačima,simpatizerima F.K Velež ,i članovima RA katoličke i pravoslavne vjeroispovjesti želim sretne uskrsne praznike.
SRETAN USKRS !!!
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
- zivinaajkula
- Kontakt:
Zar Uskrs nije u ned? 

sloboda govora i pravda za sve!
Toni Kukoc!Majstor svoga vremena!
Toni Kukoc!Majstor svoga vremena!
Stvarno ne mislim da je Velez slab klub trenutno, ali uporedivati Zelju trenutno da je istog kvaliteta kao Velez je smijesno. Prvo tabela govori svoje, drugo vec ne znam koja godina u vrhu BH Premijer lige, sa svim mogucim rekordima koji postoje.Kadet91 je napisao/la:Nije Velez barsa, eto vi ste barsa ustvari real, pa vas je nemoguce dobiti.super je napisao/la:samo me interesuje jel stvarno mislite da je nemoguce da zeljo pobjedi veleza i koje ce price da kruze oko toga,pa stvarno teorije zavjere su vise postale smijesne,pa nije velez barsa da se ne moze pobjediti,da kojim slucajem pobjedi recimo slavija u vrapcicima niko ne bi posta postavio a zeljo da pobjedi a nadam se da hoce to ce biti haos od nasih iskompleksiranih komsinica sa koseva![]()
Igracki, Velez i Zeljo su podjednaki, moze dobiti i jedan i drugi tim. Vasa prednost je jedino sto ste iz glavnog grada.
Al eto, nek pobijedi bolji.
Forza Velez!
Sto se tice ovog gostovanja Zelje u Mostaru to je uvijek bilo tesko i kad je Velez bio najjlosiji, medutim znajuci nas mentalitet Zeljo ako pobjedi tu ce biti milion i jedna zavjera, ali ako Velez uzme to je posteno (iz razloga samo sto Velezu na treba a pobjedio), da se kojim slucajem vi borite za nesto, posebno za titulu, a da ste danas uzeli Viteza ovim rezultatom iste bi se price pricale da je nastimano, a ne da je Velez dobar...
-
- Kontakt:
Nisam mogao pisati ranije, uglavnom ponosan, preponosan, srce mi ko Hum danas. Hvala vam Rođeni, ovo smo dugo čekali. Kakav bola Željo, kakav zrinjski, šta oni nama predstavljaju? Ko su oni da mi njima izlazimo u susret? I oni bi jedva dočekali da nama pomognu, aha... Na pobjedu svaku utakmicu do kraja pa šta bude.
FORZA VELEŽ!
FORZA VELEŽ!
[youtube][/youtube]
VFC & MUFC
VFC & MUFC
[youtube][/youtube]
Nas izvjestaj...
FORZA VELEŽ
Nas izvjestaj...
FORZA VELEŽ
- Titova-Juga
- Kontakt:
ammarc je napisao/la:[youtube][/youtube]
Zbog ovog više nisam iza gola.
Mlada je to ekipa, svhvatit će kad-tad da je ljubav prema svom klubu i izrazito njemu najbitnija od svega.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
- Alen Škoro
- Kontakt:
Momci prije svega cestitam na pobjedi protiv Viteza. Vidi se da ova ekipa Veleža ima mnogo kvaliteta.
Sad imam jednu molbu za vas, da mi neko ko je bio na utakmici Velež-Travnik opise kakvo je bilo stanje na terenu, kako je Travnik igrao i sl. ?
Sad imam jednu molbu za vas, da mi neko ko je bio na utakmici Velež-Travnik opise kakvo je bilo stanje na terenu, kako je Travnik igrao i sl. ?

NON MOLLARE MAI
Ovaj izvjestaj pobija sve ove znalce koji su govorili da se moglo naslutiti kako smo dosli do pobjede. Vrlo lahko smo mogli primiti jos koji go, ali bgm i dati. Izgleda je utakmica bila bas dobra i napadacka sa obje strane. Sve u svemu, forza Velez !nonda_83 je napisao/la:[youtube][/youtube]
Nas izvjestaj...
FORZA VELEŽ
VFC & MUFC
VFC & MUFC
Samo da cestitam Rodjenima,dobar posao su danas napravili i svaka im cast.Ovo je taj pravi Velez o kojem svi pricamo.Ali ovo je ipak bio Vitez(cast tom klubu ali mislim da je to ipak slaba mjerna jedinica da se izmjeri jacina nekog kluba)Zeljo je malo bolja mjera pa ce mo vidjeti gdje smo
Ocekujem da tribine u Vrapcicima budu dobro popunjene.
P.S.Da kazem da i ja osudjujem ovo nacionalisticko skandiranje nasih navijaca(ne znam sto nam to treba
).Mada je to puno puta manje u odnosu kakvo dolazi od komsija sa zapada, ipak ovome nije mjesto uz nas klub,i ovo se mora iskorijeniti.Ja kao odani Velezovac ne zelim da nasi navijaci i bilo kojem kontekstu spominju rivalski tim nego samo dlanovi i pjesma svome timu svih 90 minuta,nabrijati atmosferu do jaja i mislim da ce svi uzivati u tome.Ovakvo skandiranje nije za stadiona niti je prikladno da ide sa nase strane jer je nas klub multinacionalni po utemeljenju i njeguje multieticnost pa se mora malo voditi racuna o ovim stvarima.Ovakvo skandiranje ne stvara dobru sliku o nama.Samo pjesma svome klubu svih 90 minuta,zalibo me rinaka za ikoga drugo,niko nije vrijedan da ga ja spominjem u bilo kojem kontekstu.
FORZA VELEZ

P.S.Da kazem da i ja osudjujem ovo nacionalisticko skandiranje nasih navijaca(ne znam sto nam to treba

FORZA VELEZ
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
Ne mogu se otetiti utisku da se na ovom klipu vide samo djeca. Kolko ja pratim BH fudbal, RA je uvijek bila jedna od jacih skupina u drzavi i po brojnosti i po navijanju. Ne bih zelio nikog uvrijediti al ovu sezonu me je RA stvarno razocaralaTitova-Juga je napisao/la:ammarc je napisao/la:[youtube][/youtube]
Mlada je to ekipa, svhvatit će kad-tad da je ljubav prema svom klubu i izrazito njemu najbitnija od svega.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
esprit24 je napisao/la:Ne mogu se otetiti utisku da se na ovom klipu vide samo djeca. Kolko ja pratim BH fudbal, RA je uvijek bila jedna od jacih skupina u drzavi i po brojnosti i po navijanju. Ne bih zelio nikog uvrijediti al ovu sezonu me je RA stvarno razocaralaTitova-Juga je napisao/la:ammarc je napisao/la:[youtube][/youtube]
ova djeca samo odrzavaju "vatru" da se ne "ugasi",vidit ces pravi RA kad se plamen opet zapali

Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
Ova djeca treba da shvate da je glavna fora i fazon u zivotu biti posebani furati svoju furku. Biti player. Furka ksenofobije i zivotinjskih instikata nije seksi . Niti cete dobre koke vodati, niti dobre poslove imati a niti raju dobru.
Raja furajte fazon bratstva i jedinstva (u modernom prevodu antiksenofobije) to je nasa furka uvijek bila ..Mostar je takav uvijek bio izmijesan.
**** biti mlad i neiskusan nije problem izljecivo je ali poslusajte malo ove starije. Forum je mozda jedino mjesto gdje mozete sresti ljude jace edukacije, zivotnih iskustava i bogami koji su prosli svijeta.
rodjak , pastrmka, MV, MBV .. ima vas jos sve fina raja
@pastrkma
Ne znam sta se desava brato i gjde nesta al mnogo nam nedostajes . Nea ni 20% dozivljaja bez tebe ovdje.
@rezultati
Evo smo na neki nacin u poziciji da uticemo tko ce uzeti ligu ove godine. DVA NK
Zrinjski , Zeljo ??
Birati izmedju karcinoma i side
Mrtva trka al nekako bi radije da titula dodje u grad Mostar. Bez obzira kako Zrinjevic slavili. Simpatinco su mi usli u ovo prvenstvo bez halabuke puno i kurcenja . Volim tu osobinu. Al nase je da idemo na obadvije pobjede. NK Pokondirena Tikva je prvi na redu.
Al nisam bas siguran da smo jos tako dobri da pobijedimo te ekipe u jednoj ili ili utakmici. Bilo kako bilo nadam se da borba bude muska postena i bez ciganluka. Nego praznik fudbala.
Raja furajte fazon bratstva i jedinstva (u modernom prevodu antiksenofobije) to je nasa furka uvijek bila ..Mostar je takav uvijek bio izmijesan.
**** biti mlad i neiskusan nije problem izljecivo je ali poslusajte malo ove starije. Forum je mozda jedino mjesto gdje mozete sresti ljude jace edukacije, zivotnih iskustava i bogami koji su prosli svijeta.
rodjak , pastrmka, MV, MBV .. ima vas jos sve fina raja
@pastrkma
Ne znam sta se desava brato i gjde nesta al mnogo nam nedostajes . Nea ni 20% dozivljaja bez tebe ovdje.
@rezultati
Evo smo na neki nacin u poziciji da uticemo tko ce uzeti ligu ove godine. DVA NK

Mrtva trka al nekako bi radije da titula dodje u grad Mostar. Bez obzira kako Zrinjevic slavili. Simpatinco su mi usli u ovo prvenstvo bez halabuke puno i kurcenja . Volim tu osobinu. Al nase je da idemo na obadvije pobjede. NK Pokondirena Tikva je prvi na redu.
Al nisam bas siguran da smo jos tako dobri da pobijedimo te ekipe u jednoj ili ili utakmici. Bilo kako bilo nadam se da borba bude muska postena i bez ciganluka. Nego praznik fudbala.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Hmm ovaj video necu ni gledati jer kao prvo ne znam sta ce nam docek igracima. Oni su malo bljesnuli i to je to . Jos puno znoja treba da se natopi da bi mene uvijerili da mogu nesto napraviti.
Shvatam sve ovo i da nam fali malo srece i da smo zeljni uspijeha ali ljudi moji ja sam rekao. Na utakmici protiv Zelje treba da se poveca brojnost i inace da se napuni stadion i tako nagrade igraci za trenutne dobre igre i rezultate.
To je jedini nacin i pravii nacin a doceke ostaviti za nek druga jos bolja vremena i osvajanja titlula.
I brate ne postavljajte svasta po ovome forumu.
Fali nam ona stara stranica http://www.rodjeni.com" onclick="window.open(this.href);return false;. Nedostaje mi mijesto gdje se lijepo raja okupljala i pratila utakmice.
Shvatam sve ovo i da nam fali malo srece i da smo zeljni uspijeha ali ljudi moji ja sam rekao. Na utakmici protiv Zelje treba da se poveca brojnost i inace da se napuni stadion i tako nagrade igraci za trenutne dobre igre i rezultate.
To je jedini nacin i pravii nacin a doceke ostaviti za nek druga jos bolja vremena i osvajanja titlula.
Fali nam ona stara stranica http://www.rodjeni.com" onclick="window.open(this.href);return false;. Nedostaje mi mijesto gdje se lijepo raja okupljala i pratila utakmice.
Adma brate svakako treba jos da nas ubjede da je iskreno i da ce bit nesto sljedece sezone ali isto tako ovo je pravi nacin da to i urade, to jest dobri rezultati i pobjede... zadnji put kad smo zaredali 4 pobjede je bilo u povratnickoj sezoni iz federalne a to je dobro davno bilo, vise sam bio zaboravio kakav je osjecaj bit u seriji pobjeda, plaho mi se svidja!Adma je napisao/la:Hmm ovaj video necu ni gledati jer kao prvo ne znam sta ce nam docek igracima. Oni su malo bljesnuli i to je to . Jos puno znoja treba da se natopi da bi mene uvijerili da mogu nesto napraviti.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.