Panini Online Sticker Album
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,doci
- Donnie Darko
- Kontakt:
Re: Panini Online Sticker Album
Imal ko da hoce G. Dos Santosa? Jos mi je on samo osto 

Fan ti je gratis.crni89 je napisao/la:de mi reci, ja sam vecinu duplih mijenjo za nase ,pa tak oda nisma uvijek mogo dobiti fan slicicu...il neke dr koje sam odmah prikupljo,da bi tim sastavioOtelo je napisao/la:Pa fan dobijes prilikom swapa.crni89 je napisao/la:to si ti popunio sve one fan il kako vec,ja sam max punio svaki dan pa opet nema toliko....kako si ti uspio
Ako zamjenis Iranca sa Amera. Ti dobijes americku fan zonu a drugi iransku.
Moras je dobiti, naravno ne dobijes uvijek nego samo kad prvi put zamjenis tu drzavu.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Duple : Banega, Iniesta, Sakho, Katsouranis, Opare, Goodson, Kompany 

Team ID: 34168DebaBa je napisao/la:Duple : Banega, Iniesta, Sakho, Katsouranis, Opare, Goodson, Kompany
Pass: 123456
Udji ima nas dosta aktivnih pa da vidimo

R.I.P Grande campione - Michele Scarponi
Tim Cahill,Barzagli,Medunjanin,Lee Chung yong,Fatau Dauda(Ghana) ?Donnie Darko je napisao/la:Imal ko da hoce G. Dos Santosa? Jos mi je on samo osto
- Fantasista
- Kontakt:
Može Medunjanin za Lorisa?adnan24 je napisao/la:Tim Cahill,Barzagli,Medunjanin,Lee Chung yong,Fatau Dauda(Ghana) ?Donnie Darko je napisao/la:Imal ko da hoce G. Dos Santosa? Jos mi je on samo osto
Fantasista je napisao/la: Može Medunjanin za Lorisa?

-
- Kontakt:
tražim:
david luiz
luiz gustavo
oscar
nudim:
kagawa
carrick
švica grb
lichtsteiner
seferović
shaqiri
sergio romero
bičakčić
meireles
mertens
lukaku
kerzhakov
david luiz
luiz gustavo
oscar
nudim:
kagawa
carrick
švica grb
lichtsteiner
seferović
shaqiri
sergio romero
bičakčić
meireles
mertens
lukaku
kerzhakov
- Fantasista
- Kontakt:
Evo ja sam već napravio!adnan24 je napisao/la:Fantasista je napisao/la: Može Medunjanin za Lorisa?Evo pravim zahtjev...
imam samarasa,mascherana i shirokova.Treba mi neki brazilac,japanac i mexikanac za njih?
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
Bilo ko za Valladaresa (golman Hondurasa)
hoces perlatuSchwarz je napisao/la:imam samarasa,mascherana i shirokova.Treba mi neki brazilac,japanac i mexikanac za njih?
-
- Kontakt:
Grbovi : Honduras,
Igraci : Obi,Jaime Ayovi,Egidio Arevelo Rios,Daniel Opare i Sullay Muntari
Ako neko ima vrsajevica,spahica,ibisevica ili hrvate rado cu se mjenjat
Igraci : Obi,Jaime Ayovi,Egidio Arevelo Rios,Daniel Opare i Sullay Muntari
Ako neko ima vrsajevica,spahica,ibisevica ili hrvate rado cu se mjenjat

Yasuhit Endo (Japan) ako oces za MascheranaSchwarz je napisao/la:imam samarasa,mascherana i shirokova.Treba mi neki brazilac,japanac i mexikanac za njih?
Hector Herrera (MEX), Artulo Vidal (CHI), Carlos Sanchez (COL), Phil Jagielka (ENG), Christian Noboa 2x (ECU), Patrice Evra (FRA), Roger Espinoza (HON), Andy Najar (HON), Hugo Campagnaro 2x (ARG), Jerome Boateng (GER), USA Logo
Eto ponudite sta imate pa da trampimo

Jedan grad, jedna ljubav!
-
- Kontakt:
dam ti bicakcica za evruGifron je napisao/la:Hector Herrera (MEX), Artulo Vidal (CHI), Carlos Sanchez (COL), Phil Jagielka (ENG), Christian Noboa 2x (ECU), Patrice Evra (FRA), Roger Espinoza (HON), Andy Najar (HON), Hugo Campagnaro 2x (ARG), Jerome Boateng (GER), USA Logo
Moze, evo pravim request.Janowicz1x2 je napisao/la:dam ti bicakcica za evruGifron je napisao/la:Hector Herrera (MEX), Artulo Vidal (CHI), Carlos Sanchez (COL), Phil Jagielka (ENG), Christian Noboa 2x (ECU), Patrice Evra (FRA), Roger Espinoza (HON), Andy Najar (HON), Hugo Campagnaro 2x (ARG), Jerome Boateng (GER), USA Logo
Jedan grad, jedna ljubav!
daj peraltu evo udji ovdjeibish1995 je napisao/la:hoces perlatuSchwarz je napisao/la:imam samarasa,mascherana i shirokova.Treba mi neki brazilac,japanac i mexikanac za njih?
id 34168
pass Svi u napad jedan je Panini
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
Gifron je napisao/la:Hector Herrera (MEX), Artulo Vidal (CHI), Carlos Sanchez (COL), Phil Jagielka (ENG), Christian Noboa 2x (ECU), Patrice Evra (FRA), Roger Espinoza (HON), Andy Najar (HON), Hugo Campagnaro 2x (ARG), Jerome Boateng (GER), USA Logo
Songa za Boatenga
-
- Kontakt:
aj brate udji u grupuGifron je napisao/la:Moze, evo pravim request.Janowicz1x2 je napisao/la:dam ti bicakcica za evruGifron je napisao/la:Hector Herrera (MEX), Artulo Vidal (CHI), Carlos Sanchez (COL), Phil Jagielka (ENG), Christian Noboa 2x (ECU), Patrice Evra (FRA), Roger Espinoza (HON), Andy Najar (HON), Hugo Campagnaro 2x (ARG), Jerome Boateng (GER), USA Logo
34168 id
a sifra 123456
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.