FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

farinelli123
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la farinelli123 » 19 apr 2014, 12:51

Ocekujem mnogo laksi prolaz protiv Reala nego sto se misli. Ljudi koji mi zadnjih 10+ godina govore kako ove godine Real osvaja mi sad pricaju kako sad postoje dva igraca, Ronaldo i Bejl, i da Bajern nikako nece moci da se nosi sa njima.
A ja bas mislim drugacije, sto vise takvih to bolje po nas.

Nadam se da ce Ronaldo biti u sastavu u sredu, bice bolje po Bajern. Jedini igrac koji bi mogao da bude opasan je Isko, ako bude igrao, ostali su bezopasni.
Mirno cu da gledam to polufinale, bas.

Kad bi Real igrao preslikano mancesterovski onda bi bilo napeto kao u prknu, ali nekako ne mogu da zamislim taj scenario.

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 19 apr 2014, 12:57

farinelli: Odkud kod tebe sada toliki optimizam? :D Jel to širenje pozitivne energije i dobre psihologije ili si zaista toliki optimista? Inače si odmjereniji, pa i skeptičniji....
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

geoxx
Kontakt:

Post Postao/la geoxx » 19 apr 2014, 13:01

Aha znaci najbolji igrac Reala je potpuno bezopasan dok je Isco kao jedan od losijih igrača ove sezone najopasniji. :clap: Nece Isco biti u prvom sastavu , mozete odahnuti. :D

farinelli123
Kontakt:

Post Postao/la farinelli123 » 19 apr 2014, 13:06

effe_sa je napisao/la:farinelli: Odkud kod tebe sada toliki optimizam? :D Jel to širenje pozitivne energije i dobre psihologije ili si zaista toliki optimista? Inače si odmjereniji, pa i skeptičniji....
Negde postoji spisak razoga mog optimizma. Plasio sam se Mancestera, bas zato sto su ih svi potcenili, pisalo se sve i svasta, te neke dvocifrene pobede na agregatu, te resavanje svega jos u prvoj utakmici itd..i na kraju smo mi prosli, ali mora se priznati da je moglo svasta biti, bili smo dosta dosta bolji, ali smo imali i srece u nekim trenucima. I taj strah se obistinio, nekako sam bio napet ceo mec, u dosta desavanja sam uspevao da nadjem neku simboliku, pa prilikom vodjstva do 2:1 ulazi Cicarito, decijeg lica, pa se setim Solskjera i svasta jos.

A sad, sad sam nekako opusten, uopste nema nego ushicenja prevelikog, imam utisak da ce to biti mnogo lakse, i svi ocekuju bombasticnu utakmicu, dok je Celsi - Atletiko u senci, a bas mislim da ce tamo da puca, a da ce ovo da budu dve ne toliko spektakularne utakmice.
A, i rekao sam vam da sam drugu, fenu Atletika jos pre 6 meseci obecao da cu s njim da gledam potencijalno finale Bajerna i Atletika, tako da to mora da se dogodi :)

Znam da nista nisam odgovorio ovim postom, alajcad.

farinelli123
Kontakt:

Post Postao/la farinelli123 » 19 apr 2014, 13:09

geoxx je napisao/la:Aha znaci najbolji igrac Reala je potpuno bezopasan dok je Isco kao jedan od losijih igrača ove sezone najopasniji. :clap: Nece Isco biti u prvom sastavu , mozete odahnuti. :D
Ja se licno ne secam kad je Ronaldo bio opasan po Bajern, jes' dao onomad dva gola, ali njegova partija u tom dvomecu je bila prilicno mizerna. Ocekujem slican rasplet dogadjaja. Naravno, dva gola mogu da izostanu. :)

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 19 apr 2014, 13:17

farinelli123 je napisao/la:
geoxx je napisao/la:Aha znaci najbolji igrac Reala je potpuno bezopasan dok je Isco kao jedan od losijih igrača ove sezone najopasniji. :clap: Nece Isco biti u prvom sastavu , mozete odahnuti. :D
Ja se licno ne secam kad je Ronaldo bio opasan po Bajern, jes' dao onomad dva gola, ali njegova partija u tom dvomecu je bila prilicno mizerna. Ocekujem slican rasplet dogadjaja. Naravno, dva gola mogu da izostanu. :)
Eh zbog toga Ronaldo i jeste veliki igrac. Zamisli jos da je briljirao .. Kazete Lahm ga strpao u džep a frajer se šalta sa pozicije na poziciju kako bi pronasao rupu. Njega je jednostavno nemoguce zaustaviti, ako ga nece sa krila, zabice ti ga sa centralnog napadaca, sa SS-a, iz kornera, iz slobodnjaka. Dakle njega ne cuva samo Lahm nego komplet defanzivna linija jer je opasan iz svih mogucih pozicija, pa nema djaba freeroll ulogu na terenu i maksimalnu slobodu.

farinelli123
Kontakt:

Post Postao/la farinelli123 » 19 apr 2014, 13:44

Moguce, ali on tad nije ni mogao da briljira. Bio je neprimetan. Dao je gol iz malcice sumnjivog penala, a drugi gol ako se dobro secam je dao u Minhenu u prvom mecu, nakon nekog karambola koji je nastao.

Mislim, dakle nemam pojma, sve je moguce, reklo bi se da ce Bejl i Ronaldo unakaziti Bajern kontrama kao niko,da ce praviti darmar, mada ja ocekujem nesto drugacije.

davud87
Kontakt:

Post Postao/la davud87 » 19 apr 2014, 13:46

Eki freeroll :rol:

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 19 apr 2014, 13:46

Kakva je situacija oko Nojera :? Pepun reče jučer da se nada da će biti spreman za R.M. nekao mi nije djelovao siguran u tome da će igrati. Nadam se da će od sutra vratiti punom treningu.

Mia San Manuel

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 19 apr 2014, 13:50

Rajaz je napisao/la: Eh zbog toga Ronaldo i jeste veliki igrac. Zamisli jos da je briljirao .. Kazete Lahm ga strpao u džep a frajer se šalta sa pozicije na poziciju kako bi pronasao rupu. Njega je jednostavno nemoguce zaustaviti, ako ga nece sa krila, zabice ti ga sa centralnog napadaca, sa SS-a, iz kornera, iz slobodnjaka. Dakle njega ne cuva samo Lahm nego komplet defanzivna linija jer je opasan iz svih mogucih pozicija, pa nema djaba freeroll ulogu na terenu i maksimalnu slobodu.
Da pojednostavimo, drugim riječima je bježao od Lahma...... :D
Lahm je njega uštopao više puta, činjenica je da Ronaldo teško izlazi na kraj s Lahmom. E naravno da on promjeni pozicije i pokaže svoju opasnost, to niko ne osporava.
Znači Lahm i Ronaldo su imali duele i kada su repke igrale, a i tada u duelu Reala i Bayerna.A Ronaldo je bio opasan u drugom susretu, u prvom skoro da nije.
Pa i sramota bi bila da jedan tako veliki igrač, koji igra u ekipi s tolikom individualnom kvalitetom bude skroz bezopasan. :D :D
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 19 apr 2014, 13:52

farinelli123 je napisao/la:Moguce, ali on tad nije ni mogao da briljira. Bio je neprimetan. Dao je gol iz malcice sumnjivog penala, a drugi gol ako se dobro secam je dao u Minhenu u prvom mecu, nakon nekog karambola koji je nastao.

Mislim, dakle nemam pojma, sve je moguce, reklo bi se da ce Bejl i Ronaldo unakaziti Bajern kontrama kao niko,da ce praviti darmar, mada ja ocekujem nesto drugacije.
Pa to je Ronaldo, ne mora blistati da bi ti zabio 2 gola. A ovo za kontre nema sanse, pa ako neko zna na koji nacin Madrid funkcionise i igra to je Guardiola + ima stroj od ekipe. Onakva Barca ih je dobila 2 puta u ligi kada su im suzili prostor a da to Pep sa ovakvim Bayernom ne uradi. Sto opet ne znaci da cete proci, u ovoj fazi takmicenja je sve moguce.

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 19 apr 2014, 13:55

Onakva Barca+djubre malenco to uvijek zaboraviš,vidio si kako to giba bez sudijske pomoći.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 19 apr 2014, 13:55

slika

:njanjanja: :njanjanja:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

farinelli123
Kontakt:

Post Postao/la farinelli123 » 19 apr 2014, 13:56

Cak mi napamet pada scena kako Ronaldo biva izmenjen u nekom 70. minutu, onako vidno ubijen u pojam neprestanim jurcanjem za loptom, onako izlazi i sutira flasicu u reklame.

Momci, ne shvatite ovo kao neki oblik provokacije.

JoseMourinho
Kontakt:

Re: Odg: FC Bayern München

Post Postao/la JoseMourinho » 19 apr 2014, 14:06

Sto se tiče duela Lahma i CRa

- lahm jeste medju najboljim bekovima, to stoji al bar ove godine sto sam ja gledo nekoliko ga samo puta na beku nije bio onaj svoj stari, Jel to jer igra cesto veznog ili sta neznam mozda cak i grijesim, al sam bar ja to primijetio
- onda drugo ispade da CR bježi od svakog desnog beka na svijetu, jer jbg njegova igra nije isključivo na krilu ;)
- i treće po meni najvažnije, ako ce real igrat na te kontre kao sto se ocekuje, ja očekujem da ce tu biti dosta duela CRa i Balea sa Danteom/boatengom/javijem jer jbg ako bude real složio koju brzu kontru ko u finalu kupa onda ce bek koji bude na toj strani biti već u napadu i teško ce stići nazad ;)

orionFCB
Kontakt:

Post Postao/la orionFCB » 19 apr 2014, 14:32

Današnja postava: Raeder - Dante, Ribéry, Martínez, Robben, Pizarro, Boateng, Götze, Lahm, Schweinsteiger, Hojbjerg

Klupa: Husić - Mandžukić, Weiser, Müller, Schmitz, Schöpf

Idemo zdrmat fenjeraše i lagano se fokusirati na polufinale lige prvaka.

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 19 apr 2014, 14:37

Jak sastav nema govora.
Izgleda mi cemo bit ti koji ce poslat Branschweig u cvajtu.
Treba bit' oprezan, danas je domacinu zadnja sansa da izbori eventualni opstanak.
Samo da ne bude povreda.

GazijaKalesija
Kontakt:

Post Postao/la GazijaKalesija » 19 apr 2014, 14:41

Jel se meni čini ili ćemo igrati sa 3 pozadi, kao protiv Salzburga?
U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 19 apr 2014, 14:54

Idemo samo bez povreda

Možete i izgubiti :mrgreen:

Klare

Post Postao/la Klare » 19 apr 2014, 15:16

geronimo je napisao/la:Da ih nije strah velikog Madrida
:lolno:
geronimo je napisao/la:ne žele da se blamiraju.
Realovci izgleda. :?
U startu su prihvatili poraz i ne žele u nikakve bitke ulaziti, jer znaju da će na terenu dobiti :plac: ,
pa valja barem gujicu na forumu poštediti. :)
geronimo je napisao/la:varljiv, nemarljiv, neredovan, neozbiljan, prevrtljiv
Hih epiteta,
nemarljiv ovdje možda jesam, ali 'vamo nisam, tu sam koliko mogu,
a gdje si ti. :stop:
geronimo je napisao/la:šeći nude novčane opklade (nj. nema)
Radio nešto na autu, kakve novčane opklade, ne dolazi u obzir. :mrgreen:
geronimo je napisao/la:ostali (stariji drugovi) samo nalete i mirno posmatraju.
Takvi su mi najgori. :x
Dovoljno vidjeti onog Hantragu i odmah znaš kakav čovjek ne treba da bude. :geek:
geronimo je napisao/la:Cijenim (u jednu ruku) što je ovako
:nene:
Ja se zgrožavam, dajte vatre kakve :P ,
ja bih, ali većinu njihovih sam na filmovima pošamar'o :mrgreen: , pa mi nije zanimljivo više.
Saurman je napisao/la:Ne znam koliko se možemo osloniti na Badstubera jer nakon teške ozlijede postoji uvijek mogućnost da je obnovi.Jedan WC stoper je potreban ovom timu.
Slažem se, to je pod mus, mora se pojačavati, jer koliko je teško braniti titulu uno, još je duplo teže titulu duo.
Sve i da Badstuber bude na zadovoljavajućem nivou opet jedan fali,
stoper extra klase se mora dovesti! :!:
Mislim logično je, ove silne pare što zaradismo nije grehota malo potrošiti, grehota je ako se obratno desi.

Ovaj sastav danas nepotrebno izveo,
meni krivo jer sam očekivao da će Braunšvajg HSV-a u Cvajtu poslati, a ne bi mi krivo bilo ni kada bi to i Bobicu uradili, štaviše.

ps1:Real nema ni 10%šanse
ps2:Joj kad uđem u formu i razbacam se ovim silnim smajama. :zviz: (zviždi i trlja ruke)

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []