ammarc je napisao/la:[youtube][/youtube]
Zbog ovog više nisam iza gola.
Mlada je to ekipa, svhvatit će kad-tad da je ljubav prema svom klubu i izrazito njemu najbitnija od svega.
ammarc je napisao/la:[youtube][/youtube]
Ovaj izvjestaj pobija sve ove znalce koji su govorili da se moglo naslutiti kako smo dosli do pobjede. Vrlo lahko smo mogli primiti jos koji go, ali bgm i dati. Izgleda je utakmica bila bas dobra i napadacka sa obje strane. Sve u svemu, forza Velez !nonda_83 je napisao/la:[youtube][/youtube]
Nas izvjestaj...
FORZA VELEŽ
Ne mogu se otetiti utisku da se na ovom klipu vide samo djeca. Kolko ja pratim BH fudbal, RA je uvijek bila jedna od jacih skupina u drzavi i po brojnosti i po navijanju. Ne bih zelio nikog uvrijediti al ovu sezonu me je RA stvarno razocaralaTitova-Juga je napisao/la:ammarc je napisao/la:[youtube][/youtube]
Mlada je to ekipa, svhvatit će kad-tad da je ljubav prema svom klubu i izrazito njemu najbitnija od svega.
esprit24 je napisao/la:Ne mogu se otetiti utisku da se na ovom klipu vide samo djeca. Kolko ja pratim BH fudbal, RA je uvijek bila jedna od jacih skupina u drzavi i po brojnosti i po navijanju. Ne bih zelio nikog uvrijediti al ovu sezonu me je RA stvarno razocaralaTitova-Juga je napisao/la:ammarc je napisao/la:[youtube][/youtube]
Adma brate svakako treba jos da nas ubjede da je iskreno i da ce bit nesto sljedece sezone ali isto tako ovo je pravi nacin da to i urade, to jest dobri rezultati i pobjede... zadnji put kad smo zaredali 4 pobjede je bilo u povratnickoj sezoni iz federalne a to je dobro davno bilo, vise sam bio zaboravio kakav je osjecaj bit u seriji pobjeda, plaho mi se svidja!Adma je napisao/la:Hmm ovaj video necu ni gledati jer kao prvo ne znam sta ce nam docek igracima. Oni su malo bljesnuli i to je to . Jos puno znoja treba da se natopi da bi mene uvijerili da mogu nesto napraviti.
Shvatam sve ovo i da nam fali malo srece i da smo zeljni uspijeha ali ljudi moji ja sam rekao. Na utakmici protiv Zelje treba da se poveca brojnost i inace da se napuni stadion i tako nagrade igraci za trenutne dobre igre i rezultate.
To je jedini nacin i pravii nacin a doceke ostaviti za nek druga jos bolja vremena i osvajanja titlula.
I brate ne postavljajte svasta po ovome forumu.
Fali nam ona stara stranica http://www.rodjeni.com" onclick="window.open(this.href);return false;. Nedostaje mi mijesto gdje se lijepo raja okupljala i pratila utakmice.
Pravi navijači Veleža to nikada neće poželiti.To što ti imas simpatije prema komšinicama to je tvoj lični problem a ne realno stanje u gradu/medju navijačima i šta sve ne.Živio ti meni...kimbo je napisao/la:Ova djeca treba da shvate da je glavna fora i fazon u zivotu biti posebani furati svoju furku. Biti player. Furka ksenofobije i zivotinjskih instikata nije seksi . Niti cete dobre koke vodati, niti dobre poslove imati a niti raju dobru.
Raja furajte fazon bratstva i jedinstva (u modernom prevodu antiksenofobije) to je nasa furka uvijek bila ..Mostar je takav uvijek bio izmijesan.
**** biti mlad i neiskusan nije problem izljecivo je ali poslusajte malo ove starije. Forum je mozda jedino mjesto gdje mozete sresti ljude jace edukacije, zivotnih iskustava i bogami koji su prosli svijeta.
rodjak , pastrmka, MV, MBV .. ima vas jos sve fina raja
@pastrkma
Ne znam sta se desava brato i gjde nesta al mnogo nam nedostajes . Nea ni 20% dozivljaja bez tebe ovdje.
@rezultati
Evo smo na neki nacin u poziciji da uticemo tko ce uzeti ligu ove godine. DVA NKZrinjski , Zeljo ??
Birati izmedju karcinoma i side
![]()
Mrtva trka al nekako bi radije da titula dodje u grad Mostar. Bez obzira kako Zrinjevic slavili. Simpatinco su mi usli u ovo prvenstvo bez halabuke puno i kurcenja . Volim tu osobinu. Al nase je da idemo na obadvije pobjede. NK Pokondirena Tikva je prvi na redu.
Al nisam bas siguran da smo jos tako dobri da pobijedimo te ekipe u jednoj ili ili utakmici. Bilo kako bilo nadam se da borba bude muska postena i bez ciganluka. Nego praznik fudbala.
Bravo Admire majstore nek si pitarima zadao jos neki kompleksaS_Roma je napisao/la:Ipak, mrlju na briljantnu pobjedu „Rođenih“ bacio je sarajevski sudija Admir Šehović. U 80. minuti dodjelio je žuti karton golmanu Veleža Oštrakoviću, zbog navodnog „zadržavanja igre“, iako se ne možemo oteti dojmu da nikakvog simuliranja nije bilo. Ipak sudijska procijena je mjerodavnija i ništa čudno u žutom kartonu nebi bilo, da nije u tom trenutku Velež, 10 minuta prije kraja meča, vodio sa visokih 5:1 i imao igrača više na terenu, dominirao i stvarao šanse za šesti pogodak, te je teško naći sudijsku logiku da je golman „Rođenih“ zadržavao igru. Današnji karton Oštrakoviću ujedno mu je i treći, te neće moći braniti u derbiju sa Željezničarom.
Štrumfovska posla![]()
![]()
Nije da ti nesto pridajem paznju al cesto si dosadan, tebe je Zeljo dobro izmaltretirao u zivotu. Bas si isfrustriran, mora da si iz ovih generacija sto se ne sjecaju osvojenog trofeja. Nebih da ljudima gadim temu al bas si naporan. Kupili isto kao sto se sve kupuje i vi ste kupili sudiju protiv Zrinjskog na Kosevu. Sta ces, ima se moze se.aS_Roma je napisao/la:Ipak, mrlju na briljantnu pobjedu „Rođenih“ bacio je sarajevski sudija Admir Šehović. U 80. minuti dodjelio je žuti karton golmanu Veleža Oštrakoviću, zbog navodnog „zadržavanja igre“, iako se ne možemo oteti dojmu da nikakvog simuliranja nije bilo. Ipak sudijska procijena je mjerodavnija i ništa čudno u žutom kartonu nebi bilo, da nije u tom trenutku Velež, 10 minuta prije kraja meča, vodio sa visokih 5:1 i imao igrača više na terenu, dominirao i stvarao šanse za šesti pogodak, te je teško naći sudijsku logiku da je golman „Rođenih“ zadržavao igru. Današnji karton Oštrakoviću ujedno mu je i treći, te neće moći braniti u derbiju sa Željezničarom.
Štrumfovska posla![]()
![]()
Klasican primjer pitara.aS_Roma je napisao/la:Ipak, mrlju na briljantnu pobjedu „Rođenih“ bacio je sarajevski sudija Admir Šehović. U 80. minuti dodjelio je žuti karton golmanu Veleža Oštrakoviću, zbog navodnog „zadržavanja igre“, iako se ne možemo oteti dojmu da nikakvog simuliranja nije bilo. Ipak sudijska procijena je mjerodavnija i ništa čudno u žutom kartonu nebi bilo, da nije u tom trenutku Velež, 10 minuta prije kraja meča, vodio sa visokih 5:1 i imao igrača više na terenu, dominirao i stvarao šanse za šesti pogodak, te je teško naći sudijsku logiku da je golman „Rođenih“ zadržavao igru. Današnji karton Oštrakoviću ujedno mu je i treći, te neće moći braniti u derbiju sa Željezničarom.
Štrumfovska posla![]()
![]()
Jesmol to opet prodali, a da i ne znamo?amypitar je napisao/la:Ma igrao im golman ili ne, Zeljo ce ih mlatnuti.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.