Safet Sušić - Pape

isakovich
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la isakovich » 08 feb 2010, 20:55

kakav baljic on nije udario loptu ima puno godina ,,neka se fati mikrofona i neka pjeva cajke,, to mu bolje ide od fuzbala moje misljenje
VOLIM BAYERN

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 08 feb 2010, 20:57

isakovich je napisao/la:kakav baljic on nije udario loptu ima puno godina ,,neka se fati mikrofona i neka pjeva cajke,, to mu bolje ide od fuzbala moje misljenje
Pa ko kaze da ce on udarati loptu :shock: :roll:
Biti u Realu koji ga kupio za onda 25 miliona $ da mu cajka ide bolje od fudbala.Onda bi Saban bio :mrgreen:
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 08 feb 2010, 20:59, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

biskitt
Kontakt:

Post Postao/la biskitt » 08 feb 2010, 20:58

isakovich je napisao/la:kakav baljic on nije udario loptu ima puno godina ,,neka se fati mikrofona i neka pjeva cajke,, to mu bolje ide od fuzbala moje misljenje
:shock: :?
nek si ti svrljno nesto pa makar i to.

PIRKE33
Kontakt:

Post Postao/la PIRKE33 » 08 feb 2010, 21:00

Baljic ih moze samo navuc na kafanu........ne kontam ovaj potez Susica.........Baljic je bio neozbiljan kao igrac, daj boze da ce u ovoj ulozi biti drugaciji..........

ZEno.T.
Kontakt:

Post Postao/la ZEno.T. » 08 feb 2010, 21:09

Ja luđaka,cuj na kafanu ih navuci,hahahaha,salim se.Pa obucavo se Baljic malo i za trenera,bar je veliko ime,uz Susica ce valjda predstavljati neki autoritet i uzore igracima !
12.9.2009.

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 08 feb 2010, 21:12

Ako atomsfera medju igracima pocne padati...uci ce Balja sa mikrofonom u svlacionicu i dici ih sviju na noge 8-)
Pametan potez Sušića.

Ma idemo na Evropsko 2012...100%
100% sportski i krajnje opušten potpis

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 08 feb 2010, 21:19

e kad bi se tako dizala atmosfera i ja bi mu mogao pomocnik bit komotno.

PIRKE33
Kontakt:

Post Postao/la PIRKE33 » 08 feb 2010, 21:20

ma ne znam, ali meni taj Baljic uopste ne zraci pozitivnom energijom.......volio bih da grijesim, al jednostavno tako mi lik izgleda.......

deni_m1312
Kontakt:

Post Postao/la deni_m1312 » 08 feb 2010, 21:31

izuzetno mi se svidjelo kak susic na ovoj pressici komentarise to kako su pojedini igraci reagovali negativno zato sto moraju ici na daleko gostovanje:otprilike:"ja sam selektor i to ja odlucujem i kad sam ja bio igrac niko me nije pitao igra li mi se negdje"...i opcenito mi se svidja kod njega sto je vrlo realan i nikog ne dize u zvijezde,pjanic je odigrao lose utakmicu i on to kaze bez imalo oklijevanja!
a svaka cast mu sto je doveo baljica za pomocnika....jedno od nasih najvecih igrackih imena,ima te trenerske licence i ovo je ono uvodjenje nasih igrackih velicina oko reprezentacije...

tax
Kontakt:

Post Postao/la tax » 08 feb 2010, 21:34

hocete legende dobijete mozda dva najbolja igraca sto je bih imal i sad nevalja nije se rodio ko bi svijetu ugodio
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 08 feb 2010, 21:35

tax je napisao/la:hocete legende dobijete mozda dva najbolja igraca sto je bih imal i sad nevalja nije se rodio ko bi svijetu ugodio
:lol: :mrgreen: Vala bas.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 08 feb 2010, 22:02

ljudi moji nemam ja nista protiv susica ni protiv baljica ovaj prvi je mozda bio najbolji igrac nase zemlje ikad al ko nama garantuje da ce susic biti dobar selektor? i malo mi je iskreno bio cudan ovaj izbor sve se pricalo glas naroda za selektora svi smo izglasali Barbareza koji je imao oko 70% glasova i opet susic selektor. niko sretniji od mene ne bi bio kad bi susic nas odveo na EP al cisto sumnjam. Igracke legende su jedno a trenerske nesto sasvim drugo.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 08 feb 2010, 22:07

A_d_0 je napisao/la:ljudi moji nemam ja nista protiv susica ni protiv baljica ovaj prvi je mozda bio najbolji igrac nase zemlje ikad al ko nama garantuje da ce susic biti dobar selektor? i malo mi je iskreno bio cudan ovaj izbor sve se pricalo glas naroda za selektora svi smo izglasali Barbareza koji je imao oko 70% glasova i opet susic selektor. niko sretniji od mene ne bi bio kad bi susic nas odveo na EP al cisto sumnjam. Igracke legende su jedno a trenerske nesto sasvim drugo.
Pa i Barbarez je igracka legenda a trenerska nije ni poceo :roll:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Denizmare

Post Postao/la Denizmare » 08 feb 2010, 22:12

A_d_0 je napisao/la:ljudi moji nemam ja nista protiv susica ni protiv baljica ovaj prvi je mozda bio najbolji igrac nase zemlje ikad al ko nama garantuje da ce susic biti dobar selektor? i malo mi je iskreno bio cudan ovaj izbor sve se pricalo glas naroda za selektora svi smo izglasali Barbareza koji je imao oko 70% glasova i opet susic selektor. niko sretniji od mene ne bi bio kad bi susic nas odveo na EP al cisto sumnjam. Igracke legende su jedno a trenerske nesto sasvim drugo.
A gdje je to narod glasao za selektora,ja nisam vidio glasacke kutije nigdje?
Na tvoju zalost Anceloti nije mogao biti selektor,pa se moramo zadovoljiti Papetom,a garanciju za nesto mozes dobiti u Alpini kad budes cipele kupovao,a za odlazak na EP niko ti ne moze garantovati unaprijed.A upravo to mi se svidja kod Papeta,nista ne garantuje,a nikoga se ne boji. Po meni prvi ozbiljan selektor,bar po ovim uvodnim potezima.

demir44
Kontakt:

Post Postao/la demir44 » 08 feb 2010, 22:15

harishp je napisao/la:
Pa i Barbarez je igracka legenda a trenerska nije ni poceo :roll:
Safet Susic nas je sve zaduzio za sve ono sto je dao kao igrac,i zasluzio je ovu priliku!A sto se Barbareza tice,i ja sam bio za njeg al sada se vidi da je Pape bio pravi izbor,a bit ce prilike da Barbarez bude selektor,polako,tek je izasao iz kopacka ;)
Rotor Volgograd...

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 08 feb 2010, 22:25

Denizmare je napisao/la:
A gdje je to narod glasao za selektora,ja nisam vidio glasacke kutije nigdje?
Na tvoju zalost Anceloti nije mogao biti selektor,pa se moramo zadovoljiti Papetom,a garanciju za nesto mozes dobiti u Alpini kad budes cipele kupovao,a za odlazak na EP niko ti ne moze garantovati unaprijed.A upravo to mi se svidja kod Papeta,nista ne garantuje,a nikoga se ne boji. Po meni prvi ozbiljan selektor,bar po ovim uvodnim potezima.
ja sam rekao svoje misljenje a tebi ako se svadja nadji sebi nekog pa se izlijeci. nemam nista protiv susica al bilo je boljih rjesenja i od njeg i od barbareza al sta je tu je. nisam ja ko neki kaze primjer: selektor je ciro necu navijat za reprezentaciju. susic ima dobre uvodne poteze i vidjet cemo dokle ce dogurat.

Edo_Majka
Kontakt:

Post Postao/la Edo_Majka » 08 feb 2010, 22:27

Danas bio gost na Francuskom radiju RMC i Luis Fernandez pricao direktno sa njim, Luis sav sretan sto se cuju, pit ga kako si Papeee a on mrtav hladan dobro sam dobro sam, onda ga ovaj pita nesto oko reprezentacije i on odgovara da bi volio da sa Francuzima ili Rumunima igramo na startu i to u gostima, ali i dalje Pape mrtav hladan bez emocija, e sad dolazi ono najbolje, ovaj Fernandeez je lud za PSG-om i hoce da cuje misljenje Susica o losoj situaciji u Parizu a ovaj govori (netrebam vam naspominjat da je i dalje mrtav hladan) da da cuo sam rezultat, pa sta kazes na to, pa tuzan sam :D i onda ovaj poce da ga ispituje dali bi trebalo da se u klub vrate legende on kaze "ma ima ih previse" pa kako previse kad su samo dvojica, a Pape ce na to "Luise, nisam dugo bio tamo" i ono hoce da ga se otarasi a ovaj i dalje navalio sta bi trebalo mjenjati a Pape na to "znas sta, daleko sam ja od Pariza, imam puno obaveza" :D a Luis onda, dobro Pape onda vodi brigu o BiH, dovidjenja. A ovaj ni rijeci poklopi slusalicu :D
Tracy McGrady!!!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 08 feb 2010, 22:31

Edo_Majka je napisao/la:Danas bio gost na Francuskom radiju RMC i Luis Fernandez pricao direktno sa njim, Luis sav sretan sto se cuju, pit ga kako si Papeee a on mrtav hladan dobro sam dobro sam, onda ga ovaj pita nesto oko reprezentacije i on odgovara da bi volio da sa Francuzima ili Rumunima igramo na startu i to u gostima, ali i dalje Pape mrtav hladan bez emocija, e sad dolazi ono najbolje, ovaj Fernandeez je lud za PSG-om i hoce da cuje misljenje Susica o losoj situaciji u Parizu a ovaj govori (netrebam vam naspominjat da je i dalje mrtav hladan) da da cuo sam rezultat, pa sta kazes na to, pa tuzan sam :D i onda ovaj poce da ga ispituje dali bi trebalo da se u klub vrate legende on kaze "ma ima ih previse" pa kako previse kad su samo dvojica, a Pape ce na to "Luise, nisam dugo bio tamo" i ono hoce da ga se otarasi a ovaj i dalje navalio sta bi trebalo mjenjati a Pape na to "znas sta, daleko sam ja od Pariza, imam puno obaveza" :D a Luis onda, dobro Pape onda vodi brigu o BiH, dovidjenja. A ovaj ni rijeci poklopi slusalicu :D
:lol: :lol: Reko je Susic jos negdje da mu nije nesto vise drag PSG. Bilo je tu izgleda svasta nakon sto je se oprostio. A dobar je Susic, uvjek mrtav hladan. On i Ciro ko nebo i zemlja.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 08 feb 2010, 22:32

Posao deminera,rudara i selektora BIH repke jedno od najtezih i najopasnijih zanimanja :mrgreen:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Edo_Majka
Kontakt:

Post Postao/la Edo_Majka » 08 feb 2010, 22:45

Cartman je napisao/la: On i Ciro ko nebo i zemlja.
Nemas pojma kolko si upravu, bio je i Ciro 3x dosad na tom radiju sa Luisom, i Ciro ko Ciro, prije baraza nesto prica "ja bi volio Francusku u barazu tada bi ostali 100% kod kuce" i "oderat cemo Portugal" etc... i one njegove standardne budalastinje ;) a ovaj covjek mrtav hladan, i jos nesto zanimljivo, kaze Luis (nakon sto je Pape izabran za najboljeg igraca Pariza svih vremena) "ja sam bio bolji dribler od njega a uvjek je on bio taj koji je ostao poznat po drblinzima, jel tako Papeee" a Pape ce na to "OUI BONZUR" :D a ovaj se i usuti
Tracy McGrady!!!

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: sagitarius i 6 gostiju.