Mlade selekcije BiH - Kosarka
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Re: Mladi reprezentativci/potencijalni reprezentativci BiH
Bojan Lulić u porazu Maribora 98 - 67 od Grosuplja odigrao zadnjih 4 minute i upisao 5 poena i jedan skok, sa indexom 6, inace clan nase juniorske reprezentacije.
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
Ethel je napisao/la:Bojan Lulić u porazu Maribora 98 - 67 od Grosuplja odigrao zadnjih 4 minute i upisao 5 poena i jedan skok, sa indexom 6, inace clan nase juniorske reprezentacije.
Lulic je 95 godiste i nije vise junior, barem kod nas.
Proslogodisnji clan, kako godChstal je napisao/la:Ethel je napisao/la:Bojan Lulić u porazu Maribora 98 - 67 od Grosuplja odigrao zadnjih 4 minute i upisao 5 poena i jedan skok, sa indexom 6, inace clan nase juniorske reprezentacije.
Lulic je 95 godiste i nije vise junior, barem kod nas.

Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
" onclick="window.open(this.href);return false;neno#4 je napisao/la:Tu je Nedim...
ima li ista novo sa treninga...?
Dobra partija veceras. Atic odlican, Gacic, Aleksa standardno. Sandro ima jednostavno vic u igri, sve iste pokrete kao Zoki Planinic. Memic bio dobar, kao i Predic. Nedim nije igrao puno, zbog puta i tek je jedan trening sa timom. Da imamo jednog centra u timu, drugi krug bi bila vec gotova prica. Ovako cemo izvana sarati pa sta bude. Za ljeto se ne treba brinuti, jer ako Bog da ako budu svi zdravi, bice to jedan odlican tim, po talentu nas najveci poslijeratni.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
treba probati dovesti Dinu pod našu zastavu,otići u Španiju,popricati sa momkom pa ako hoce, zajedno sa njim krenuti u rješavanje procedure..edinjo-bih je napisao/la:jel stigao mali djedovic i sta je sa stipanovicem?
PS: i da, mozemo li mi dovesti malog radoncica (barcelona) pod BiH zastavu?
hvala

Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
Sta je sa Irmanom Polutak sto nije medu pozvanima za ovo nezvanicno SP 
Edit:nasao sam sto je drug LloriS@ napisao da ga klub nije pustio

Edit:nasao sam sto je drug LloriS@ napisao da ga klub nije pustio
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Prvo Luka Jovanovic ce biti igracina i po, ko god kaze drugacije laze. To sto ima specifican izbaacaj to je druga stvar , ali ako je i malo na mater povukao koja je odlicna kosarkasica a vidim da jeste nema tu dileme. To sto se ovaj naotvario na kosti decku ej drugi par opanaka strasno .
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
Jest i jucer je bio naprosto fantastican.. iako je igrao najmanje od svih (cijele 2,5min) uspio je izazvati salve podsmiheha na tribinama jucer u Vogosci malobrojne publike.. Pa momak je blago receno izgubljen u vremenu i prostoru.. i drago mi je da je Baja uvidio koliko je los pa mu je dao samo toliko da ugra.. cak i onaj play sto je igrao u majici plavoj, dakako preko je bio dres je nesto pokazao i igrao je vise.. a i on je tuzan igrac .. I dok pratim kosarku i bilo sta sto ima veze sa drzavnim dresom uvijek cu se boriti protiv nepotizma i lopovluka.. a poziv ovom malom i 3 . playu granici sa regularnosti... Kasnije cu vam postaviti sliku s kim igra .. pa ce te se u nesto uvjeriti.. I nista licno protiv momka kojeg nisam ni znao dok se nije pojavio u Vog na treningu..
Drago mi je sto je Curevac pokazao da je za neke TV u boji... I na kraju onaj centar iz Royala sto je pozvan je obicno drvo.. bolji je onaj momak sto nije pozvan u repku..... Tekma je onako bila fina.. Predic dosta dobar..mozda i najbolji.. Centri su nam balvani samo takvi.. i oni ce nas kostati ozbiljnijeg rezultata.. ostali dijelovi su fino ukomponovani...
I tekma nije bila u 4 nego 20 do 5... ne znam samo ko je nafurao raju.. neki koji su dosli da gledaju vratili su se kucama jer su mislili da iste nece ni biti..
Drago mi je sto je Curevac pokazao da je za neke TV u boji... I na kraju onaj centar iz Royala sto je pozvan je obicno drvo.. bolji je onaj momak sto nije pozvan u repku..... Tekma je onako bila fina.. Predic dosta dobar..mozda i najbolji.. Centri su nam balvani samo takvi.. i oni ce nas kostati ozbiljnijeg rezultata.. ostali dijelovi su fino ukomponovani...
I tekma nije bila u 4 nego 20 do 5... ne znam samo ko je nafurao raju.. neki koji su dosli da gledaju vratili su se kucama jer su mislili da iste nece ni biti..
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Opet ovaj pise o Luki Jovanovicu? Pa kako te nije sramota? Ne mogu da vjerujem da neko za dijete koje je najbolji strijelac 6.aprilskog turnira i lige mladih BiH, kaze da izaziva podsmjeh na tribinama i da je nikakav igrac. Mogli su roditelji da potplate trenera Bajica da bi ga ovaj zvao u repku, ali zasto bi kad dijete iza sebe ima rezultate.MrMuscle je napisao/la:Jest i jucer je bio naprosto fantastican.. iako je igrao najmanje od svih (cijele 2,5min) uspio je izazvati salve podsmiheha na tribinama jucer u Vogosci malobrojne publike.. Pa momak je blago receno izgubljen u vremenu i prostoru.. i drago mi je da je Baja uvidio koliko je los pa mu je dao samo toliko da ugra.. cak i onaj play sto je igrao u majici plavoj, dakako preko je bio dres je nesto pokazao i igrao je vise.. a i on je tuzan igrac .. I dok pratim kosarku i bilo sta sto ima veze sa drzavnim dresom uvijek cu se boriti protiv nepotizma i lopovluka.. a poziv ovom malom i 3 . playu granici sa regularnosti... Kasnije cu vam postaviti sliku s kim igra .. pa ce te se u nesto uvjeriti.. I nista licno protiv momka kojeg nisam ni znao dok se nije pojavio u Vog na treningu..
Vjerujem da si neki iskompleksirani bolesnik koji ocigledno ima nesto protiv djeteta, da li ti je oteo mjesto u reprezentaciji, ili imas sina kojeg niko ne zove da igra pa si ljubomoran. U svakom slucaju normalan nisi, dok ovako pises. Vjerujem da ti Luka mnogo smeta u reprezentaciji, zao mi te je.
Idi i lijeci se...

-
- Kontakt:
a sto bi ga to bilo sramota? sto momak nebranis tako napr i avdiju ili dzeku, spahu, zahirovica, susica,... i njima se cini jos puno veca nepravda, jer nema dana kad ih neko na ovom nazovimo ga forumom nevrijedja. ili je ok kad bosnjo vrijeda bosnju, jer tu se nemora binuti da ga nebi slucajno neko prozvao da je nacionalista, a kad se spomene neko drugi iz drugog konstitutivnog bh naroda, onda se odmah reaguje rijecima sram te, lijeci se itd. sunjic je naprimjer jos dosta losija izdanja od avdije imao u onih par utakmica u dresu repke, ali njega "bosnjo" nespominje (ovo nepisem iz namjere da se pocne vrijedjati sunjic, nego sa se prestane sa vrijedanjem bilo kojeg naseg reprezentativca).
ja prvi nedijelim njegovo misljenje i mislim da je mali jovanovic talenat i da je sa pravom pozvan, ali ako trpimo tzv. "druga misljenja" (tj stvarno teske uvrede, a ne samo pisanja da neko neposjeduje dovoljan talenat) o napr covjeku koji nas je kao prvi selektor odveo na SP, sto se onda o nekom drugom nesmije napisati da je (po misljenju tog forumasa) nedovoljo talentovan za repku?
PS:
a sad pisite malo vise o ostalim igracima.
hvala
PPS: mene licno interesuje napr kako so ostali, nespomenuti igraci odigrali utakmicu.
ja prvi nedijelim njegovo misljenje i mislim da je mali jovanovic talenat i da je sa pravom pozvan, ali ako trpimo tzv. "druga misljenja" (tj stvarno teske uvrede, a ne samo pisanja da neko neposjeduje dovoljan talenat) o napr covjeku koji nas je kao prvi selektor odveo na SP, sto se onda o nekom drugom nesmije napisati da je (po misljenju tog forumasa) nedovoljo talentovan za repku?
PS:
a sad pisite malo vise o ostalim igracima.
hvala
PPS: mene licno interesuje napr kako so ostali, nespomenuti igraci odigrali utakmicu.
Prvo, nije istina da se neko zgrozavao na postupke i poteze malog Jovanovica, znaci u sali je bilo manje od 50 ljudi i to sve mahom iz kosarke. Druga stvar, oni koji su htjeli da gledaju utakmicu su dosli i gledali, nije bilo vracanja. Treca stvar, bice ovo nasa najbolja juniorska ekipa, sa Polutkom i Lazicem, ako Bog da kad svi budu zdravi cemo biti tvrd orah svima i prijatno iznenadjenje.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Danas necu braniti nijednog mladog igraca, ionako su Luku vratili za Bijeljinu pa nije otisao za Njemacku. Vjerujem da je nekima srce na mjestu?
Hocu samo da pozelim ovoj mladoj reprezentaciji puno srece u Njemackoj i ako je ikako moguce da se probiju u drugi krug pa odigraju protiv USA. Velika je to stvar za nas narod i drzavu, a mogu zamisliti koliko ce to znaciti nasoj djeci koja ce igrati protiv njih!
Sretno i samo hrabro
Hocu samo da pozelim ovoj mladoj reprezentaciji puno srece u Njemackoj i ako je ikako moguce da se probiju u drugi krug pa odigraju protiv USA. Velika je to stvar za nas narod i drzavu, a mogu zamisliti koliko ce to znaciti nasoj djeci koja ce igrati protiv njih!
Sretno i samo hrabro

Ako bude kakav link za pracenje utakmice postavite, hvala! Sretno nasim momcima iako u okrnjenom sastavu. Vazno je samo da se bore za repku do posljednjeg daha.. A za evropsko..ne smijem ni pomisliti ako budemo u punom sastavu...mislim da mozemo i medalju uzeti..Sretno momcima i strucnom stabu danas i iducih dana

Sto se tice protivnika iz nase grupe,Spanija je ocekivano najbolja koju predvodi Marc Garcia koji igra za Barcelonu B,a kad ima svoj dan moze ubaciti i 40 poena(bice zanimljiv duel njega i Atica kao i Carlosa Martineza i Djedovica...Na centru su prejaki Yankuba Sima(naturalizovani igrac,atletska zvijer) ,Marc Bauza i David Martinez
Italiju predvode odlicni Andrea L Torre i Frederico Mussini
Kina iako pise da su to 97 i 98 godiste slobodno dodajte jos najmanje dvije godine..
Sto se tice grupe sa kojom se ukrstavamo..
Amerika prvi favorit..
Francuska je dosla sa igracina 96 godiste,tako da ovi iz 97 godista sto su se plasirali na U17nece igrati i vidim da su poprilicno slabi.U pripremnoj prije nekoliko dana izgubili su od Njemacke gotovo 30 razlike..
Mislim da ce Ukrajina u toj grupi biti druga iza Amerike..Ukrajinu predvodi jedan od najvecih evropsih talenata Svyatoslav Mykhaliuk " onclick="window.open(this.href);return false;
Italiju predvode odlicni Andrea L Torre i Frederico Mussini
Kina iako pise da su to 97 i 98 godiste slobodno dodajte jos najmanje dvije godine..
Sto se tice grupe sa kojom se ukrstavamo..
Amerika prvi favorit..
Francuska je dosla sa igracina 96 godiste,tako da ovi iz 97 godista sto su se plasirali na U17nece igrati i vidim da su poprilicno slabi.U pripremnoj prije nekoliko dana izgubili su od Njemacke gotovo 30 razlike..
Mislim da ce Ukrajina u toj grupi biti druga iza Amerike..Ukrajinu predvodi jedan od najvecih evropsih talenata Svyatoslav Mykhaliuk " onclick="window.open(this.href);return false;
Kad igraju, satnica?
16:30floyd je napisao/la:Kad igraju, satnica?
ima li iko link..?
POKUSAJ OVDJE NACI, SIGURNO POCINJE U 17.00 SATI
http://live.fibaeurope.com/www/Game.asp ... 295&lng=de" onclick="window.open(this.href);return false;
http://live.fibaeurope.com/www/Game.asp ... 295&lng=de" onclick="window.open(this.href);return false;
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.