Tačno me sad ne bi iznenadilo da ovi naši po ko zna koji put ispadnu cigani i poginu na terenu ne bi li došli do usranog boda, jer mi zabiti teško da možemo. Klasična "nek' komšiji crkne krava", samo što se nehljebari koji nikad u životu osim PES-a loptu šunutli nisu zapitali ko nam je jedini (uz Radnički donekle i Čapljinu za pare) izašao u susret i korektno nas ispoštovao u ovoj šabaniji. Većina bi nas rado ukopala i izbacila iz lige, ali Tuzlaci nisu - to im svima treba biti na umu. Samo ja mislim da je ovo sve zamazivanje očiju i neko podizanje nesvjesnog naboja kako bi što više ljudi došlo na utakmicu.
Inače, dotični Fuad Mujić je prije samo nekoliko dana otjerao igrača koji je tu ponikao, ali koji nikad nije dobio pravu priliku zbog raznoraznih plaćenika. Njegovo nasilno pokazivanje nekog karaktera koji je izgubljen onog dana kada je kročio na Gradski stadion, te arogantno ponašanje prema momku koji je ponikao tu jeste slika i prilika vodstva ovog kluba. Njegove riječi su nakon što je momak ohrabrio svoje saigrače iz druge postave koji su poraženi od 1. postave i nakon čega im je ODUZETO PO 50KM I KOJI SU IMALI KONDICIONI TRENING su - "izdržite momci još 1 krug" i onda gospodin zvani princip tog igrača otjeruej sa treninga sa riječima da razduži opremu jer ko je on da nešto govori. Eh, crni karakterli ljudi čuj ko je on, pa ko je pola grada što vam ekipu sastavlja pa nikad ne progovorite riječi? Žalosno, ali doći će đavo po svoje - ničija nije do zore sjala.
@staragarda
Neće biti organizovanog navijanja.