Mlade selekcije BiH - Kosarka
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Re: Mladi reprezentativci/potencijalni reprezentativci BiH
http://live.fibaeurope.com/www/Game.asp ... 300&lng=de" onclick="window.open(this.href);return false;
Sretno momci!
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
http://live.fibaeurope.com/www/Game.asp ... 00&lng=eng" onclick="window.open(this.href);return false;
Mozda vam na engleskom bolje pase
Mozda vam na engleskom bolje pase

Koje ovaj Garcia covjek nam za 9 minuta 15 poena utrpao
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- legenda reala
- Kontakt:
a frajer ne maši, već nam je 17 utrpao, samo jedan promašaj ima
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Lik nas sam pobjedjuje.
De bar neka ga "malo" povrijede da, nista ozbiljno. Da ne bude neka velika razlika.

„O vjernici, ako se budete Allaha bojali, On će vam sposobnost darovati pa ćete istinu od neistine moći rastaviti i preko ružnih postupaka vaših će preći i oprostiti vam. - A Allahova dobrota je neizmjerna“. (El-Enfal, 29)
ma daj molim te, ljudi nam za 13 min 40 poena ubacili, ako ne znas kos ubacit makar znas odbranu igrati...
utakmica gotova prije sto je pocela.. 

Gacic, Hadzic, ATIC nista... Od njih se puno vise ocekivalo. Mada, ionako se racunalo na poraz od Spanije, treba maksimalno zapet u narednim susretima.
A, i ova budala poludila, ne znam sta mu je. Sam dao koliko je nasa cijela ekipa.
A, i ova budala poludila, ne znam sta mu je. Sam dao koliko je nasa cijela ekipa.

"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Realno je da su bolji oko 15 - ak razlike. Nemamo nikoga u reketu, da je Imran unutra, ne bi bilo ovako sigurno. A plus Lazic na sve to..Momci su se na pocetku prepali malo, ali ce sutra to da izgleda itekako bolje.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Ukupno 5 asistencija, el moguce ovo? Svako svoju kosarku igra, bar tako izgleda.
Piric izgleda nije ni ulazio. Ako nista, najvisi je tamo, ne moras ga koristit u napadu kad je vec takvo drvo. Moze bar stajat i zagradit koju loptu.
Slazem se..nije Piric nista manje drvo od ostalih centara..cini mi se da je najvece drvo u ovoj reprezentaciji trener, ali sacekajmo i uvjerimo se.Momcima samo pozeliti srece i dobre igre.floyd je napisao/la:Piric izgleda nije ni ulazio. Ako nista, najvisi je tamo, ne moras ga koristit u napadu kad je vec takvo drvo. Moze bar stajat i zagradit koju loptu.
Piric nazalost nema snage da zagradi nikoga u ovom uzrastu..
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
http://www.hkkvitez.ba/component/conten ... atske.html" onclick="window.open(this.href);return false; Toliko o tome da ce odmarati ove godine ili da ce igrati za nas..Svaka cast Sparsu izvest ce na put jos jednog igraca al druge reprezentacije...Bolje da se dijete dovelo koje ce igrati za BiH i pruzilo mu sve uslove,a ne ove izdajnike..
Nemoj tako, ovdje nas ubjedjuju da Sparsi rade samo za dobrobit bh. kosarke

Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
znaci klub samo treba dovoditi samo one
sto zele za bih igrati
pa nije to drzavni klub,ljudi ulazu privatni novac 

Naravno da treba..Pogledaj samo u Hrvatskoj nema nijednog naseg igraca u njihovim klubovima..U Srbiji je to i nemoguce,samo domaci igraci mogu igrati..lumani je napisao/la:znaci klub samo treba dovoditi samo onesto zele za bih igrati
![]()
Ovako Sparsi mu sve placaju,a on ce igrati za drugu drzavu,pa zato sam napisao da je bolje da su doveli dijete koje ce igrati za nas..
Ne, klub treba dovesti 6 Kanadjana i 6 Amerikanaca..
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Lotus je napisao/la:Naravno da treba..Pogledaj samo u Hrvatskoj nema nijednog naseg igraca u njihovim klubovima..U Srbiji je to i nemoguce,samo domaci igraci mogu igrati..lumani je napisao/la:znaci klub samo treba dovoditi samo onesto zele za bih igrati
![]()
Ovako Sparsi mu sve placaju,a on ce igrati za drugu drzavu,pa zato sam napisao da je bolje da su doveli dijete koje ce igrati za nas..
a jeli gdje su igrali dino maca,Halilovic,Nurkic itd,itd...ovdje se prica kao da u bih ima toliko talenata,nema nazalost..sparsi od svakog veceg transfera ,imaju neke % u kasu,a vi pricajte...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.