Martinez nemože štopera igrati opet potvrđeno
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers
- Bayern@heart
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Hojbjerg ubi goluba
- schweinsteiger
- Kontakt:
Evo i ja samfarinelli123 je napisao/la:
A sad, sad sam nekako opusten
S obzirom na trenutnu formu svih redom,a i na takticka vjezbe pred najvazniju utakmicu sezone,mogu se lagano odmah pomiriti s tim da ispadamo,kako bi razocarenje kasnije bilo manje
#miasanmia
- Bayern@heart
- Kontakt:
Nadma se da je ovo danas čuvanje snage za Madrid
. Ako nije sa ovakom igrom teško ćemo do dobrog retzultata protiv madriđana 
- Omerbavarac
- Kontakt:
Tragikomicno.
Samo se nadam da je ova predstava izrezirana sa namjerom a ne sa nemogucnosti da se savlada suparnicki golman.
Stvarno ne znam gdje se izgubila ona dinamicnost, tecnost i sigurnost u igri?
Uspavali su me a to se nije desilo ima i nekoliko godina.
Samo se nadam da je ova predstava izrezirana sa namjerom a ne sa nemogucnosti da se savlada suparnicki golman.
Stvarno ne znam gdje se izgubila ona dinamicnost, tecnost i sigurnost u igri?
Uspavali su me a to se nije desilo ima i nekoliko godina.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Kakva us*ana igra, pa ovo nema nigdje. Igramo kao neki prosječni klub. Tako mi se se*e od ove Guardioline zamisli. Svaka čast i na trofeju lige, i finalu kupa, polufinalu LP, ali meni je muka gledat' ovakvu igru. Ovo je tako dosadno, da mi se i ne gleda. Pa samo mi misao kroz glavu prođe i sjetim se prošle sezone. Dr*ao sam na njihovu igru, šta su radili protivnicima, pa to je brutalno bilo.
A vidi danas, mučimo se sa Braunschweigom, mučili smo se sa 30% timova sa kojima nismo trebali ove sezone. Nije to bilo pola snage, nego nedostatak ideja i nedostatak motivacije za igrače.
Cijenim sve što je Guardiola uradio ove sezone, ali ako će ovako biti i sljedeće, ja ne znam gdje je poenta.
Ovo je najdosadniji fudbal na planeti koji trenutno postoji. Čak i Moyes zna atraktivniju akciju uraditi nekada.
Zamislite ovaj tim pod vodstvom Juppa, pa mislim da bi osigurali titulu u 22. kolu uz gol razliku 127:9.
Odbrana šuplja, bezidejno. Samo živce gubim
A vidi danas, mučimo se sa Braunschweigom, mučili smo se sa 30% timova sa kojima nismo trebali ove sezone. Nije to bilo pola snage, nego nedostatak ideja i nedostatak motivacije za igrače.
Cijenim sve što je Guardiola uradio ove sezone, ali ako će ovako biti i sljedeće, ja ne znam gdje je poenta.
Ovo je najdosadniji fudbal na planeti koji trenutno postoji. Čak i Moyes zna atraktivniju akciju uraditi nekada.
Zamislite ovaj tim pod vodstvom Juppa, pa mislim da bi osigurali titulu u 22. kolu uz gol razliku 127:9.
Odbrana šuplja, bezidejno. Samo živce gubim
zna li se hoce li neuer biti spreman iduce sedmice protiv reala?
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
Dajte mu otkaz , nek' se vrati kuci 
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
- farinelli123
- Kontakt:
- schweinsteiger
- Kontakt:
Znao samfarinelli123 je napisao/la:Trenutni komentari na forumu su veoma ohrabrujuci i veoma me raduju.
#miasanmia
Jako je važno izdominirati braunšvajg, dajte koji vam je đavo... Ovdje je jedino bitno ostati zdrav i čitav.
Hejteri Guardiole su i onako posebna vrsta oboljenja...
Hejteri Guardiole su i onako posebna vrsta oboljenja...
Kako izgleda zajednički ručak igrača Bayerna?
Neuer i Mandžo sjede na suprotnim krajevima stola i traži Mandžo so od Neuera! Neuer da Lahmu, Lahm Danteu, Dante vrati Lahmu, onda Lahm do Neuera, pa onda Neuer do Alabe, Alaba do Boatenga, Boa do Kroosa, Kroos do Dantea, pa onda Dante do Robbena, Robben vrati Kroosu, Kroos Bastiu a ovaj Riberyu, Ribery do Müllera, Müller Kroosu, ovaj Neueru i onda Neuer gurne preko stola do Riberya, i na kraju ovaj nekako do Mandže... I onda Mandžo ne zna je li pošao da jede ili je završio sa jelom...
Tako nekako i igra Bayerna izgleda... Kad zabiju gol ne možeš se ni radovati kako treba kad su te prije tog gola pošteno iznervirali...
To je to!
Neuer i Mandžo sjede na suprotnim krajevima stola i traži Mandžo so od Neuera! Neuer da Lahmu, Lahm Danteu, Dante vrati Lahmu, onda Lahm do Neuera, pa onda Neuer do Alabe, Alaba do Boatenga, Boa do Kroosa, Kroos do Dantea, pa onda Dante do Robbena, Robben vrati Kroosu, Kroos Bastiu a ovaj Riberyu, Ribery do Müllera, Müller Kroosu, ovaj Neueru i onda Neuer gurne preko stola do Riberya, i na kraju ovaj nekako do Mandže... I onda Mandžo ne zna je li pošao da jede ili je završio sa jelom...
Tako nekako i igra Bayerna izgleda... Kad zabiju gol ne možeš se ni radovati kako treba kad su te prije tog gola pošteno iznervirali...
To je to!
- farinelli123
- Kontakt:
Zamislite da sad vodimo 5:0, to bi sevali hvalospevi na svakom kutu foruma, bilo bi tu i poruka tipa " Dajte Real da se igramooooooo" i svasta jos, a ovako svi razocarani, deprimirani, i dobro je sto je tako.
U sredu ocekujem ne toliko rezultatski ubedljivu koliko sigurno ostvarenu pobedu.
Ovaj post iznad moze da znaci dve stvari:
1 - dogodice se
2 - dozivecemo najveci poraz u ls u istoriji kluba
Eto, sportski pozdrav svima, pozdrav do narednog ukljucenja za jedno 6 dana.
(zao mi je sto necu moci da procitam Antonov potencijalno maestralni post pred utakmicu)
U sredu ocekujem ne toliko rezultatski ubedljivu koliko sigurno ostvarenu pobedu.
Ovaj post iznad moze da znaci dve stvari:
1 - dogodice se
2 - dozivecemo najveci poraz u ls u istoriji kluba
Eto, sportski pozdrav svima, pozdrav do narednog ukljucenja za jedno 6 dana.
(zao mi je sto necu moci da procitam Antonov potencijalno maestralni post pred utakmicu)
•
- Bayern@heart
- Kontakt:
lukas raeder asistencija maestralno za mandžu
Opet pokazano da Martinez nemože na štoperu igrati očekujem u srijedu konačno našu najbolju zadnju liniju Neuer-Alaba-Boateng-Dante-Lahm a Javija u vezu sa Bastijanom i Kroosom ili Geceom
Opet pokazano da Martinez nemože na štoperu igrati očekujem u srijedu konačno našu najbolju zadnju liniju Neuer-Alaba-Boateng-Dante-Lahm a Javija u vezu sa Bastijanom i Kroosom ili Geceom
- Omerbavarac
- Kontakt:
Tacno sam mogao znati da se s nama samo zayebavaju.
Ocigledno su imali neki dogovor da do 65-e minute ne igraju uopste, da sacuvaju svjezinu i da u posljednjih 25 minuta malo pojacaju i zavrse mec.
Drago mi je da je Gotze uhvatio solidnu formu. Danas je bio jako dobar, pogotovo oni solo prodori.
Ocigledno su imali neki dogovor da do 65-e minute ne igraju uopste, da sacuvaju svjezinu i da u posljednjih 25 minuta malo pojacaju i zavrse mec.
Drago mi je da je Gotze uhvatio solidnu formu. Danas je bio jako dobar, pogotovo oni solo prodori.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Bayern@heart je napisao/la:
Čime je to Javi dokazao?
Uvijek iste postove pišete... osnovu ideje s Javijem na stoperu ne shvaćate. ja bih se bar potrudio nešto pročitati prije nego bih krenuo u kritiku.
- Bayern@heart
- Kontakt:
Valjda zato kad igra na šestici čovjek jednostavno ore teren sjetimo se prošle sezone i maestralnih igara u veznom redu da ga nebi u finalu LP ko zna kako bi bilo,a na štoperu izgleda pogubljeno i sporo često puta kao i danas pušta olako igrače da ga nadskoče, za bilo kojeg napadača posebno one brže i bolje predstavlja po meni lahku prepreku za preći.rikimo je napisao/la:Bayern@heart je napisao/la:
Čime je to Javi dokazao?![]()
Uvijek iste postove pišete... osnovu ideje s Javijem na stoperu ne shvaćate. ja bih se bar potrudio nešto pročitati prije nego bih krenuo u kritiku.
- Centre forward
- Kontakt:
Čime nije ? Javi ne može na štopera i gotovo. Doduše, može u ovim bzvz utakmicama gdje smo dominatniji na kub. U svakoj ozbiljnijoj utakmici koja ima iznad
prosječnog napadača sa Javijem na štoperu imamo igrača manje. Njega je grehota micat' iz veze i od Švajnija. Pep ispuni mi želju i vrati ga šesticu sad protiv Reala pa makar i zijanili. 
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Konačnooooo je to još neko primjetio.......rikimo je napisao/la:Bayern@heart je napisao/la:
Kao prvo danas stoperi nisu ni bili opterećeni, skoro nikako....Ono što je trebalo odradit čovjek dobro odradio. Ali neki i ne pogledaju utakmicu kako treba, ali prepišu komentar iz prošle sedmice....
Goetzeova forma opet u usponu. Dvije asistencije ove sedmice. A inače mi je danas djelovao življe, kada povuče loptu, unese živosti, nemir u protivničke redove. Iako mu nije sve skroz polazilo za rukom, ali jedna solidna partija, s odlučujučom asistencijom.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Bayern@heart je napisao/la:Valjda zato kad igra na šestici čovjek jednostavno ore teren sjetimo se prošle sezone i maestralnih igara u veznom redu da ga nebi u finalu LP ko zna kako bi bilo,a na štoperu izgleda pogubljeno i sporo često puta kao i danas pušta olako igrače da ga nadskoče, za bilo kojeg napadača posebno one brže i bolje predstavlja po meni lahku prepreku za preći.rikimo je napisao/la:Bayern@heart je napisao/la:
prošla sezona, za prošlu sezonu... to je bilo i prošlo.
1. Guardiola igra s jednim holderom kojem nije fizički kontakt primaran, već brzina i korekcija presinga igrača ispred, te iznošenje lopte iz zadnje linije. To sada najbolje radi Lahm, a poslije njega Bastian ili čak Thiago.
2. U Guardiolinom sistemu posjeda i presinga jako je važnoi imati tog pleja iz tadnje linije koji kreće u organizaciju napada prije i bolje nego što to rade druge ekipe. Javi je to igrao kod Bielse u Bilbau, to igrao u reprezentaciji kod Vincentea (pogledaj Španija - Italija, te je to opcija za SP)... Ja sad stvarno ne vidim te utakmice u kojima je on dokazao da on to ne može igrati. Nekad je bitnije za njegovo uspješnost koliku protekciju mu rade igrači ispred i koliko dobro mu stoji bek.
Još nešto, Bayernov rezultatski pad posliej osiguravanja naslova (po meni potpuno nebitno, a i sama konstrukcija je oksimoron), korespondira s činjenicom da je Thiago van stroja. Ima i tu neki procenat razloga, ali to je nekad druga priča.
- BavaracZenica
- Kontakt:
Nisam gledao utakmicu, ali kako vidim po postovima , izgleda da smo mazili tu loptu sve do gola Pizzara ak se ne varam 
Dobro je to farineli sve napisao, realno mogli smo mi briljirati ovdje, letjeti, griztii, i sta se desava, ubijamo, jedemooo, gazimo .
Neka malo do Reala da spustimo tenzije , koje se nisu jos digle u toj mjeri, al Boga mi od ponedjeljka ocekujem opsadno stanje
Drago mi je ako Gotze bolje igra kao sto kazete, treba nam taj momcic u pravoj tehnickoj potkovanosti.
Neka smo nakon Kaisera upisali i ovdje pobjedu, a sad Real Madrid.

Dobro je to farineli sve napisao, realno mogli smo mi briljirati ovdje, letjeti, griztii, i sta se desava, ubijamo, jedemooo, gazimo .
Neka malo do Reala da spustimo tenzije , koje se nisu jos digle u toj mjeri, al Boga mi od ponedjeljka ocekujem opsadno stanje
Drago mi je ako Gotze bolje igra kao sto kazete, treba nam taj momcic u pravoj tehnickoj potkovanosti.
Neka smo nakon Kaisera upisali i ovdje pobjedu, a sad Real Madrid.
FC Bayern !!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.