FK Radnički Lukavac
Re: FK Radnički Lukavac
Jeb.em ja malo mame ovima sa SS, cijelo vrijeme kontam gubimo
.. uzimamo ovde bod ladno 
14/88
-
samolukavac
- Kontakt:
Imali su i oni, pa onda i mi šansu, ali golmani na visini zadatka, Baščelić dostojno mijenja povrijeđenog Lugavića
70 minuta 0-0
70 minuta 0-0
-
samolukavac
- Kontakt:
BOOOOOOOOOOOOOD ZLATA VRIJEDAN VITEŠKA BORBA !!!!
Bravo momci i brz oporavak Bekriću kojem su zglob slomili i Maceu kojem su ključnu kost slomili, Jaganjac povrijeđen morao da uđe, svaka čast momci bod kao kuća vrijedan
Bravo momci i brz oporavak Bekriću kojem su zglob slomili i Maceu kojem su ključnu kost slomili, Jaganjac povrijeđen morao da uđe, svaka čast momci bod kao kuća vrijedan
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Čuj nismo gola primili 
Gledam tabelu i ne mogu da vjerujem da nas je preskočio mrtvi Podgrmeč
jbt jesmo propali kao žeton.
Al bod je za svaku pohvalu, samo da ga bi ovjerit i sa tri protiv Budućnosti kojoj sada pogotovo gori pod nogama. Travnik kiksao pa idu sad u Prijedor, tako da bi se moglo desiti da ispadaju 4 ekipe
Al bod je za svaku pohvalu, samo da ga bi ovjerit i sa tri protiv Budućnosti kojoj sada pogotovo gori pod nogama. Travnik kiksao pa idu sad u Prijedor, tako da bi se moglo desiti da ispadaju 4 ekipe
Polomljeni , isprebijani a na kraju ipak neporazeni.Opet ponavljam ostajemo u ovoj ligi nek crknu dusmani i domaci izdajnici. Cestitke Radnickom na danasnjoj herojskoj igri.I da napomenem da iduce godine na Josiku niko nece tek tako lomiti ogradu ,niko nece tek tako lomiti svlacionice i niko nece tek tako nositi bodove., 
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
cuj mrtvi podgrmecstudeni je napisao/la:Gledam tabelu i ne mogu da vjerujem da nas je preskočio mrtvi Podgrmečjbt jesmo propali kao žeton.
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Od.****.us staristaragarda je napisao/la:cuj mrtvi podgrmecstudeni je napisao/la:Gledam tabelu i ne mogu da vjerujem da nas je preskočio mrtvi Podgrmečjbt jesmo propali kao žeton.
Al bod je za svaku pohvalu, samo da ga bi ovjerit i sa tri protiv Budućnosti kojoj sada pogotovo gori pod nogama. Travnik kiksao pa idu sad u Prijedor, tako da bi se moglo desiti da ispadaju 4 ekipe![]()
..a vi ste kao mjerilo necega
![]()
..donedavni treceligas gleda u ledza mrtvog podgmeca
![]()
...kakva ste vi komedija...za romana
![]()
@staragarda prekucava

ja mislim sa malo jacim igrackim kadrom da radnicki moze imati veliku ulogu u ovoj krompir ligi pozdrav za raju u lukavcu
-
samolukavac
- Kontakt:
"Ovako izgleda pravi FK Radnički, ovo nisu igrači - OVO SU HEROJI!"
- Darko Vojvodić
Bez povrijeđenog Lugavića, Smajlovića, kartoniranih Radovića i Džanića (sve igrači iz prve postave) Bekrić nedovoljno oporavljen je igrao i nažalost zadobio tešku povredu danas, Mace još gore, pa je morao da igra Jaganjac koji je povrijeđen, i uzmemo bod zasluženo, svaka čast momcima, trener je sve rekao, kapa do poda
- Darko Vojvodić
Bez povrijeđenog Lugavića, Smajlovića, kartoniranih Radovića i Džanića (sve igrači iz prve postave) Bekrić nedovoljno oporavljen je igrao i nažalost zadobio tešku povredu danas, Mace još gore, pa je morao da igra Jaganjac koji je povrijeđen, i uzmemo bod zasluženo, svaka čast momcima, trener je sve rekao, kapa do poda
@stara garda ,,,,,zanimljivo koliko vremena provodis na forumu radnickog i cijelo vrijeme provociras samo me zanima zbog cega druze ? zar smo mi sodjani bitni u tvom idealnom zivotu punog uspjeha i idile ... 
ma niste bitni,samo naletimo ono ko na kafu,ismijemo vam se,pokupimo svoje prnje i odemosodaacm je napisao/la:@stara garda ,,,,,zanimljivo koliko vremena provodis na forumu radnickog i cijelo vrijeme provociras samo me zanima zbog cega druze ? zar smo mi sodjani bitni u tvom idealnom zivotu punog uspjeha i idile ...
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
normalno da ste bitni....tuzlaci brinu o svojim sugradzanima...tu se ne pravi razlika dal je u pitanju simin han,sicki,husino ili lukavac..ali ono sto mene brine je to vase skakanje i opasnost od eventualnog tonjenja Tuzlesodaacm je napisao/la:@stara garda ,,,,,zanimljivo koliko vremena provodis na forumu radnickog i cijelo vrijeme provociras samo me zanima zbog cega druze ? zar smo mi sodjani bitni u tvom idealnom zivotu punog uspjeha i idile ...
-
InatSilanBosanski
- Kontakt:
Ko je sagradio pola Tuzle? Gigant iz BiH tj. Koksara koja se nalazi, pogodi gdje? U Lukavcu..
Lukavcani nemojte da vas ovi nafurani "carsijaneri" provociraju, nek znaju od koga su nastali..
Izvinjavam se na offu, naletim nekad ovdje pa evo ispade ova glupa cinjenica ybg..
Da li ste izborili opstanak ili jos uvijek ste u zoni ispadanja? Sve pohvale za navijace Radnickog
Lukavcani nemojte da vas ovi nafurani "carsijaneri" provociraju, nek znaju od koga su nastali..
Izvinjavam se na offu, naletim nekad ovdje pa evo ispade ova glupa cinjenica ybg..
Da li ste izborili opstanak ili jos uvijek ste u zoni ispadanja? Sve pohvale za navijace Radnickog
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
InatSilanBosanski je napisao/la:Ko je sagradio pola Tuzle? Gigant iz BiH tj. Koksara koja se nalazi, pogodi gdje? U Lukavcu..
- nesvrstani
- Kontakt:
InatSilanBosanski je napisao/la:Ko je sagradio pola Tuzle? Gigant iz BiH tj. Koksara koja se nalazi, pogodi gdje? U Lukavcu..
da ti nisi pomijesao tehnograd i koksaru
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA...
“Kad Izetbegović reče da treba obnoviti Sarajevo, začu se glas: “I Želju!”InatSilanBosanski je napisao/la:Ko je sagradio pola Tuzle? Gigant iz BiH tj. Koksara koja se nalazi, pogodi gdje? U Lukavcu..
Onda se neki pitaju zašto se u okolnim opštinama ne voli Sloboda i Tuzla...
Nek neko objasni forumašu staragarda da i Sloboda ima svoju temu na ovom forumu, ne mora visit na komšijskim..
Nek neko objasni forumašu staragarda da i Sloboda ima svoju temu na ovom forumu, ne mora visit na komšijskim..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.