FK Drina Zvornik
Re: FK Drina Zvornik
11. kolo Prve lige RS
FK RUDAR Ugljevik – FK DRINA Zvornik 2:0 (1:0)
Strijelac: 1:0 Todorović u 33, 2:0 Todorović u 52. minutu; Stadion: Gradski u Ugljeviku; Gledalaca: 250; Glavni sudija: Ljubiša Kuvalja (Srbac); Pomoćnici: Gojko Crnobrnja (Banja Luka) i Nikola Crnadak (Laktaši); 4. sudija: Dragan Mejakić (Banja Luka); Delegat: Rajko Bradašević (Doboj); Kontrolor suđenja: Slobodan Micev (Banja Luka); Žuti kartoni: Davidović, B. Vuković (Rudar), Erić, Rustemović (Drina).
RUDAR: I. Vuković, Kostić, Marković, Radovanović, M. Mitrović (od 71. minuta Nešković), Davidović (od – minuta B. Vuković), Simikić, Stjepanović, Jovanović (od 77. minuta S. Mitrović), Cvijić, Todorović. Trener: Zoran Jagodić.
DRINA: Maksimović, A. Ivanović, V. Ivanović, Erić, Simić (od 65. minuta Lazić), Zdravković, Rustemović, R. Vasić, Đurić (od 60. minuta A. Vasić), Nikolić (od 46. minuta Ilić), Lazarević. Trener: Dragan Mićić.
Igrač utakmice: Mladen Todorović (Rudar).
FK RUDAR Ugljevik – FK DRINA Zvornik 2:0 (1:0)
Strijelac: 1:0 Todorović u 33, 2:0 Todorović u 52. minutu; Stadion: Gradski u Ugljeviku; Gledalaca: 250; Glavni sudija: Ljubiša Kuvalja (Srbac); Pomoćnici: Gojko Crnobrnja (Banja Luka) i Nikola Crnadak (Laktaši); 4. sudija: Dragan Mejakić (Banja Luka); Delegat: Rajko Bradašević (Doboj); Kontrolor suđenja: Slobodan Micev (Banja Luka); Žuti kartoni: Davidović, B. Vuković (Rudar), Erić, Rustemović (Drina).
RUDAR: I. Vuković, Kostić, Marković, Radovanović, M. Mitrović (od 71. minuta Nešković), Davidović (od – minuta B. Vuković), Simikić, Stjepanović, Jovanović (od 77. minuta S. Mitrović), Cvijić, Todorović. Trener: Zoran Jagodić.
DRINA: Maksimović, A. Ivanović, V. Ivanović, Erić, Simić (od 65. minuta Lazić), Zdravković, Rustemović, R. Vasić, Đurić (od 60. minuta A. Vasić), Nikolić (od 46. minuta Ilić), Lazarević. Trener: Dragan Mićić.
Igrač utakmice: Mladen Todorović (Rudar).
FK Drina Zvornik - 66. godina tradicije!
Talentovani Erić iz Drine, na meti Zrinjskog i Vojvodine
Mladi igrač zvorničke Drine, Borislav Erić od zime će po svemu sudeći promjeniti sredinu. Ovaj lijevi bočni za sada je najbliži mostarskom Zrinjskom ali nije nemoguć niti odlazak u novosadsku Vojvodinu.
Erić koji ima 20. godina, prošle sezone, dok je Drina bila premijerligaš nije se mnogo naigrao, ali je u ovoj sezoni ugrabio priliku i pokazao sav svoj potencijal.
Jedan je od najboljih igrača zvorničkog kluba koji je 5. na tabeli u 1. ligi Republike Srpske i za prvim mjestom zaostaje samo tri boda. Drina je došla i do četvrtfinala Kupa RS-a izbacivši Kozaru, ali je zaustavljena od Borca (2-1).
Borislav Erić odigrao je sve utakmice ove sezone za tim iz Zvornika i nije ostao neprimjećen. Zbog svoje brzine i polivalentnosti, odnosno sposobnosti da može igrati na gotovo svim pozicijama u veznom redu, ovaj će igrač uskoro promjeniti klub.
Kako saznaje naš portal, Erić bi na zimu mogao pojačati mostarski Zrinjski, ali nije isključeno niti da dođe na probu u novosadsku Vojvodinu kao i Slobodu iz Užica, gdje su dobili dobre preporuke za ovog mladog igrača.
Jel znate išta o ovome slučajno i možete li mi dati mišljenje o kakvom se igraču radi, vi što ste ga gledali uživo? Unaprijed zahvaljujem
Mladi igrač zvorničke Drine, Borislav Erić od zime će po svemu sudeći promjeniti sredinu. Ovaj lijevi bočni za sada je najbliži mostarskom Zrinjskom ali nije nemoguć niti odlazak u novosadsku Vojvodinu.
Erić koji ima 20. godina, prošle sezone, dok je Drina bila premijerligaš nije se mnogo naigrao, ali je u ovoj sezoni ugrabio priliku i pokazao sav svoj potencijal.
Jedan je od najboljih igrača zvorničkog kluba koji je 5. na tabeli u 1. ligi Republike Srpske i za prvim mjestom zaostaje samo tri boda. Drina je došla i do četvrtfinala Kupa RS-a izbacivši Kozaru, ali je zaustavljena od Borca (2-1).
Borislav Erić odigrao je sve utakmice ove sezone za tim iz Zvornika i nije ostao neprimjećen. Zbog svoje brzine i polivalentnosti, odnosno sposobnosti da može igrati na gotovo svim pozicijama u veznom redu, ovaj će igrač uskoro promjeniti klub.
Kako saznaje naš portal, Erić bi na zimu mogao pojačati mostarski Zrinjski, ali nije isključeno niti da dođe na probu u novosadsku Vojvodinu kao i Slobodu iz Užica, gdje su dobili dobre preporuke za ovog mladog igrača.
Jel znate išta o ovome slučajno i možete li mi dati mišljenje o kakvom se igraču radi, vi što ste ga gledali uživo? Unaprijed zahvaljujem

Ево $ " ја % "," $ 
& % се " ? & у $,? су ? 2 ",$ ? (& $ ") " $ " (%).% се " овог $,тренер $ " га је $,$ је $ & па " - $ он & $ пут ".% се $ ",ту је ' $ "-" "," је о " "," " је у " наврата " ? $,а у " 2010/2011 " " ? $ у " ?.& '," он ? ¥ за " овај $ " $.

& % се " ? & у $,? су ? 2 ",$ ? (& $ ") " $ " (%).% се " овог $,тренер $ " га је $,$ је $ & па " - $ он & $ пут ".% се $ ",ту је ' $ "-" "," је о " "," " је у " наврата " ? $,а у " 2010/2011 " " ? $ у " ?.& '," он ? ¥ за " овај $ " $.

''? $ ' & ",$ је $ " ?..."
Vasić se ipak vratio. Priča se i o nekom napadaću iz Beograda. Vidjećemo.
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
Nema se para ni mogućnosti da se parira Vojvodini,Partizanu i drugim bogatijim klubovima. Danas su odigrali prijateljsku utakmicu sa Goricom iz Pučila i dobili 6:1.Ljumani_Banovici je napisao/la:i kod vas je izgleda raspad sistema... dobri odlaze, losi dolaze
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
ajde, barem ta lijepa vijest.. ako vec nema druge ..drinamen je napisao/la:Nema se para ni mogućnosti da se parira Vojvodini,Partizanu i drugim bogatijim klubovima. Danas su odigrali prijateljsku utakmicu sa Goricom iz Pučila i dobili 6:1.Ljumani_Banovici je napisao/la:i kod vas je izgleda raspad sistema... dobri odlaze, losi dolaze
1947!
Juče je Drina pobjedila Sutjesku iz Foče sa 3:0. Odigrali su jednu jako dobru utakmicu. Izgleda da su se neke kockice konačno složile.
Moze li mi neko reci vise o historij drine od 94 pa na ovamo, jeste li ikad nastupali u federalnoj ligi u zivinicama ili tako nasto
- katalinski
- Kontakt:
to jedino ako mislis na omladinske kategorije u skorije vrijeme,mislim da su mladi nakon ispadanja iz PL u grupi sa slobodom,zivinicama,proletero,slogom d.,banovicima...
a o istoriji drine .../preuzeto sa ****.org
Drina je 1995/96. godine bila svrstana u prvoligaše Republike Srpske, gdje je na kraju sezone u baražu za opstanak u ligi doživjela neuspjeh od Bratstva iz Bratunca (1:3 i 1:0) i ispala. Među prvoligaše Drina se vratila već u sezoni 1997/98. godine kada je bila prvak Druge lige grupa Bijeljina, da bi ponovo ispala 2000. godine. U sezoni 2002/03. godine ponovo se vratila među prvoligaše nakon osvojenog prvog mjesta 2001/02. godine u Drugoj ligi grupa Istok. Svoj najveći uspjeh Drina je ostvarila u sezoni 2009/10. godine kada je postala prvak Republike Srpske i prvi put u svojoj istoriji plasirala se u Premijer ligu
a o istoriji drine .../preuzeto sa ****.org
Drina je 1995/96. godine bila svrstana u prvoligaše Republike Srpske, gdje je na kraju sezone u baražu za opstanak u ligi doživjela neuspjeh od Bratstva iz Bratunca (1:3 i 1:0) i ispala. Među prvoligaše Drina se vratila već u sezoni 1997/98. godine kada je bila prvak Druge lige grupa Bijeljina, da bi ponovo ispala 2000. godine. U sezoni 2002/03. godine ponovo se vratila među prvoligaše nakon osvojenog prvog mjesta 2001/02. godine u Drugoj ligi grupa Istok. Svoj najveći uspjeh Drina je ostvarila u sezoni 2009/10. godine kada je postala prvak Republike Srpske i prvi put u svojoj istoriji plasirala se u Premijer ligu
Ajvatar
Ima li ko ovde da kaze malo vise o kvalitetima Aleksandra Ilica,jedino sto znam je da ima 18 godina i da je najefikasniji igrac Drine ?
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
gledo sam ga ja u par navrata mali je zvjer brz prodoran igra napadaca a moze igrati i krilo 94 godiste.
Manchester United <3
Sloboda Tuzla <3
Michael Carrick <3
Sejad Salihovic <3
Vedad Ibisevic <3
...
Đorđe Balaševic <3 <3 <3 ..
Sloboda Tuzla <3
Michael Carrick <3
Sejad Salihovic <3
Vedad Ibisevic <3
...
Đorđe Balaševic <3 <3 <3 ..
Imam jedno pitanje za vas kakav je igrač Darko Mitrović (pozicija stoper) igrao kod vas u Premier ligi, pošto je sad došao kod nas u Radnički iz Lukavca, pozz:)
-
- Kontakt:
Vidim da nikoga nema na ovoj temi vise od godinu dana .Danas svi na stadion ,poslije 3 godine vracamo se gdje i pripadamo!Subota 15.00 svi na stadion da proslavimo povratak u elitu.Vracajte se Vukovi!
Sretno komšijeflagrantus je napisao/la:Vidim da nikoga nema na ovoj temi vise od godinu dana .Danas svi na stadion ,poslije 3 godine vracamo se gdje i pripadamo!Subota 15.00 svi na stadion da proslavimo povratak u elitu.Vracajte se Vukovi!

003871312
-
- Kontakt:
U duelu imenjaka iz Zvornika i Visegrada bez golova 0-0.Propustili smo prvu mec loptu,kockamo se sa titulom mada i dalje smo na plus 6.Mozda nekoga interesuje i ova liga pa da raja bar zna rezultat derbija.Nije u redu da se rezultati prve lige federacije znaju 5 minuta nakon utakmica,a lige RS ni poslije 24 sata.Pozdrav svim ljubiteljima sporta u cijeloj BiH!
sretan ponovni ulazak u premijer ligu.iskreno mi je drago nismo toliko daleko pa se moze i ispratiti gostovanje
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
-
- Kontakt:
Hvala prijatelju,mada mi jos nismo osigurali titulu ali ne bi trebalo biti vecih problema.U subotu smo opet domacini protiv dobojske Sloge.Zvijezda mi je stvarno draga ekipa,jedna zdrava sportska sredina.Ja sam malo starija generacija pa se sjecam Emira Tufeka i kao igraca dok je igrao u Velezu .Bio sam klinac ,ali pamtim ga kao dobrog igraca valjda je takav i trener.Nama je trener Dragan Micic ,bivsi igrac Zvezde ali one Beogradske.
-
- Kontakt:
Danas u 15.30 igramo protiv Modrice vjerovatno odlucujucu utakmicu.Tri boda znace povratak u elitu,vrijeme lose kao i teren.Vidim i iz razgovora sa pojedinim prvotimcima da su uglavnom zabrinuti,kazu bice jako tesko.Dosta su pali po pitanju samopouzdanja,sad je i Modrica bauk.Evo spremam se na utakmicu,ljudi danas se sve odlucuje svi na stadion!
-
- Kontakt:
Drina-Modrica Maksima 1-0,Milos Jokic 78 minut.Nikad ljepsi dan po ovakvom ruznom vremenu,pobjeda za Premijer ligu!Najblizi konkurent Drina Visegrad porazena na svom terenu od Kozare,na plus 6 smo.Teska utakmica,moram priznati da nisam bio optimista uoci meca.Modrica je ovim porazom izgubila status prvoligasa,na jesen drugoligasi.
Jokicu majstore ,udri sad po bingu u Premijeru zasluzio si
.Sad ce navaliti na ovu temu razni Vukovi,Drina u srcu i ostali koji dolaze na utakmice samo kada si u premijer ligi.Ja sam ove tri godine dok smo bili drugoligasi gledao sve utakmice,i bicu tu ako opet ispadnemo,daleko bilo :mrgreen:Premijer ligo stigli smo!
Jokicu majstore ,udri sad po bingu u Premijeru zasluzio si

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.