NK Bratstvo Gračanica

Moderator/ica: GracanicaAA

intercontinental
Kontakt:

Re: NK Bratstvo Gračanica

Post Postao/la intercontinental » 19 apr 2014, 12:27

sigurnoable je napisao/la:
intercontinental je napisao/la:Realno gledajući Bratstvo ima najjaču odbranu u ligi,to se dokazalo i protiv Slobode u Gračanici i x puta u ostalim utakmicama.Tako da će biti teško da Jedinstvo dođe do boda a kamoli do sva tri.Jednostavno Jedinstvo ako bude igralo kao na Tušnju nek se ne nadaju povoljnom rezultatu ,jedino ako se ne desi neka otimačina eventualno u režiji ''Hamde Tigra'' :)
Realno Jedinstvo ima najjaci napad u ligi i ako budu igrali bolje nego kao na Tusnju izlazimo ne porazeni. :cool:
Sloboda ima najjači napad,treba biti realan.Najjači tehničar igra u Slobodi (Haris Redžepi),najjači u duelima napadač igra u Slobodi(Sulejman Krpić),a uz njih su tu još Jusufbašić(koji ne znam iz kojeg razloga ne dobija puno prilike),Mujkić.Tako da danas očekujem hladnokrvno 2 razlike za Bratstvo :)
u transu pjesma nek zagrmi
SLOBODO gazi sve do pobjede

qqlele
Kontakt:

Post Postao/la qqlele » 19 apr 2014, 12:32

intercontinental je napisao/la:Realno gledajući Bratstvo ima najjaču odbranu u ligi,to se dokazalo i protiv Slobode u Gračanici i x puta u ostalim utakmicama.Tako da će biti teško da Jedinstvo dođe do boda a kamoli do sva tri.Jednostavno Jedinstvo ako bude igralo kao na Tušnju nek se ne nadaju povoljnom rezultatu ,jedino ako se ne desi neka otimačina eventualno u režiji ''Hamde Tigra'' :)
Realno Jedinstvo ima najjaci napad u ligi i ako budu igrali bolje nego kao na Tusnju izlazimo ne porazeni. :cool:
ima i Barcelona jak napad pa izgubi od Granade..

sigurnoable
Kontakt:

Post Postao/la sigurnoable » 19 apr 2014, 12:33

intercontinental je napisao/la:
Sloboda ima najjači napad,treba biti realan.Najjači tehničar igra u Slobodi (Haris Redžepi),najjači u duelima napadač igra u Slobodi(Sulejman Krpić),a uz njih su tu još Jusufbašić(koji ne znam iz kojeg razloga ne dobija puno prilike),Mujkić.Tako da danas očekujem hladnokrvno 2 razlike za Bratstvo :)
A koja ekipa ima najboljeg stijelca i ako cemo gledati sto se tice odbrane po broju primljenih golova onda malo bolje pogledajte potpunu statistiku na tabeli pa cete vidjeti da je NK Jedinstvo ekipa sa NAJMANJE primljenih golova, svega samo 7 dok ta "strasna" odbrana Bratstva ima 16.

qqlele
Kontakt:

Post Postao/la qqlele » 19 apr 2014, 12:50

Dok je taj vaš strašni napad dao 37 golova , a Bratstvo 46, čak je i Sloboda dala više od vas golova.

NKJ
Kontakt:

Post Postao/la NKJ » 19 apr 2014, 13:42

qqlele je napisao/la:Dok je taj vaš strašni napad dao 37 golova , a Bratstvo 46, čak je i Sloboda dala više od vas golova.

Meni je draža pobjeda od 1-0 pa sve do kraja tako, ne moramo mi trpati nikog po 5 0 ako mi na kraju neće imati koristi.

BihacSN
Kontakt:

Post Postao/la BihacSN » 19 apr 2014, 14:24

Jedinstvov golman primio samo 5 golova, ova dva je primi rezervni penzioner protiv Igmana.

NKJ
Kontakt:

Post Postao/la NKJ » 19 apr 2014, 14:32

Da Mirza nije primio ni jedan, ako ga danas ne krene, primiće 4. Tako da, samo mu poželiti sreću, ali mora i odbrana biti na nivou

qqlele
Kontakt:

Post Postao/la qqlele » 19 apr 2014, 14:33

NKJ je napisao/la:
qqlele je napisao/la:Dok je taj vaš strašni napad dao 37 golova , a Bratstvo 46, čak je i Sloboda dala više od vas golova.

Meni je draža pobjeda od 1-0 pa sve do kraja tako, ne moramo mi trpati nikog po 5 0 ako mi na kraju neće imati koristi.
Ako ti draza pobjeda od 1-0 sto pišete onda da imate najjači napad, nemate, cim ste dali manje golova od ove dvije druge ekipe znaci da nemate najjači napad..vidi se po golovima ko trpa najviše..vi ćete postat ko Grčka 25 bodova sa 10 datih golova :crazy:
igrači su vam upravo stigli u Gračanicu ;) .

NKJ
Kontakt:

Post Postao/la NKJ » 19 apr 2014, 14:35

Pa ne pišem ja da imamo najbolji napad. Nemamo, jer nismo zabili najviše. Primili smo najmanje, i do kraja ćemo i ostati sa najmanje primljenih pogodaka. Možemo danas izgubiti i sa 3 razlike.
BITNO JE DA OSTAJEMO PRVI I POSLIJE OVE.

Toro86
Kontakt:

Post Postao/la Toro86 » 19 apr 2014, 14:35

qqlele je napisao/la:
NKJ je napisao/la:

Ako ti draza pobjeda od 1-0 sto pišete onda da imate najjači napad, nemate, cim ste dali manje golova od ove dvije druge ekipe znaci da nemate najjači napad..vidi se po golovima ko trpa najviše..vi ćete postat ko Grčka 25 bodova sa 10 datih golova :crazy:
Mislim da je cilj skupiti najvise bodova, a ne golova ;)

2343

Post Postao/la 2343 » 19 apr 2014, 14:36

qqlele je napisao/la:
NKJ je napisao/la:

Tom logikom ni Bratstvo nema najbolju odbranu lige! Kakvo je vrijeme, da nema kiše?? :?:

qqlele
Kontakt:

Post Postao/la qqlele » 19 apr 2014, 14:43

Nema kiše, onako oblačno je nije puno ni hladno ,tamam za utakmice.

encco
Kontakt:

Post Postao/la encco » 19 apr 2014, 14:56

baltazar1 je napisao/la:ko budala hodam po avliji u gledam u oblake...imam osjećaj da je komšiluk već skontao da sam puko a ja jadan samo gledam da nas zaobiđe kiša :D

šta mene raduje uoči ove utakmice...pa onaj pregled utakmice Čapljina-Jedinstvo, ako naši gosti budu igrali kao u toj utakmici i ako mi dobijemo onoliko prilika, njima su 3 komada zagarantovana ;)

a ovi što REALNO pišu ko ima najjači napad i najjaču odbranu...ne treba tu puno pametovati, pogledate postignute i primljene golove i sve jasno ko dan ;)
pa jesil ti Baltazar il nisi,daj te epruvete ,smuckaj nesto i rastjeraj oblake........sala mala a tekmu jedva cekamo svi vjeruj,cak sta vise nema onog nekog grca kao protiv Slobode,jel prodo il nije...ova sigurno nije,nek igraju kao u Lukavcu pobjeda ko kuca :opaopa:

NKJ
Kontakt:

Post Postao/la NKJ » 19 apr 2014, 18:34

De, ako bude presica neka poslije utakmice, kako ste nas razbili, zabili nam 2-3 gola, i kako idete u premier lig, molio bih vas da mi posaljete, pa da je pogledam.

I seljacke stvari poslije utakmice, ne zasluzujete ni ovdje igrati

Bihac96
Kontakt:

Post Postao/la Bihac96 » 19 apr 2014, 18:39

Kad se vidi kakav je covjek koji vam predstavlja grad,onda ne treba dalje komentarisati.Stidite se ,u Bihac svako ima bujruma ali vi vise nemate ! :guz:
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !

NK Jedinstvo Bihac (SN 96)

NKJ
Kontakt:

Post Postao/la NKJ » 19 apr 2014, 18:40

Bihac96 je napisao/la:Kad se vidi kakav je covjek koji vam predstavlja grad,onda ne treba dalje komentarisati.Stidite se ,u Bihac svako ima bujruma ali vi vise nemate ! :guz:
Neka, ponadala se djeca da će u PL, a Daso nije htio prodati, a izgubio bodove, sad se sjeb'o. NEMA PARA, A NI BODOVA. HAHAHAHAHAHHAHA pala im nada u vodu

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 19 apr 2014, 18:40

Funta ljudi, prvo se dole neko podaura izmedu igraca....
Pa sad navijaci bacaju nesto na nase vam navijace, pa nasi navjaci cekaju pred ulazom da izadu navijaci jedinstva.....

BihacSN
Kontakt:

Post Postao/la BihacSN » 19 apr 2014, 18:42

To je utakmica puna naboja u kpojoj su domaćini očekivali puno a na kraju ništa.... Možda bi i kod nas tako reagovali da je nama Bratstvo pomrsilo račune za PL

zla2
Kontakt:

Post Postao/la zla2 » 19 apr 2014, 18:47

ovo Jedinstvo ne kupuje utakmice od klubova,nego izgleda samo sudije potkupe,kakvi smekeri :lol:

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 19 apr 2014, 18:50

zla2 je napisao/la:ovo Jedinstvo ne kupuje utakmice od klubova,nego izgleda samo sudije potkupe,kakvi smekeri :lol:
Pa Zrnić je njihov sudija, to znaju dobro ovi bolje informisani iz Bihaća, a ima i forumaša koji to znaju ovde.
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.