FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers
Re: F.C. Bayern
Heh , nekada sam bio česti pesimista, ali evo čim malo bolje igramo optimizam. E nije tako ljudi moji. Drugačijeg sam ja razmišljanja. Naime, i dalje sam nezadovoljan nekim stvarima. To posebno mislim na lijevom beku. Holger je dobar, ali protiv bržih igrača izgledati će gore nego Lell, ako želim sami vrh Evrope, onda nam treba tu jedan igrač tipa ALY Cissoko. I naravno, golman nam treba.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Po meni je idealno rjesenje da se dovede desni bek, a Lahma lijevo, iako bi to sad u ovom momentu zvuci glupo, jer se sa Robbenom na toj strani itekako uigrao, ali u dogledno vrijeme sto da ne. Zna se kako je Lahm igrao sa Riberyem na lijevoj strani u prvoj sezoni, razarali su, a pogotovo je na toj strani Lahm jaci 40% nego na lijevoj. Sto se tice golmana, moji izbor je Frey, ali taj nece ocima vidjeti Minhena, ipak hoce za 10-tak dana.
Handanovic nije los izbor, o njemu se dosta pricalo tako da bi i on mogao biti doveden. I treca solucija su Nijemci, Adler ili Neuer. Sve mi nesto govori da ce se treca solucija ostvariti.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Buttonja vam je ko curica.Dok je takav nedirajte,jedino onog Resing-erica utopite negdje i jos jednu dostojnu makar 12 nadjite.Lijevi bek vam je rak rana ko i nasoj repci.Zovite Papca mozda bude prihvatioNeutral je napisao/la:Heh , nekada sam bio česti pesimista, ali evo čim malo bolje igramo optimizam. E nije tako ljudi moji. Drugačijeg sam ja razmišljanja. Naime, i dalje sam nezadovoljan nekim stvarima. To posebno mislim na lijevom beku. Holger je dobar, ali protiv bržih igrača izgledati će gore nego Lell, ako želim sami vrh Evrope, onda nam treba tu jedan igrač tipa ALY Cissoko. I naravno, golman nam treba.
Tamo mu nema naseg saveza ali ima crven-paprikica.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Ima i boljih igrača od Saše
Dario Srna, čovjek koji je strašan ofenzivno, a i solidan defenzivno. Umjesto Lahma, a Phillipha lijevo. To je jedna od opcija. Butt je dobar, u formu ušao, ali želim tog Akinfeeva više.
Dario Srna, čovjek koji je strašan ofenzivno, a i solidan defenzivno. Umjesto Lahma, a Phillipha lijevo. To je jedna od opcija. Butt je dobar, u formu ušao, ali želim tog Akinfeeva više.
kako bih volio vidjeti bayern u budocnosti
-------------------------adler----------------------
lahm-----------badstuber---------breno---------jansen
---------------------kedira-------------------------
ribery----------kroos--------------robben
----------------gomez--------helmes
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
marsej mali tim
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Muller ? Njega ne smijes zaboravititax je napisao/la:kako bih volio vidjeti bayern u budocnosti
A C A B !
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Koju su oni napravili pogresku prodavanjem Jansena HSV-u . Mali sada jedan od najboljih bekova evrope ,za mene , a oni se muce ,traze neke Braafheide ,Pranjicetax je napisao/la:kako bih volio vidjeti bayern u budocnosti
Ja bih više Neuera nego Adlera, ali prije svega Akinfeeva.
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Butko je nekako u zadnje vrijeme dobar ,ali na ljeto dovoditi nekog golmana ,Neuer ,Adler ,Fray , Akinfeev, Handanovic , Neutral koji je jako dobar golman

bavarian_bk je napisao/la:Koju su oni napravili pogresku prodavanjem Jansena HSV-u . Mali sada jedan od najboljih bekova evrope ,za mene , a oni se muce ,traze neke Braafheide ,Pranjicetax je napisao/la:kako bih volio vidjeti bayern u budocnosti
za ovo su upravu jansen je super sada u hamburgu i trebao bi izvrsiti comback u bayern
VOLIM BAYERN
VOLIM BAYERN
bavarian_bk je napisao/la:Butko je nekako u zadnje vrijeme dobar ,ali na ljeto dovoditi nekog golmana ,Neuer ,Adler ,Fray , Akinfeev, Handanovic , Neutral koji je jako dobar golman![]()
Prestao se baviti sa tim, zakleo se na vjernost nešto vamo
Akinfeev ili Neuer, za mene ne postoji treći golman koji bi mogao da zamjeni Kahna, Butt je solida.
zaboravih mullera ovdje ali hocu helmesa u bayernu sad iskoristi dok je povrjedjen mala mu cijena mlatnuti ga
to je napadac strasan golman samo njemac dolazi u obzir,a sto se tice jansena koji glupan ga je prodo
to je napadac strasan golman samo njemac dolazi u obzir,a sto se tice jansena koji glupan ga je prodo
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
marsej mali tim
- moustapha
- Kontakt:
Propustim par dana forum i odmah ispisete 10 strana. Nema sta jaki smo na svim frontovima.
Utakmica protiv Wolfsburga je bila dosadna, jer smo postali izvanzemaljska ekipa za ostale bundesligase. Slijedeca tekma je u kupu. Nadam se da Gaal nece izvesti najjaci sastav, jer bi mogli pociniti genocid.
Utakmica protiv Wolfsburga je bila dosadna, jer smo postali izvanzemaljska ekipa za ostale bundesligase. Slijedeca tekma je u kupu. Nadam se da Gaal nece izvesti najjaci sastav, jer bi mogli pociniti genocid.
#divovi
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ovdje se spominju neke zelje.
Evo ga:
__________________Frey__________________
Rafinha___Buyten________Badstuber___Lahm
________________Khedira_________________
____________________Schweini____________
Robben_____________Kroos___________Ribery
_______________Dzeko___________________
Ima previse kvalitetnih igraca, tako da sam neke morao izostaviti. Muller bi bio u kombinacijama, kao i napadaci Olic i Gomez.
Evo ga:
__________________Frey__________________
Rafinha___Buyten________Badstuber___Lahm
________________Khedira_________________
____________________Schweini____________
Robben_____________Kroos___________Ribery
_______________Dzeko___________________
Ima previse kvalitetnih igraca, tako da sam neke morao izostaviti. Muller bi bio u kombinacijama, kao i napadaci Olic i Gomez.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- Omerbavarac
- Kontakt:
Odlican video, sve Robbenovo sto je do sada uradio za Bayern. Pocetni dio je zadnje dvije prijateljske utakmice u dresu Reala.
[youtube][/youtube]
PS: U kupu sigurno ne igraju Butt i Schweini, Gaal ce ih postedjeti, a Klose je povrijedjen.
[youtube][/youtube]
PS: U kupu sigurno ne igraju Butt i Schweini, Gaal ce ih postedjeti, a Klose je povrijedjen.
Hvala mu za sve, iako je još mlad, već tugujem na dan kada će ostariti ili otići iz Bayerna. Tako je bilo i 1999 kada sam već tugovao za Kahnom. Takav sam kakav jesam, gledam daleko unaprijed, i hvala Bogu na svemu, posebno na zdravlju, to je bitno, mislim da je i Robben takvog mišljenja, da je zdravlje najvažnije. Kada to imaš, ostalo se sve može uz Božiju pomoć lahko.
yaoo jos malo i Robenn ce postati ikona Bayerna 
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP
Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...
Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...
Bayern je 1994. izgubio od SpVgg Greuther Fürth u kupu, koji je tada bio 5. liga i kao uspomenu na tu pobjedu, napravili su stutuu sa datumom i rezultatom 1:0. Moramo im se osvetiti!!!
Isto kao i Mainzu, koji je napravio majice sa postavom koja je pobijedila Bayerna na početku sezone
Isto kao i Mainzu, koji je napravio majice sa postavom koja je pobijedila Bayerna na početku sezone
Sent from my Philips Smart TV.
Gledao tu utakmicudr.adnan je napisao/la:Bayern je 1994. izgubio od SpVgg Greuther Fürth u kupu, koji je tada bio 5. liga i kao uspomenu na tu pobjedu, napravili su stutuu sa datumom i rezultatom 1:0. Moramo im se osvetiti!!!
Da te malo ispravim, u to vrijeme se taj nizerazedni klub nije zvao Greuther Fürth, nego samo TSV Vestenbergsgreuth. Poslije se fuzionirao sa Fürthom (klub koji je nekada osvajao njemacko prvenstvo) i tako nastao SpVgg Greuther Fürth.
Mogao bi o Fürthu do sutra, ali nema potrebe.
Misljenja sam, da ovaj put Bayern nece olako shvatiti DFB pokal (kao lani), i da ce pokusati doci do Berlina i naravno, osvojiti ga.
Vom Jäger zum Gejagten
- _amel_13_BHf_
- Kontakt:
samo zamjenis ribija i robija i badstubera i brenu......a inace dobar je ovaj sastav sve omladina...tax je napisao/la:kako bih volio vidjeti bayern u budocnosti
nakon 5 godina BUDUCNOST opet u pl !!!! <3
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.