NK Široki Brijeg
- EroHercEro
- Kontakt:
Re: NK Široki Brijeg
Ma nemoguće, koliko znam nikad nije bilo da sva 3 predstavnika neke države kreću od istog pretkola.
Bolje da se krene od 1. pretkola da se više para od Uefe zaradi
.
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s
- EroHercEro
- Kontakt:
Pa da ispadnu u startu od nekog kluba sa Malte, San Marina i sl.?Grdan je napisao/la:Bolje da se krene od 1. pretkola da se više para od Uefe zaradi.
Cestitke Sirokom na dobroj i koretnoj igri. Zasluzeno su pobijedili, sto ipak nije bilo dovoljno. Sta je - tu je.. puno srece u nastavku prvenstva.
pa ako krenes od 2. pretkola dobijes isto pareGrdan je napisao/la:Bolje da se krene od 1. pretkola da se više para od Uefe zaradi.
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Katastrofalna igra s nase strane, ne bih se slozio ni za voljni moment, za ovakvu utakmicu s ovim ulogom, to je puno premalo i sramotno, ni tri cista sanse da stvore, zalosno.
Celik je dosao, odigrao cvrsti i totalni bunker i uspio u svom naumu, zasluzeno idu dalje, nema im se sta prigovoriti (nastranu prgavost i sjeckanje igre, valjanje po podu, sve je to u granicama normale takvih utakmica), ta imali su aktivni rezultat, a mi smo izgledali amaterski pokusavajuci to probiti unatoc apsolutnoj dominaciji u posjedu.
Cast pojedinima, ali brojni su ondje jos uvijek bili vjerojatno pod dojmom utakmice u Mostaru, jer taman kao da su nestali s terena.
Celik je dosao, odigrao cvrsti i totalni bunker i uspio u svom naumu, zasluzeno idu dalje, nema im se sta prigovoriti (nastranu prgavost i sjeckanje igre, valjanje po podu, sve je to u granicama normale takvih utakmica), ta imali su aktivni rezultat, a mi smo izgledali amaterski pokusavajuci to probiti unatoc apsolutnoj dominaciji u posjedu.
Cast pojedinima, ali brojni su ondje jos uvijek bili vjerojatno pod dojmom utakmice u Mostaru, jer taman kao da su nestali s terena.
...Život za Široki...
Nece Siroki ispasti od takvih ekipaEroHercEro je napisao/la:Pa da ispadnu u startu od nekog kluba sa Malte, San Marina i sl.?Grdan je napisao/la:Bolje da se krene od 1. pretkola da se više para od Uefe zaradi.
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
- delpiero502
- Kontakt:
@Kevine, sutra ocekujem izvjestaj sa utakmica kadeta i juniora. Trebalo bi biti zanimljivo u obe kategorije. Pozdrav iz Sarajeva.
teškodelpiero502 je napisao/la:@Kevine, sutra ocekujem izvjestaj sa utakmica kadeta i juniora. Trebalo bi biti zanimljivo u obe kategorije. Pozdrav iz Sarajeva.
Dobra igra danas. Samo mi nije jasno kako smo mi mogli izgubiti od ove smiješne ekipe Čelika
.
Široki . Brate samo Široki!
Nova vatra, staro mjesto, ista nada.
Lištica
..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje
Lištica
a neznam ni ja..maxmore je napisao/la:Dobra igra danas. Samo mi nije jasno kako smo mi mogli izgubiti od ove smiješne ekipe Čelika.
nismo usli u utakmicu 100% i to je to..
Gledaj ovog Čelika u Mostaru. Katastrofa ili vazelin. Neznam šta je.Kevin je napisao/la:a neznam ni ja..maxmore je napisao/la:Dobra igra danas. Samo mi nije jasno kako smo mi mogli izgubiti od ove smiješne ekipe Čelika.
nismo usli u utakmicu 100% i to je to..
Široki . Brate samo Široki!
Lištica
Lištica
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Nisam ni sumnjao da ce razvaliti Borac, naravno, koga ce nego koga ''ne treba''.
Medjutim samo Široki onako zalosno i jalovo odigrati kljucnu utakmicu moze i ne uspjeti anulirati prednost kao prije par dana. No to je druga prica.
Medjutim samo Široki onako zalosno i jalovo odigrati kljucnu utakmicu moze i ne uspjeti anulirati prednost kao prije par dana. No to je druga prica.
...Život za Široki...
Ovo danas je bilo dosta dobro,sad nam samo preostaje za nadati se da ce vodeci dvojac napraviti kiks negdje
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
SRETAN VAM USKRS
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI !!!
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Hvala, takodjer. 
Sent from my HTC One 801e using Tapatalk
Sent from my HTC One 801e using Tapatalk
...Život za Široki...
-
samoposmatram
- Kontakt:
Hvaljen Isus, Sretan Uskrs.
ekstra,
dzidic 6 mjeseci van terena
sreca pa brekalo dobro igra i kraj sezone pa ga taman vratit
dzidic 6 mjeseci van terena
Re: Odg: NK Široki Brijeg
Steta za Ivu, on je vrlo dobar igrac i odlican covjek i zelim mu brz oporavak.Kevin je napisao/la:ekstra,
dzidic 6 mjeseci van terena![]()
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.