FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
A 0-0 završilo u Gračanici. Ne znam šta su sve pisali. Sedam rezultata se izmijenjalo.
neozbiljno od admina sto vode ove neke stranice po FB i sl....Gifron je napisao/la:U zadnjih 5 minuta sam procitao:Toro86 je napisao/la:a drzave u pm, 1X2 u Gracanici
- penal za Jedinstvo
- 1-0 za Bratsvo
- 0-1 za Jedinstvo
- Da je zavrsilo 0-0
to je to kad svi prate ovaj forumToro86 je napisao/la:neozbiljno od admina sto vode ove neke stranice po FB i sl....Gifron je napisao/la:U zadnjih 5 minuta sam procitao:Toro86 je napisao/la:a drzave u pm, 1X2 u Gracanici
- penal za Jedinstvo
- 1-0 za Bratsvo
- 0-1 za Jedinstvo
- Da je zavrsilo 0-0
Crveno-Crna i Blaugrana!
"You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football club!"
"You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football club!"
- badblueboylivno
- Kontakt:
Goalgetter je napisao/la:
Mada stigla je potvrda iz Jedinstva, 0:0 je zavrsilo!
Hayley <3
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
cestitke momcima na pobijedi steta za 0:0 u gracanici,ipak ima jos da se igra vidjecemo sta ce biti od svega, 
Čestitam na zasluženoj pobjedi. Evidentna je bila razlika u kvaliteti i bilo je samo pitanje sa kojom razlikom ćete nas uzeti. Dobro posložena ekipa, konstantno vršite presing što je rijetkost na našim prostorima jer je uglavnom sve "na vrat na nos". Protok lopte baš odličan, imate strašan vezni red, mislim da ako uđete u PL da nema potrebe za pojačanjima na toj poziciji. Znaju momci igrati fudbal, a jedina Ćirina greška je što je visoko postavio odbranu i krenuo baš preofanzivno što smo iskoristili ali na kraju je kao što sam već rekao do izražaja došao kvalitet Slobode.
Šta Ćiro veli da nije Srbin.

Šta Ćiro veli da nije Srbin.
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
I bolji je x nego pobjeda Bratstva. Da je Bratstvo pobjedilo,opet bi čekali kiks Jedinstva zbog medjusobnog omjera,a još i Bratstvo na -1 od nasmandatar je napisao/la:cestitke momcima na pobijedi steta za 0:0 u gracanici,ipak ima jos da se igra vidjecemo sta ce biti od svega,
Nad tobom sunce najljepše sja
-
wienultras
- Kontakt:
ma dobicemo,sigurno....moraju se okliznut jos negdje,makar jos jedan remi,eto nek remiziraju u banovicima,il izgube,kec ko kuca u banovicima za opstanakSlobodas je napisao/la:![]()
![]()
![]()
Sad moramo dobiti sve do kraja ......
![]()
![]()
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87
ma vala pravo se zakuhalo sadapinoglavi je napisao/la:I bolji je x nego pobjeda Bratstva. Da je Bratstvo pobjedilo,opet bi čekali kiks Jedinstva zbog medjusobnog omjera,a još i Bratstvo na -1 od nasmandatar je napisao/la:cestitke momcima na pobijedi steta za 0:0 u gracanici,ipak ima jos da se igra vidjecemo sta ce biti od svega,
Vama je sad sansa jedino Rudar, da ih vi dobijete, a mi izgubimo od njihpinoglavi je napisao/la:I bolji je x nego pobjeda Bratstva. Da je Bratstvo pobjedilo,opet bi čekali kiks Jedinstva zbog medjusobnog omjera,a još i Bratstvo na -1 od nasmandatar je napisao/la:cestitke momcima na pobijedi steta za 0:0 u gracanici,ipak ima jos da se igra vidjecemo sta ce biti od svega,
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
je.em ti nasu srecu, kad mi prodanu utakmicu jedva damo go...koliko promasaja i kakvih promasaja danas ono nije humano...Redzepi katastrofa, stoperi opet prelosi, od Gracanice ne znam sta im se desava..svaku tekmu jednom kiksnu kardinalno i go primimo...
a citavu zimu ja pricam treba uzet Mujica malog iz Banovica, on i Zola su svaki duel uzeli danas..al bas svaki
a Banovici ako zapnu protiv Jedinstva ko protiv nas u prvom pol to je 3-0 za Banovice
a citavu zimu ja pricam treba uzet Mujica malog iz Banovica, on i Zola su svaki duel uzeli danas..al bas svaki
a Banovici ako zapnu protiv Jedinstva ko protiv nas u prvom pol to je 3-0 za Banovice
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Ja prije mislim da će se desit još jedan Igman,kad se najmanje budemo nadali 
Nad tobom sunce najljepše sja
mozete vi izgubiti i u banovicimaToro86 je napisao/la:Vama je sad sansa jedino Rudar, da ih vi dobijete, a mi izgubimo od njihpinoglavi je napisao/la:I bolji je x nego pobjeda Bratstva. Da je Bratstvo pobjedilo,opet bi čekali kiks Jedinstva zbog medjusobnog omjera,a još i Bratstvo na -1 od nasmandatar je napisao/la:cestitke momcima na pobijedi steta za 0:0 u gracanici,ipak ima jos da se igra vidjecemo sta ce biti od svega,
- SaLL/ihovic
- Kontakt:
Ovo ko preživi pričat će
.Valjda i nas Bog pogleda 
SLOBODA do groba .
Iz pepela se dižemo, historiju pišemo.❶❾❽❼
Iz pepela se dižemo, historiju pišemo.❶❾❽❼
Ma nisu vaši štoperi toliko loši, vidio si koliko ste ofanzivno krenuli i koliko su bili visoko postavljeni, greška Ćire jer morala je proći jedna lopta do Mujića da J**+ rak raka, a onda je to teško zaustaviti, lagano crveni može pasti. I ona situacija kada je Mujić sa 2 metra pogodio golmana, to je bio veliki kiks, njih dvojica stoje i lopta prolazi do Mujića koji se nekako pregurao. Ono se čisti na vrijeme...ultrasstyle_tz je napisao/la:je.em ti nasu srecu, kad mi prodanu utakmicu jedva damo go...koliko promasaja i kakvih promasaja danas ono nije humano...Redzepi katastrofa, stoperi opet prelosi, od Gracanice ne znam sta im se desava..svaku tekmu jednom kiksnu kardinalno i go primimo...
Ma i Zola se kasnije sklanjao, 1. poluvrijeme i nekako. Trumić je bio najbolji u našem sastavu, si vidio kakva igračina, valjda ode u jači klub zaslužio je.
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
Sta jel' sad i Buducnost jaca od Jedinstva?ultrasstyle_tz je napisao/la:je.em ti nasu srecu, kad mi prodanu utakmicu jedva damo go...koliko promasaja i kakvih promasaja danas ono nije humano...Redzepi katastrofa, stoperi opet prelosi, od Gracanice ne znam sta im se desava..svaku tekmu jednom kiksnu kardinalno i go primimo...
Mi moramo dobiti sve do kraja a ako dobijemo kakanj onda je sigurno da ce jedinstvo izgubiti u kaknju + vrlo vjerovatna sansa da izgube i u banovicima 
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
- ASD
- Kontakt:
Redzepi je bio los zato sto je Cergic igrao flastera na njemu (defanzivno jedan od najboljih igraca Lige), citavu utakmicu ga je odlicno cuvao, ali ga je ovaj jednom poslao po cevape.ultrasstyle_tz je napisao/la:je.em ti nasu srecu, kad mi prodanu utakmicu jedva damo go...koliko promasaja i kakvih promasaja danas ono nije humano...Redzepi katastrofa, stoperi opet prelosi, od Gracanice ne znam sta im se desava..svaku tekmu jednom kiksnu kardinalno i go primimo...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.