FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Gorki
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Gorki » 19 apr 2014, 19:08

LjumanM95 je napisao/la:Čestitam na zasluženoj pobjedi. Evidentna je bila razlika u kvaliteti i bilo je samo pitanje sa kojom razlikom ćete nas uzeti. Dobro posložena ekipa, konstantno vršite presing što je rijetkost na našim prostorima jer je uglavnom sve "na vrat na nos". Protok lopte baš odličan, imate strašan vezni red, mislim da ako uđete u PL da nema potrebe za pojačanjima na toj poziciji. Znaju momci igrati fudbal, a jedina Ćirina greška je što je visoko postavio odbranu i krenuo baš preofanzivno što smo iskoristili ali na kraju je kao što sam već rekao do izražaja došao kvalitet Slobode.

Šta Ćiro veli da nije Srbin. :lol: :lol:

Čovjek objasnio,čestitke našim igračima na pobjedi.

Onako gledam,pa nije loš ni remi u Gračanici između Bratstva i Jedinstva,sad Jedinstvo da kiksa mi uzmemo tri boda to je to.Bratstvo se ovim remijem udaljilo od PL.
Pobjeda je bolja od orgazma!

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 19 apr 2014, 19:13

jesmo previsoko krenuli, to stoji...ostanemo sa 7-8 igraca naprijed, izgube loptu, gore Mujic i onaj drugi sami naprijed odu na strane, razvuku nam odbranu i eto problema 2 na 2 ili 2 na 3, a nezgodni igraci u toj situaciji...zalijecemo se svako gostovanje, umjesto polako da lomimo protivnika spremom i igramo na 1-0..Bratstvo nas je tako kaznilo

a da, i Trumic je bio odlican..nervira me to sto u Banovicima imas tri igraca (Trumic, Zola i Mujic) koji bi nasu igru unaprijedili i ti ne dovedes ni jednog..jos nas u i prijateljskoj Mujic mucio, mogli su ga i tad pogledati i dovesti.

mada smo mi i u prvom stvorili citav niz sansi, ali to opet nije bio pravi angazman..po onakvom terenu od njih 11 u 8 dresove ne moras ni prati..

ps sta ste ono navijali kad ste svi skocili ? :D
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

LjumanM95
Kontakt:

Post Postao/la LjumanM95 » 19 apr 2014, 19:20

Ma malo da se slegne piva. :lol: Ma da podržimo ove naše ko fol, vidimo mi ne mogu meda na kašiku, ali džaba. :D

Ćiro je krvav, kad poče pokazivati da nije Srbin kad smo mu skandirali "Ćiro Srbine"... :lol:
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947

solar1987
Kontakt:

Post Postao/la solar1987 » 19 apr 2014, 19:50

Pobjedili smo 1-3 neko bi rekao da je to lagano proslo.

JUNAK UTAKMICE JE GOLMAN HADZIC ko je bio na utakmici zna dobro o cemu pricam...na 1:1 je odbranio nemoguce onakvu odbranu nisam dugo vidio svaka mu cast spasio nas je :D

sto se tice igre pa jbt mi smo 10 golova realno trebali dat,na treninzima trebaju samo radit na realizaciji,loptu i sutat na gol ne mogu sa 2 metra gol dat :s
AL DOBRO JE ZADOVOLJAN SAM IDEMO DALJE !! PREMIER LIGA JE NASA !!!!!!!!!!!!! :!: :!: :!:
SLANA GARDA PONOS JE GRADA

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 19 apr 2014, 19:55

Sta odbrani Hadzic kod 1:1 :lol:

A dobro je skino i ono kad je Mujic mozda bio i u nedozvoljenoj poziciji i pucao glavom u prvom..

BugVb
Kontakt:

Post Postao/la BugVb » 19 apr 2014, 20:03

Bravo za Slobodu, veliki pozz iz Bugojna i mi pobijedismo danas ;:D :D, ej ide ovaj vas PILSNER danas kao lud, Tuzla zasluzuje premijer ligu kao i TZUZLANSKI PILSNER!! pozzzzzzzzzzzzzzz

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 19 apr 2014, 20:14

BugVb je napisao/la:Bravo za Slobodu, veliki pozz iz Bugojna i mi pobijedismo danas ;:D :D, ej ide ovaj vas PILSNER danas kao lud, Tuzla zasluzuje premijer ligu kao i TZUZLANSKI PILSNER!! pozzzzzzzzzzzzzzz
Samo derite Tuzlak,veliki pozdrav za Bugojno. :clap: :clap: :thumbup:

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 19 apr 2014, 20:17

Ako naletite na neke slike od danas postavite :mrgreen:

nesvrstani
Kontakt:

Post Postao/la nesvrstani » 19 apr 2014, 20:32

Ne daj boze da nekoj ekipi protiv nas bude pokazano 15 zutih i crveni :mrgreen:
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA...

TRUST
Kontakt:

Post Postao/la TRUST » 19 apr 2014, 20:38

Samo moram da pohvalim simpatizere ili ti ga popularne kospicare, danas max odrađeno gostovanje mislim da su se i fukare iznenadile kad su kospicari na noge stali i zagrmili par puta. Danas losa realizacija do bola, vrijeme posluzilo, i mislim sveukupno oko 1000 Tuzlaka, volio bih ako ima gdje slika kad cijeli istok stoji i daje momcima podrsku.

mandatar
Kontakt:

Post Postao/la mandatar » 19 apr 2014, 20:44

imali negdje snimak golova sa danasnje utakmice

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 19 apr 2014, 20:46

Tuzlaka je danas bilo koliko i Banovicana.

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 19 apr 2014, 20:49

ma dobra ova utakmica danas bila fina za gledat :) ali ocigledo je bilo da je to vec dogovoreno unaprijed ali to ves svi znamo tako da necu o igri pricati samo cu reci da zelim slobodi da udje u premijer ligu ali sa ovim kadrom u premijer ligi nemaju sta trazit ali to i vi vec znate bez mene a biti ce pojacanja a niej bas da ste bez igraca po meni golman salihovic onaj bek nosi broj 3 e sto bi ga volio u mome sarajevu momak masina e kako je samo dobar svaka cast :bow: ...omic dobar jahic otjerati pod hitno neznam kako on igra uopste ostalo po meni je sve tanko malo je husic odigrao kad je usao krpic nije los moze klupa biti a ostalo sve vjerujte mi lose iz banovica vrijedi spomenuti mujica dobar je napadac njeega bi vrijedilo dovesti i malog trumica igrac broj 5 kako samo momak igra imam smjelosti reci da je daleko najkvalitetniji igrac u obje ekipe njega dovedite...i fukare dobre ste bili al sam mislio da ce vas biti vise :cool:
Samo Sarajevo

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 19 apr 2014, 20:50

S kim Sloboda igra sljedecu utakmicu?

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 19 apr 2014, 20:51

Podgrmec

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 19 apr 2014, 20:52

ASD je napisao/la:S kim Sloboda igra sljedecu utakmicu?
Na Tušnju protiv Podgrmeča.

beka23
Kontakt:

Post Postao/la beka23 » 19 apr 2014, 20:53

Fina utakmica, mogli smo dobiti 5-6 razlike, a vala, i komotno izgubiti utakmicu. Redžepi i Mehidić (izuzev gola) katastrofa, Jaha odličan dok je igrao, Oma kapitenski, Husić standardno.

Ogromni minus za one naše papke što su ljudima lomili stolice (fakat jadno i nepotrebno), a pogotovo onim drotovima što nisu dali na poluvremenu da se izađe iz stadiona. Došlo vrijeme kad ne možeš popiti pivu k'o čovjek...

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 19 apr 2014, 21:02

Ćiro o Husiću: Konačno je proradio, p**** mu materina! :lol:

mandatar
Kontakt:

Post Postao/la mandatar » 19 apr 2014, 21:06

Gorki je napisao/la:Ćiro o Husiću: Konačno je proradio, p**** mu materina! :lol:
:rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 19 apr 2014, 21:07

"Bratstvo je iskasapljeno odluakama arbitra iz Zenice, a ogorčen suđenjem bio je i trener Gračanlija, Denis Sadiković.

-Očekivali smo od ove utakmice mnogo više. Suci nam nisu dali da igramo. Nije nam sviran čist penal, a sa druge strane dobili smo pregršt kartona, od toga dva crvena. Ovaj bod koji smo danas osvojili kada se pogleda u kakvim smo uslovima igrali, vrijedi devet. Mi smo mali klub, imamo tradiciju i velike igrače. Danas smo igrali za sebe, želili smo sačuvati čast. Međutim, nije nam to dozvoljeno. Sve ono što smo mi radili u ovoj sezoni, sada je neko pokvario svojim odlukama. Danas sam obolio. Vjerovatno sam dobio šećer. Kada sam ušao u svlačionici, igrači su plakali. Dugo sam u fudbalu, ali ovako nešto dugo nisam doživio. Fudbal u Bosni i Hercegovini kako sezona bliži kraju, gubi smisao i podsjeća na neka stara, loša vremena. Prvenstvo se sve manje čini regularnim." :hmmmmm:

I još puno ovakvih priča od ljudi koji su bili na tribinama, šta reći...Al' opet, i ovo je kiks Jedinstva, i da su izgubili, nama bi opet trebalo da odigraju jednu neriješeno, ili da izgube, isto kao i sad, tako da nije loše ispalo...
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []