Asmir Begović

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog

PIRKE33
Kontakt:

Re: Asmir Begović

Post Postao/la PIRKE33 » 08 feb 2010, 21:27

harishp je napisao/la:Pjanic je ''digao'' cjeli Benelux :lol: na noge sa Francuskom zajedno dok nije dobio sto je zelio.
Cuj nije imao srca :roll:
stvarno ne mogu vise.......odustajem.......

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 08 feb 2010, 23:07

Ti @noah stvarno ne znas diskutovati,a da ti postove ne izbrisu.
Pitaj se zasto.
P.S Gdje pise da on ima pravo da nastupi,dok sezona se ne zavrsi.Uostalom i za molbu je potrebno oko par sedmica.
Tek onda ako mu dozvole ima pravo nastupati.Tako tebi izgleda 100 puta valja ponoviti a ti zapeo :roll:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 08 feb 2010, 23:13

@noah

- Vrijeđanje drugih forumaša. Neka ti ovo bude prva, nadam se i posljednja opomena.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

demir44
Kontakt:

Post Postao/la demir44 » 08 feb 2010, 23:17

harishp je napisao/la:Ti @noah stvarno ne znas diskutovati,a da ti postove ne izbrisu.
Pitaj se zasto.
P.S Gdje pise da on ima pravo da nastupi,dok sezona se ne zavrsi.Uostalom i za molbu je potrebno oko par sedmica.
Tek onda ako mu dozvole ima pravo nastupati.Tako tebi izgleda 100 puta valja ponoviti a ti zapeo :roll:
Ima pravo nastupati,zato ne pricaj u prazno...Nebi ga Engleski mediji gurali u prvu postavu za vikend da ne moze braniti :roll: A ti sigurno znas bolje od njih ko je dobio dozvolu,a ko nije,pa ajd daj i nama taj izvor informacija da se i mi malo informisemo :shock: :shock: :shock:
Rotor Volgograd...

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 08 feb 2010, 23:21

Sto bi rekao moj drug @pirke-odustajem :mrgreen:
Nebi me iznenadilo da ovaj stane na gol i na kraju se ispostavi da uopste Stoke nije ni predao molbu :lol: .
To je vec bilo slucajeva u premier ligi.Ljudi ''zauzeti'' sa vaznijim poslovima :D
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

demir44
Kontakt:

Post Postao/la demir44 » 08 feb 2010, 23:33

[quote="harishp"]Sto bi rekao moj drug @pirke-odustajem :mrgreen:
Nebi me iznenadilo da ovaj stane na gol i na kraju se ispostavi da uopste Stoke nije ni predao molbu :lol: .
Za ovo je vjerovatnoca ista kao i za to da cemo mi od tebe nekad čuti nešto pametno :oops: :roll: :shock: :!: :?:
Rotor Volgograd...

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 08 feb 2010, 23:42

demir44 je napisao/la:
harishp je napisao/la:Sto bi rekao moj drug @pirke-odustajem :mrgreen:
Za ovo je vjerovatnoca ista kao i za to da cemo mi od tebe nekad čuti nešto pametno :oops: :roll: :shock: :!: :?:
Htio si reci kao vjerovatnoca da Zeljo osvoji titulu ove sezone al si se sve nesto snebivao.Ko bilo ti neugodno.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 09 feb 2010, 07:30, ukupno mijenjano 2 puta.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

sahbaz2509
Kontakt:

Post Postao/la sahbaz2509 » 08 feb 2010, 23:43

demir44 je napisao/la:

:D :D :D :D :D :D :D eto moje demire44 i taj harishp meni salje na pp poruke kako me moderator( to cu i modu poslati da se uvjeri a ako stvarno to kaze iza ledja govori samo o njemu kakva je osoba s njim traca i govori mi kako se kao ja nekom zamjeram i kao niko sa mnom nece pricati(I al eto kao s njim hoce), ja sam sigurno samo jedan od mnogih koji se bas "slaze" sa harishp bas kao i ti i prike i jos mnogiiiiiiiiiiii .

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 08 feb 2010, 23:43

Hare, dobro je druže, kakve veze ima Željo sad? Ne znam gdje vodi vaša diskusija, ali bojim se ne u pravom smijeru.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 08 feb 2010, 23:45

Jao ta je dobra, cuj zaboravili poslat molbu :lol: Nije ti ovo treca liga Federacije, nego najvec aliga na svijetu. joj kako me nasmija.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 08 feb 2010, 23:57

Cartman je napisao/la:Jao ta je dobra, cuj zaboravili poslat molbu :lol: Nije ti ovo treca liga Federacije, nego najvec aliga na svijetu. joj kako me nasmija.
Ma nece garant citaju ovaj forum,samo sto im odbijenica ne gine :lol:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

steve-o
Kontakt:

Post Postao/la steve-o » 09 feb 2010, 01:44

ma stoke se bori da iscupaju fullera iz zatvora, boli ih kita za beganovu molbu :lol:

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 09 feb 2010, 02:01

steve-o je napisao/la:ma stoke se bori da iscupaju fullera iz zatvora, boli ih kita za beganovu molbu :lol:
:mrgreen:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 09 feb 2010, 02:18

I brani li večeras naš kralj u Wiganu? :D

demir44
Kontakt:

Post Postao/la demir44 » 09 feb 2010, 09:12

sahbaz2509 je napisao/la:
demir44 je napisao/la:

:D :D :D :D :D :D :D eto moje demire44 i taj harishp meni salje na pp poruke kako me moderator( to cu i modu poslati da se uvjeri a ako stvarno to kaze iza ledja govori samo o njemu kakva je osoba s njim traca i govori mi kako se kao ja nekom zamjeram i kao niko sa mnom nece pricati(I al eto kao s njim hoce), ja sam sigurno samo jedan od mnogih koji se bas "slaze" sa harishp bas kao i ti i prike i jos mnogiiiiiiiiiiii .
Ma i meni isto sve pise,neznam sta mu je,al ne obazirem se ja na to...Imamo ista prava kao i on na ovom forumu i to je to ;) Ne vjerujem da ce Bega braniti u ovom kolu,jos mu je rano :|
Rotor Volgograd...

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 09 feb 2010, 09:26

Sta mu je rano,ustati mozda :mrgreen:
P.S Sorensen je prvi golman Danske repke,znaci branit ce i na Svjetskom prvenstvu.
Tip je cjele kvalifikacije branio.U Stokeu je vec par godina nezamjenjiv i vrlo dobar golman.
Nema ni priblizno godina kao James niti ima problema sa povredom.
Ako ga Begovic bude mijenjao to ce biti kad se ovaj proda u drugi klub i to bi bilo to. ;)
Jos su ovi zaokupljeni Fullerom da ga izvuku iz bajmoka pa ce nam zaboraviti na Begana da mu treba ''unbefritz'' :lol:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

demir44
Kontakt:

Post Postao/la demir44 » 09 feb 2010, 10:19

harishp je napisao/la:Sta mu je rano,ustati mozda :mrgreen:
P.S Sorensen je prvi golman Danske repke,znaci branit ce i na Svjetskom prvenstvu.
Tip je cjele kvalifikacije branio.U Stokeu je vec par godina nezamjenjiv i vrlo dobar golman.
Nema ni priblizno godina kao James niti ima problema sa povredom.
Ako ga Begovic bude mijenjao to ce biti kad se ovaj proda u drugi klub i to bi bilo to. ;)
Jos su ovi zaokupljeni Fullerom da ga izvuku iz bajmoka pa ce nam zaboraviti na Begana da mu treba ''unbefritz'' :lol:
A ima strasno jaku konkurenciju u Danskoj reprezentaciji,ti njega nahvali ko da je Lav Jasin,a ne golman koji je u karijeri primio kamaru pacerski golova...A tako si govorio da nikad nece ni pored Jamesa branit,koji je bio prvi golman Engleske,pa si se malo za*****,tako da ni ovaj put neces bit bolje srece :lol: :lol: :lol:
Rotor Volgograd...

demir44
Kontakt:

Post Postao/la demir44 » 09 feb 2010, 11:21

MinistaR je napisao/la:Hare, dobro je druže, kakve veze ima Željo sad? Ne znam gdje vodi vaša diskusija, ali bojim se ne u pravom smijeru.
Vodi tome da je on vidio da se moj potpis odnosi na to da navijam za Zelju,te ga odmah poceo omalovazavati...Stvarno djetinasto :roll: :oops:
Rotor Volgograd...

Jaydoo82
Kontakt:

Post Postao/la Jaydoo82 » 09 feb 2010, 13:36

tesko ce on Sørensena skinuti sa gola...
BLUE NATION.

noah
Kontakt:

Post Postao/la noah » 09 feb 2010, 16:32

MinistaR je napisao/la: @noah

- Vrijeđanje drugih forumaša. Neka ti ovo bude prva, nadam se i posljednja opomena.
Ne vrijedjam ja nikog, on vrijedja sam svoj mozak. Koji bi trener stavio na klupu golmana koji nema dozvolu branit?

nemozes od mazge covjeka napravit nikako

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], CAGarfia, Goalgetter, katalinski i 40 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []