Interista je napisao/la:1978 isto se desila kontraverza kada su u zadnjem kolu grupe domacini Argentinci odredili Brazilcima da igraju par sati prije njih kako bi znali koliko tacno moraju pobjediti Peru da bi bili prvi i na kraju im je to uspjelu a golman Perua je bio porijeklom Argentinac
tuzlak1987 je napisao/la:Ova utakmica njemacke i italije je sasvim zasluzena pobjeda bila, s obzirom gdje se igralo i na to da je Njemacka prije utakmice vazila za favorita
1966 na turnir je dosla Sjeverna Koreja u mecu za prolaz skupine dobila je Italiju koja je bila i favorit za osvajanje nakon toga u 1/4 finalu igraju mec sa Portugalom i uspjeli su prokockati 3-0 izgubili su 5-3 4 gola dao im Eusebio..
Na tom istom prvenstvu desila se sigurno najveca kontraverza ikad gol Hursta kad se ni dugo dugo godina nakon nije znalo da li je lopta u golu ili van
Inače večeras je na ESPN-u u okviru 30 for 30 serijala, dokumentarac posvećem Maradoni i WC-u 1986, sutra će biti linkovi
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Inače večeras je na ESPN-u u okviru 30 for 30 serijala, dokumentarac posvećem Maradoni i WC-u 1986, sutra će biti linkovi
riječ "soccer" u biltenu daily express-a ... ja sam šokiran!
Inače hvala za info, 30 for 30 mi je potpuno izmakao iz vida otkako je ESPN America otišao u penziju. ovo novo sa Soccer Stories mi se kao ideja jako svidja, večeras startujem download pa da vidimo valja li to čemu
Evo linkovi, prvi je za ovaj doks o Maradoni, a drugi o meču između Čilea i SSSR-a '73, kojim se Čile plasirao na SP '74, a koji se igrao za vrijeme Pinochetove diktature, i koji su Rusi bojkotovali, dakle da ne dužim pogledajte
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
PRica o ekipi sa prvenstva 1990 kada su ispraceni zvizducima sa Maksimira selektora Osima oblatili svi mediji prije polaska sto vodi neke igrace prvenstvo odigrano odlicno ispali zahvaljujuci Refiku Sabanadzovicu i njegovom crvenom u prvom poluvremenu temperatura bila nekih 35 stepeni igraci izdrzali do penala tada dolazi na scenu onaj skinuti penal Maradoni i promaseni penal Hadzibegica problemi malo u svlacionici sa Savicevicem ekipa ko ekipa odlicna spoj zlatnih cileanaca i iskusnih igraca
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
rio_Ferdy88 je napisao/la:Nakon Maradone i Garrincha je bio tema 30 for 30 serijala iz produkcije ESPN-a, The Myth of Garrincha možete pogledati na linku ispod: