Jbg, okrenulo se za 720zumba je napisao/la:Veceras se moglo sve okrenuti za 360 stepeni
Sreca, pa smo dobili, valjda ce u Mostaru biti bolje aBd, promrzao sam, al' ne zalim, klubu
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Jbg, okrenulo se za 720zumba je napisao/la:Veceras se moglo sve okrenuti za 360 stepeni
vjerovatno 17:00 samo ne znam je li subota ili nedeljaanonimni je napisao/la:Jbg, okrenulo se za 720zumba je napisao/la:Veceras se moglo sve okrenuti za 360 stepeni![]()
Sreca, pa smo dobili, valjda ce u Mostaru biti bolje aBd, promrzao sam, al' ne zalim, klubuza pustanje na sjever... zna li se termin tekme s Velezom ?
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Ma Selimovic je extra igrac. Ne istice se previse, nije uvijek na nivou ali kad dobije sansu zabije gA. Svraku treba postaviti na pravu poziciju gdje cemo dati sve sto zna.asunsao je napisao/la:Bucan opet najbolji, Tomic neprepoznatljivo los kao i Benjo Colic. Svraki svaka cast, on i Selimovic uvijek zabiju neki gol iz niceg kada je najpotrebnije.
Nemoj nikog izdvajat ,svi su oni odlicni ,vidite terena i vremena.. Tomic i Benjo ,malo u povrede ,dosta je tu straha.asunsao je napisao/la:Bucan opet najbolji, Tomic neprepoznatljivo los kao i Benjo Colic. Svraki svaka cast, on i Selimovic uvijek zabiju neki gol iz niceg kada je najpotrebnije.
[youtube][/youtube]shminka je napisao/la:Žeeeeeeljoooooooooooo, Željooooooooooooo, Željooooooooooooooo![]()
![]()