Sent from my C6506 using Tapatalk
Moderator/ica: rio_Ferdy88
A napad nam je bio problem dobar dio sezone...truts je napisao/la:Koja dobra tekma sinoć Tampa Bay i Montreal, nažalost nisam uspio do kraja, al' vidi se kako kanađani imaju ogromnu želju. Dvoumio sam se da l' da gledam Boston il njih i nisam pogriješio.
Golmani bili veoma dobri, al' šta će onaj Šveđanin protiv ubojitog napada.
Zar nisi ti u Torontu, otkud sad MotrelolPirke je napisao/la:Ako uspijem naći karte za koju utakmicu, poslat ću vam par slika.![]()
Živim u Montrealu. Prije sam živio u Quebec Cityu.rio_Ferdy88 je napisao/la:Zar nisi ti u Torontu, otkud sad MotrelolPirke je napisao/la:Ako uspijem naći karte za koju utakmicu, poslat ću vam par slika.![]()
Ima karti al su cijene astronomske, pogotovo sad, jbt zakasnio sam da se registrujem za normalnu prodajuPirke je napisao/la:Ako uspijem naći karte za koju utakmicu, poslat ću vam par slika.![]()
To ti u Montrealu jeli?samovasposmatram je napisao/la:Ima karti al su cijene astronomske, pogotovo sad, jbt zakasnio sam da se registrujem za normalnu prodajuPirke je napisao/la:Ako uspijem naći karte za koju utakmicu, poslat ću vam par slika.![]()
Sent from my C6506 using Tapatalki sad ima raje koja ima karte a nemogu ić, traže 450$ **** to. Bolje otić negdje u Pub gledat.
Gesendet von meinem C6906 mit Tapatalk
SherbrookePirke je napisao/la:To ti u Montrealu jeli?samovasposmatram je napisao/la:Ima karti al su cijene astronomske, pogotovo sad, jbt zakasnio sam da se registrujem za normalnu prodajuPirke je napisao/la:Ako uspijem naći karte za koju utakmicu, poslat ću vam par slika.![]()
Sent from my C6506 using Tapatalki sad ima raje koja ima karte a nemogu ić, traže 450$ **** to. Bolje otić negdje u Pub gledat.
Gesendet von meinem C6906 mit Tapatalk
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.