Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Ljudi u dvadesetim i tridesetim godinama prekidaju nakon višegodišnjih veza pa ne dižu neku halabuku i galamu. ja sam skoro stalno baksuzan i nesretan sa curama, pa šta sad, neće i neće, i ne mora, ko je šljivi, ima i prećih i vaznijih stvari.. I šta on ima imat curu sa 14, 15, 16 godina. Ima da uči i gotovo, njegov posao do 18 je samo knjiga. e jest me sad razljutio, sto bi mu dao par šamarčina, ne bi on meni bio tako razmažen...
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Tako je dubrava ,ko je tako odgajan siguran sam da nikad nebi pomislio na ubistvo ,znam po sebi ,znao je stari nekad odvaliti koju iza usiju kad zatreba 
- TheManiacs
- Kontakt:
dubrava je napisao/la:Ljudi u dvadesetim i tridesetim godinama prekidaju nakon višegodišnjih veza pa ne dižu neku halabuku i galamu. ja sam skoro stalno baksuzan i nesretan sa curama, pa šta sad, neće i neće, i ne mora, ko je šljivi, ima i prećih i vaznijih stvari.. I šta on ima imat curu sa 14, 15, 16 godina. Ima da uči i gotovo, njegov posao do 18 je samo knjiga. e jest me sad razljutio, sto bi mu dao par šamarčina, ne bi on meni bio tako razmažen...
Zar da ostavim ljude da pate oko mene zbog nje ? Ma kakvi
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987
THE MANIACS 1987
ma reci mu da ces se i ti ubit... ako se on ubije...

jbg drug..svako je barem jednom dobio nogu..
ja sam vec i navikao svjejedno mi 
jbg drug..svako je barem jednom dobio nogu..
Klošar sam pa šta...KLOŠARSKA ELITA!!!
dubrava je napisao/la:Ljudi u dvadesetim i tridesetim godinama prekidaju nakon višegodišnjih veza pa ne dižu neku halabuku i galamu. ja sam skoro stalno baksuzan i nesretan sa curama, pa šta sad, neće i neće, i ne mora, ko je šljivi, ima i prećih i vaznijih stvari.. I šta on ima imat curu sa 14, 15, 16 godina. Ima da uči i gotovo, njegov posao do 18 je samo knjiga. e jest me sad razljutio, sto bi mu dao par šamarčina, ne bi on meni bio tako razmažen...
Brate, slažem se dosta sa tobom, ali mislim da knjiga tek od osamnaeste počinje. Mogu da kažem da sam bio odličan đak u Osnovnoj školi, pa sam završio srednju sa Vrlo dobrim, tako i maturirao, i sada na faksu imam prosjek preko 7. Imao bih i veći da nije foruma
Fakultet je bitan, ono ostalo je samo uvod da se čovjek navikne na učenje, ja nisam, i sada ispaštam.
- bistrikboy
- Kontakt:
Ja ovih gluposti cuj da se ubije,zovni ga kod sebe i izgazaj ga,mada je majestic dao dobro rjesenje,ako ne mozes to sredit onda sredi flasu viskija,da ga smiris
...
Cuj ljubav u 16.-toj
Cuj ljubav u 16.-toj
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Da je to lijek, vjerovatno bih sada ispod crne zemlje tipkao. Sve heroji, a da neko u njega upre vaterno oružje, vjerujem da bi propišao. Ništa novo na dunjaluku.
Nego, dobro gore neko napisa, kakva je to ljubav sa 16? Evo, ja i Neutral imamo mnogo više pa se nismo poubijali. Imao sam i ja curu dosta više godina nego što je taj tvoj drug imao, prekinuli i oboje, bogu hvala, živi i čitavi. Tražimo sebi bolje partnere, da smo jednom drugom valjali, očito bi i dan danas bili zajedno.
Nego, dobro gore neko napisa, kakva je to ljubav sa 16? Evo, ja i Neutral imamo mnogo više pa se nismo poubijali. Imao sam i ja curu dosta više godina nego što je taj tvoj drug imao, prekinuli i oboje, bogu hvala, živi i čitavi. Tražimo sebi bolje partnere, da smo jednom drugom valjali, očito bi i dan danas bili zajedno.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
- majestic24
- Kontakt:
Odvali mu 2-3 samarcine one zidarske i vidjeti ces kako ce se smiriti.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
MinistaR je napisao/la:Da je to lijek, vjerovatno bih sada ispod crne zemlje tipkao. Sve heroji, a da neko u njega upre vaterno oružje, vjerujem da bi propišao. Ništa novo na dunjaluku.
Hehe, ali slušaj ovo sada. Sa 16 godina pošao sa curom , i od tada sam sa njom u vezi 4 godine, i skoro dva mjeseca
uu neutral ti pravi ljubavnikNeutral je napisao/la:
Hehe, ali slušaj ovo sada. Sa 16 godina pošao sa curom , i od tada sam sa njom u vezi 4 godine, i skoro dva mjeseca, možda i prerano, previše mlad .....

Morao sam, emo girls...što su mi nešto na umu u ovo posljedne vrijeme. Ljudi moji, šta čine one pojedine pjesme, stvaraju ti neku podsvijesto o nekim stvarima koje nisi prije niti pomislio a kamo li razmišljao.
Ove istočnjačke su meni najljepše cure. Fakat, opasno ih gotivim. A, glede tih emo, ja u posljednje vrijeme samo na takve nalijećem, dakle sve ih je više. Baš sam u sistemu trenutno s jednom curom koja fura sličnu frizuru i tenisice, izrezane hlače.
Lijepa ko' lutka, ali jednostavno ne volim takve tipove cura, malo mi je...hmmm....
Ova sa slike mi se čini nekako zavodljivom.
Lijepa ko' lutka, ali jednostavno ne volim takve tipove cura, malo mi je...hmmm....
Ova sa slike mi se čini nekako zavodljivom.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
Ima ih i kod nas..ima i onih sto se sjeku u kafani kad ih pjesma pogodi, njih je vise

Klošar sam pa šta...KLOŠARSKA ELITA!!!
- TheManiacs
- Kontakt:
Ono sto sam vam sinoc` prico za druga,nazalost ubio se
Jutros u 4,objesio se :S :S
Mislio sam i ja drugacije ali
nek je Bog na pomoci njegovim roditeljima najvise 
Mislio sam i ja drugacije ali
THE MANIACS 1987
THE MANIACS 1987
- majestic24
- Kontakt:
Daj nemoj zajebavati. Pa nije moguce. R.I.PTheManiacs je napisao/la:Ono sto sam vam sinoc` prico za druga,nazalost ubio se![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mislio sam i ja drugacije ali![]()
![]()
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
TheManiacs je napisao/la:Ono sto sam vam sinoc` prico za druga,nazalost ubio se![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
zar je to tako ozbiljno bilo R.I.P
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
- TheManiacs
- Kontakt:
Majestic Zvali smo hitnu da pitamo,zvali smo kucu,pito sam swiju sto idu sa njim u skolu svi kazu jestmajestic24 je napisao/la:Daj nemoj zajebavati. Pa nije moguce. R.I.PTheManiacs je napisao/la:Ono sto sam vam sinoc` prico za druga,nazalost ubio se![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
R.I.P ADMIR
THE MANIACS 1987
THE MANIACS 1987
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
R.I.P. Admir

R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Da ovo nije jos neka glupa zajebancija ? ...Ovdje nikom ne vjerujem (cast pojednicima)...
Stigli nam novi vozoli...trenutno su u Zenici...jao raja gotiva su ...pravi EVROPSKI
Stigli nam novi vozoli...trenutno su u Zenici...jao raja gotiva su ...pravi EVROPSKI
A C A B !
ja mislim da nije zajebancija jer je to isto napisao i na fbEmir_ZENICA je napisao/la:Da ovo nije jos neka glupa zajebancija ? ...Ovdje nikom ne vjerujem (cast pojednicima)...
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 5 gostiju.