NBA Playoffs
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: NBA Playoffs
Clutch Paul,majstor,najbolji play lige i slicno 

- Donnie Darko
- Kontakt:
Imali su milijardu prilika da dobiju tekmu, i sve i jednu su zajebali jbt. Ovi iz GSW nisu ni svjesni koliko su se provukli.
CP3 na kraju izgledao kao Kevin Hart u onoj celebrity tekmi.
CP3 na kraju izgledao kao Kevin Hart u onoj celebrity tekmi.
Bravo GSW

Nije bas kad "udaris" igraca...NEZALAGANJE je napisao/la:Reach in je kad udaris covjeka pri tom pokusaju,ne i kad cisto udaris loptu kao sto je Green uradio.Uostalom i Paul se lakta pri tome,a ni to nije dopusteno,tako da je olduka sasvim ispravna....work je napisao/la:Normalno da je "ričin" faul, nema dvojbe.
“Reaching in” fouls are usually called when the defensive player reaches in for the ball, preventing or delaying forward motion of the offensive player. Generally you want to steal the ball when it’s being dribbled away from the body and not close to it, because it reduces the chance of your hand or arm coming into contact with the offensive player’s body.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
lumani je napisao/la:Ovaj collison ih utrpa u grob...
Ja kloca majko mila.
Odlicna utakmica
Sta rekose ovi sa SK-a sta i kad sljedece prenose ? Nece sutra biti nista ?
Gdje si vidio da je čisto izbio loptu. cijelom rukom ga je klepio preko tijela i tek onda dotaknuo loptu.NEZALAGANJE je napisao/la:Reach in je kad udaris covjeka pri tom pokusaju,ne i kad cisto udaris loptu kao sto je Green uradio.Uostalom i Paul se lakta pri tome,a ni to nije dopusteno,tako da je olduka sasvim ispravna....work je napisao/la:Normalno da je "ričin" faul, nema dvojbe.
NBA fantasy king for 2014/15 (ss.ba, sa-x)
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Nikad.Izbija loptu svojom desnom rukom koja je isla od tijela Paula.Dalo bi se pricati da je u pitanju bila lijeva ruka.work je napisao/la:Gdje si vidio da je čisto izbio loptu. cijelom rukom ga je klepio preko tijela i tek onda dotaknuo loptu.NEZALAGANJE je napisao/la:Reach in je kad udaris covjeka pri tom pokusaju,ne i kad cisto udaris loptu kao sto je Green uradio.Uostalom i Paul se lakta pri tome,a ni to nije dopusteno,tako da je olduka sasvim ispravna....work je napisao/la:Normalno da je "ričin" faul, nema dvojbe.

GSW je danas bio onako, po meni los, al i opet su pobijedili 23 turnovera jbte. Ako dobiju iducu tu je kraj ove serije i nadam se da ce tako i biti 

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
tek u subotu, dallas - spurs u istom terminu ja msmGuarin14 je napisao/la:Sta rekose ovi sa SK-a sta i kad sljedece prenose ? Nece sutra biti nista ?
Da te volim duša zna, draga moja BiH
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Let's agree to disagree, dok ne izađe kakav snimak. 

NBA fantasy king for 2014/15 (ss.ba, sa-x)
Gube iducu 99%. Gube seriju 80%.Lillard je napisao/la:GSW je danas bio onako, po meni los, al i opet su pobijedili 23 turnovera jbte. Ako dobiju iducu tu je kraj ove serije i nadam se da ce tako i biti
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Ma reach in foul je bio, nea govora.
ovo nije cp3-ija krivica bez obzira sto je promasio 2 slobodna.
ovo nije cp3-ija krivica bez obzira sto je promasio 2 slobodna.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ma dobro,tesko je procijeniti,ali ja svakako nisam ljubitelj laktanja koji rade igraci tipa Paula i Hardena kad im pokusavas izbiti loptu(jer je i to dozvoljeno u kosarci),tako da mi se svidjela ova odluka sudija.work je napisao/la:Let's agree to disagree, dok ne izađe kakav snimak.

-
- Kontakt:
Bez obzira sto je GSW pobjedio ne cine mi se dobri uopste. Puno izgubljenih lopti, jos im i Bogut fali.
Clippersi bi ipak trebali proci dalje kad/ako se malo uozbilje.
Clippersi bi ipak trebali proci dalje kad/ako se malo uozbilje.
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Iduću valjda svi budu bez problema sa faulovima, pa da ih vidimo u pravom svjetlu
Carlo bilo na prethodnoj stranici, sjediš na ušima

Carlo bilo na prethodnoj stranici, sjediš na ušima

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Ove sudije uvijek upropaste utakmicu. Toliko diskutabilnih odluka na jednom mecu da je to zapanjujuce.
Na kraju Wariorsi doalze do pobjede, iako nisu bili na svom nivou. Imali su jako puno izgubljenih lopti i siguran sam da bi ovo rijesili i ranije da su imali malo vise koncentracije. Clippersi odigrali ispod nivoa, a najgore im je bilo ono udvajanej Currya, gdje on lagano loptu doda igracu koji je u reketu i onda pogadjaju lake poene. Takvih su zabili barem 15.
Na kraju Wariorsi doalze do pobjede, iako nisu bili na svom nivou. Imali su jako puno izgubljenih lopti i siguran sam da bi ovo rijesili i ranije da su imali malo vise koncentracije. Clippersi odigrali ispod nivoa, a najgore im je bilo ono udvajanej Currya, gdje on lagano loptu doda igracu koji je u reketu i onda pogadjaju lake poene. Takvih su zabili barem 15.
- Titova-Juga
- Kontakt:
Nikada većeg baleta od suđenja nisam gledao od ove utakmice LAC - WAR. Bože sačuvaj kako izbaciše Griffina, barem 3 faula su upitna. Bljakson.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.