FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Predsjednik Jedinstva je skroz deseti čovjek. Tigar je otišao davno iz Jedinstva, vodi se kao da je u Upravi, ali nije to to. Slabo je on tu, tek poslije utakmice sa Slobodom tigar je došao na sastanak, jer od te utakmice nam on i treba
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
tek tad skontali da ste na terenu ko mu.da pa zovi kriminalca da radi ono sto najbolje zna , kriminalim radnjama obezbjedi ulazak 
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
-
intercontinental
- Kontakt:
Da,da poslije utakmice sa Slobodom na sastanku je okupio sve privrednike sa tog područja i rekao ''**** ćemo im majku,sve do kraja ćemo kupiti'' ,i eto ide mu zasada solidno,ali u Banovićima će pasti (osim ako ne budu njegovo sudije kao danas naprimjer u Gračanici)NKJ je napisao/la:Predsjednik Jedinstva je skroz deseti čovjek. Tigar je otišao davno iz Jedinstva, vodi se kao da je u Upravi, ali nije to to. Slabo je on tu, tek poslije utakmice sa Slobodom tigar je došao na sastanak, jer od te utakmice nam on i treba
u transu pjesma nek zagrmi
SLOBODO gazi sve do pobjede
SLOBODO gazi sve do pobjede
Poslije onakvog posta ja neznam kako se ne stidis javit ovdje ponovo.Kao prvo ste pricas to da je Tigar rekao,nije uopste tacno,to je jedan forumas napisao jos kad je sastanak bio u toku.Ali najzad nemam ja tebi sta objasnjavat jer si se pokazao ko si i sta si,nek ti se Allah smiluje !intercontinental je napisao/la: Da,da poslije utakmice sa Slobodom na sastanku je okupio sve privrednike sa tog područja i rekao ''**** ćemo im majku,sve do kraja ćemo kupiti'' ,i eto ide mu zasada solidno,ali u Banovićima će pasti (osim ako ne budu njegovo sudije kao danas naprimjer u Gračanici)
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
Ma nije Tigar ništa rekao, nego Ćiro je nešto pomenuo kad je sjeo na klupu Slobode, bar mi se čini tako

Biće banova tonight
.
imam informaciju da je neko u tuzli prijetio PANTI I DENISU SADIKOVIĆU,ako ne pobijedimo jedinstvo da se mogu odselit iz tuzle,neznam da li je to istina,ali ovom prilikom MOLIM sve tuzlake da nediraju ovu dvojicu,jer su se borili svim srcem da danas dođu do pobjede PANTA bio najbolji igrač to i zrnić vidio pa mu dade drugi žuti,bio danas na utakmici slobodin igrač crnogorac i on kaže da je ovo sudijska sramota,
Ma ovi iz bihaca vide da su preofirni pa da se pise bilo sta svi govore jedno samo oni svoje neke spike kojima nije mjesto na ovoj temi .....
Nego je li bio kakav docek pred tusnjom cujem vcr oko 8-9 nesto se pjevalo oko stadiona
Nego je li bio kakav docek pred tusnjom cujem vcr oko 8-9 nesto se pjevalo oko stadiona
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Prava gospoda po običaju uz nas,hvala Zeničanima i Robijašima
.

- SaltCityAttack
- Kontakt:
7april je napisao/la:imam informaciju da je neko u tuzli prijetio PANTI I DENISU SADIKOVIĆU,ako ne pobijedimo jedinstvo da se mogu odselit iz tuzle,neznam da li je to istina,ali ovom prilikom MOLIM sve tuzlake da nediraju ovu dvojicu,jer su se borili svim srcem da danas dođu do pobjede PANTA bio najbolji igrač to i zrnić vidio pa mu dade drugi žuti,bio danas na utakmici slobodin igrač crnogorac i on kaže da je ovo sudijska sramota,
ma niko Panti nije prijetio od navijaca..sve su to naivjaci danas njegova generaicja manje vise, a djete je ba iz Mosnika mahale koja ima muda sta ce njemu ko
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- tuzlak1987
- Kontakt:
Bore se ljudi za svoju ekipu. Tako to ide..I ovih nasih sad dosta ima sto nisu Tuzle do ove polusezone vidjeli pa ginu na terenu kao da su iz TZ
E to ti je razlika izmedu igraca koji su vjerni klubu i igraca koji su vjerni parama...tuzlak1987 je napisao/la:Bore se ljudi za svoju ekipu. Tako to ide..I ovih nasih sad dosta ima sto nisu Tuzle do ove polusezone vidjeli pa ginu na terenu kao da su iz TZ
Kako vas nije sramota pricati o sudjenju i opcenito o Jedinstvo a svi dobro znate kako ste dobili utakmicu u Banovicima...fujj!!!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Mi dobili jer smo bili bolji..Pa3ot je napisao/la:Kako vas nije sramota pricati o sudjenju i opcenito o Jedinstvo a svi dobro znate kako ste dobili utakmicu u Banovicima...fujj!!!
- SaltCityAttack
- Kontakt:
tacno onako kako smo trebali i vas dobit u prvom dijelu sezone cisto da se naplate neki dugovi.. ali mi smo i bolji od Buducnosti kao kuci igramoPa3ot je napisao/la:Kako vas nije sramota pricati o sudjenju i opcenito o Jedinstvo a svi dobro znate kako ste dobili utakmicu u Banovicima...fujj!!!
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
ZNACI LJUDI MOLIM VAS,KO BRATA RODJENOG NAAJRODJENIJEG VAS MOLIM,SVI,AL ZNACI SVI , SVI , SVI U KAKANJ! KO NE BUDE MOGAO ICI U KAKANJ ZBOG PREVOZA I OSTALIH SRANJA,NEK IDE U BANOVICE NAVIJA ZA BUDUCNOSt!to kolo se sve lomi,ljudi dignite svoje g.u.z.i.c.e znamo da nema nista od pisanja,pruzanja podrske preko kojekakvih foruma,facebooka isl.MOLIM VAS!!!!!!!!!! SAMO JAKO TUZLANSKI !!!!!!!!!!!
I meni isto vasu iz Capljine a i ova u Banovicima svi znamo kako je dogovorena, kad ku**a krene o postenju pricatiGorki je napisao/la:Mah ja da sam navijač Jedinstva ja bih se stidio,dovoljno da se pogledaju utakmice iz Čapljine i Gračanice.Pametnom dosta
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
- Probisvjet
- Kontakt:
Otprilike sto se tice navijaca ovakav scenarij bi trebao da bude.zla2 je napisao/la:ZNACI LJUDI MOLIM VAS,KO BRATA RODJENOG NAAJRODJENIJEG VAS MOLIM,SVI,AL ZNACI SVI , SVI , SVI U KAKANJ! KO NE BUDE MOGAO ICI U KAKANJ ZBOG PREVOZA I OSTALIH SRANJA,NEK IDE U BANOVICE NAVIJA ZA BUDUCNOSt!to kolo se sve lomi,ljudi dignite svoje g.u.z.i.c.e znamo da nema nista od pisanja,pruzanja podrske preko kojekakvih foruma,facebooka isl.MOLIM VAS!!!!!!!!!! SAMO JAKO TUZLANSKI !!!!!!!!!!!
Za utakmicu Rudar-Sloboda sto vise najvatrenijih navijaca Fukara.
Za utakmicu Buducnost-Jedinstvo sto vise yebenih navijaca, starijih i prekaljenih sa zapada koji ne budu isli u Kakanj. Plus navijaca iz Gracanice i ostalih blizih mjesta u kantonu TK. Pomoci Buducnosti da dobije, da ostane u ligi i ujedno da Sloboda udje u PL. Normalno tu su i banovicani. Znaci napuniti yebeno stadion u Banovicima.
Organizovano mozemo napuniti oba stadiona i sprijeciti sudijsko namjestanje i lakrdiju!
Buducnost kao klub mora otkazati gostoprimstvo SN jer bi se moglo desiti svasta, a onda ce oni ispastati kazne.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Najveca nesreca ce bit da uleti Jedinstvo u PL sa ovakvom ekipom i situacijom u klubu. Pa jbt ljudi ko bez glave katostrafalno igraju u finisu lige, trenera promijenili i to neki anonimus plus cinjenica da najvjerovatnije ni nemaju nekog novca za pojacanja na ljeto. Ali neka bude kako mora bit, mi imamo jasan plan i u ligu cemo uci a onda nema ispadanja dok se ne ugasimo
za kakanj ce se ic i tuzlatransom, na igracima je da igraju ko da su europske utakmice a ostale ekipe nek rade sta god hoce. Uspjeh se ne kupuje vec gradi 
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
- TzBulevar87
- Kontakt:
Pantu niko neće dirat, to ti mogu garantovat... za Denisa ne znam niti me zanima iskreno da ti kažem7april je napisao/la:imam informaciju da je neko u tuzli prijetio PANTI I DENISU SADIKOVIĆU,ako ne pobijedimo jedinstvo da se mogu odselit iz tuzle,neznam da li je to istina,ali ovom prilikom MOLIM sve tuzlake da nediraju ovu dvojicu,jer su se borili svim srcem da danas dođu do pobjede PANTA bio najbolji igrač to i zrnić vidio pa mu dade drugi žuti,bio danas na utakmici slobodin igrač crnogorac i on kaže da je ovo sudijska sramota,
075
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.