Tino-Sven Sušić
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Re: Tino-Sven Sušić
http://sportske.jutarnji.hr/susic-ne-ra ... -/1184553/" onclick="window.open(this.href);return false;

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
znam druže, ali tako će Pape okrenuti navijače i javnost kontra sebe i stvorit' će se negativna atmosfera, a već jeste i onda će samo repka da ispaštaPapastathopoulos je napisao/la:A sta nam vrijedi sto nismo glupi i sto se 98,9 % bh. javnosti protivi da se tino vodi na SP ? Koja nam korist od toga ? Nazalost, apsolutno nikakva..Chinaglia je napisao/la:može njega Pape zvati koliko hoće, Ćiro je lijepo rekao .. narod nije glup i ne možeš ga prevariti
- Principatus
- Kontakt:
Tino Susic: "Tko zna, možda mi je ovo jedina prilika u karijeri da dođem na Svjetsko prvenstvo."
Dobro je prepoznao.
Dobro je prepoznao.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Ma neme krize,dosao je amidza malo ranije da svom braticu osigura neke minute,mali je dobio upute.
Ako bude trebalo pozvat ce adze jos kojeg igraca iz Hajduka,nije problem.
Ako bude trebalo pozvat ce adze jos kojeg igraca iz Hajduka,nije problem.
- donniedarko
- Kontakt:
Vidi komentara navijaca Hajduka

Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
- DonCorleone
- Kontakt:
Ovaj MA RO baca na naseg forumasa, ali necu dalje da ne dobijem ban
.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Čim je muflon avatar 
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- Goalgetter
- Kontakt:
Tiru-liru Tino u Brazilu.
Nemaju ovi Hrvati pojma o cemu pricaju, Tinova virtuoznost nadmasuje cak onu i od Ibricica.
Nemaju ovi Hrvati pojma o cemu pricaju, Tinova virtuoznost nadmasuje cak onu i od Ibricica.
Pa uopste nebi ni bio profesionalni fudbaler da mu caca Sead nije napravio hajduku uslugu gurajuci onu letvu zvanu Avdija.donniedarko je napisao/la:![]()
![]()
Koja je provala ovaj Tino , zamisli njemu je glavna briga na terenu da li ce mu aplaudirati publika za atraktivan potez . On meni nekako djeluje kao amater , daleko od profesionalnog igraca i zalosna je cinjenica da ce kao takav otici na SP .
Nije mogao dobiti profi ugovor u cijeloj Belgiji i mrtvi Hajduk ga ****, 6 mjeseci ni zahvalnicu nije dobio, i onda odjednom Vrso postade standardni reprezentativac a Stinky dobi ugovor.
Nije dovoljno sto je mu reprezentacija omogucila da se bavi s drugim stvarima osim baustele jos **** hoce u Brazil. Nema one price kao kod ostali potencijalni reprezentativaca da se nadaju pozivu u kvalifikacijama blablabla nego ovaj uhljup se pojavi 5 do 12 i sa klupe mrtvog hajduka ode na SP.
I nije ni Tudor glup, Stinky ce igrati ove preostale 5 utakmice protiv razni Lokomotiva i Hrvarski Padobranaca, mozda ce cak imati i jednu asistenciju i gol pa ce se gifovi lijepiti i nas nepo-Safet ce ga povesti..
Reko sam vam. Protiv Argentine ce Stinky biti na klupi i kad nas poderu Susic ce pred ostale utakmice praviti izmjene i tako ugurati stricovo ****.
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Nista protiv momka licno, ali neznam kako iko sa pola mozga moze opravdat njegov poziv u repku.
E, moj Tino, ne znaš ti šta je govorio rahmetli babo Atif u rijetkim trenucima kad nije bio pijan o igračima koji igraju za raju i zenemaruju taktiku,Ali moj je problem što se želim svidjeti gledateljima, želim potezom izvući pljesak s tribina. I stalno mislim što će mi kazati ako nema poteza.
rezerva u timu koji ogd hrvatskog dragovoljca prima 4 komada a hoce čojek na svjetsko
Pa mali je bezobrazan ko striko mu SafetFCS je napisao/la:rezerva u timu koji ogd hrvatskog dragovoljca prima 4 komada a hoce čojek na svjetsko
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!
ne sviđa mi se kako se malac ponaša bahato i umislio je sebi da je neki igrač a najlošiji je u propalom hajduku, čak je i u njega jedva došao. daj bože da nekako slomi nešto pa da ne može na svjetsko prvenstvo.
Zadnja izmjena: viKK, dana/u 20 apr 2014, 11:16, ukupno mijenjano 1 put.
- <3 LiMes <3
- Kontakt:
Kako je mali umislio da je nešto, može samo da ode na k*, Brazil će vidjeti na TV-u. Meda ne možeš u HNL-u, a ti bi u Brazil, jado jadni. 
<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Frustracije forumaša vol.47678 
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- crvenocrni
- Kontakt:
Hajde nemoj vise ni ti da ne kazem staVirtu4l je napisao/la:Frustracije forumaša vol.47678
Ovaj mali nema sta trazit u Brazilu i kraj price. To zna svako ko se imalo razumije u ovaj sport pogotovo gledajuci trenutnu situaciju. A ti ides u nedogled sa svojim branjenjem selektora sto vise postaje pateticno
A šta ako ne ode?crvenocrni je napisao/la:Ovaj mali stvarno ako ode u Brazil to ce biti nevidjeno pis..e po repki do sada.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.